Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2020

Препоръчани мнения

Страхотно утро ни сътвори Снежанка! Благодаря за целия положен труд и настроението, което продължаваш да създаваш. Бъдете здрави и нека през 2021 г. наваксаме достойно с пътешествията ✈️

А @Румяна да се стяга за Белиз!

FE47BA59-FBED-4F5F-BBC4-95459897C95B.png

• Харесвам 17
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 9 часа, Crazy Horse каза:

То си е за объркване. Да ти издам една тайна, понякога и аз се обърквам.:yahoo: Особено с коледните подаръци сега, защото адашът е подарил магнити и други испански неща и съвсем заплете ситуацията. А, по принцип аз @Crazy Horse съм в Испания, а той @crazyhorse в България, но явно и адашът обича да се мотае из Испания.

Иначе, по дестинациите ще ни познаеш. Видиш ли каквато и да е тема от Лудия кон, в която се говори за ходене в която и да е дестинация в Русия или какъвто и да е положителен коментар за Русия, да знаеш, със сигурност, това не съм аз, испанският луд кон @Crazy Horse!
@Eti*, c кутиите леко съм се пообъркал. В едната няма бисквити, а чай с дъх на канела. Постигнах сделка, отстъпих и чая на жена ми в замяна на целия щолен, но после разделих щолена по братски с всички. Аз обичам да преговарям за спорта.

И наистина много се надявам и @t_petkov да си получи подаръка поне преди Коледа!

Объркването при мен НЕ беше заради съвпадение на името,  а заради опаковката.

Наистина реших, че от Еконт ми правят номер и ми дават подарък за някое дете  🤣🤣🤣

След като се обадих на @crazyhorse , разбрах, че всичко е точно.

На испанския магнит се зарадвах- приех го като подсказване за следваща дестинация  🙂

Други испански неща не е имало в моя подарък 🎁

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Утрото е още по-добро, когато към първата глътка кафе имаш късметче. Благодаря @Mary!

Кога беше карнавалът във Венеция? @s.zheleva как си с италианския и италианските мъже 😉 Ако пък не се случи венециански карнавал, ще подгряваме на местна почва с пица и паста, докато стане 😀

10.jpg

• Харесвам 17
  • Браво 3
Връзка към коментар

Как по-хубаво да се събудиш в понеделник сутрин, ако не с късметче?! 

@Mary - голям поклон и шапки долу! Искрени благодарности на всички магеланци за споделените емоции в темата и весели празници!

@valentin_st да не се скътава, ами да изпрати пищовите за Малдивите, че спътничките ми са даже две. 🙂 Голяма чуденка беше миналата година къде да идем с бебето - Сейшели или Малдиви, та в крайна сметка Малдивите останаха за 2021. Амин!

image.png.e17e3c061abd7f15eb4897ff268cbfb3.png

• Харесвам 18
  • Браво 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар

@Mary благодаря за късметчето. Искрено се надявам да се сбъдне късметчето, голяма мечта ми е Австралия.

@EmoKrastev  как си с Австралия? Посетена, нежелена? Или само чакаме да отворят и тръгваме?✈️

1.jpg.ef424d5c7e6a4449903a6632e320fb51.jpg

• Харесвам 13
  • Браво 2
Връзка към коментар

Ето това начало на седмицата чаках...:)

Узбекистан беше на дневен ред то1но като почна извънредното положение - имаше някаква промоция и избирахме дати.

Така че няма да му се размине, а milen_40 да стяга куфара:)

Благодаря на Мари за всичките усмивки и положителни емоции, които ни донесе.

Пожелавам на всички весели и вкусни празници и съм сигурна, че ще има доста късмети, които ще се сбъднат 🙂

mail.jpg

• Харесвам 16
  • Браво 2
Връзка към коментар

Ехаа,понеделнишки имам чудесно коледно късметче.С елхичка и панда!

С @kaliбяхме заедно в Косово.Скоро и в Турция ще ходим.

Благодаря ти, @Maryза организацията!

Весела Коледа! 

12.thumb.jpg.646589012a307bbe18f2a9bf4286b6fe.jpg

• Харесвам 21
  • Браво 2
Връзка към коментар

Благодарности на Мари организацията и на всички магеланци за веселото настроение в темата!

Куба и @Juliaaa, гответе се! 🙂 Почвам да тренирам танго, салса и румба! С куба либре или мохито за повече настроение 😉

3.jpg.b8cacb48c5165b1177ec0474dfb3063a.jpg.9030e6fa54f543b62b6fb71de326e963.jpg

• Харесвам 15
  • Благодаря 1
  • Браво 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, Marisha каза:

Не ми е в плановете, но щом Снежанка @Maryказва, трябва да се ходи😀. @Kalina Ivanova да стяга куфари.

Благодарности на @Mary

22.jpg.aae9392f5c38a6afd126af27010b7814.jpg

Моя куфар за там е стегнат. Готова съм!

Ех че късметче! Снежанка ми е надничала в тефтерчето с желания! Освен това ми е осигурила приятна компания!🇨🇦:girl_witch:

Ех, Канада, еех, Канада, ще продам червената си Лада, ще продам последната си риза, за билет до Монреал и виза

• Харесвам 4
  • Браво 3
  • Смея се 9
Връзка към коментар
преди 11 часа, Crazy Horse каза:

с кутиите леко съм се пообъркал. В едната няма бисквити, а чай с дъх на канела.

😃От сега съм се замислила за догодина,живот и здраве,какво да сложа в кутията от бисквиДи в магеланския подарък.

Ех,че весел и готин ден!

• Харесвам 7
  • Браво 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар

@Mary умението ти да доставяш радост на толкова много хора, винаги е било грандиозно! Успяваш да ни докоснеш и да ни развълнуваш празнично! Благодаря ти.! Апропо мога да се похваля с най-фантастичните късмети: първо с  @Цвете ЩЕ ХОДИМ В ПАТАГОНИЯ ! Това е мечта, която обмислям отдавна! и второ с @lesy В АРЖЕНТИНА! Е, кажете сега не съм ли късметлийка! Дано тези наричания са пророчески! Много съм щастлива...УРА! Мога да тръгна веднага и без куфар : )

Весели и светли празници на всички! И да наваксаме пропуските  пътувания от 2020г в предстоящата 2021!

31.png.737202e55b5b882117e8f50da759c22a.png

• Харесвам 16
  • Браво 5
Връзка към коментар

Споделям моето късметче, което видях в началото на работния ден. 

Много оригинален начин за подсещане да си извадя нов паспорт. 

Стария беше валиден до 15-ти  май, аз го върнах още на 5-ти

Късметчето е двойно, защото е и последен работен ден за мен за календарната година   🙂  

Благодаря на @Mary

С удоволствие ще посетя Армения и други интересни дестинации...  🙂  

Радвам се, че ми е препоръчана и компания - @seaell...

kasmet4e_MAGELANCI.jpg

• Харесвам 14
  • Браво 4
Връзка към коментар

Извинявам се на всички останали, че ще се забавя с изпращането на другите късмети, но имам един швейцарски ангажимент днес. :smile:

Когато се прибера, веднага се заемам. 

• Харесвам 9
  • Шок 1
  • Браво 6
Връзка към коментар

Благодаря, @Mary, за всичко, което направи, за да бъде очакването на моята Коледа по- радостно и по- весело! Да ти се върне стократно това хубаво настроение! 🤩🎅🎆

13.png.49e6b2cd1dbaea5872659864ca2acecd.png

• Харесвам 14
  • Браво 2
Връзка към коментар

Ха, швейцарски ангажимент ?! И май наблизо ?! :scratch_one-s_head:

@Mary имаше нужда от този ти пост , че аз тъкмо се събуждам и щях да те питам що съм пропусната и да си искам късмета, че нещо се почувствах зле без него! Сега, обаче , ще чакам колкото е нужно спокойно и търпеливо, дори и да стане догодина ,защото мила, наша Снежанке ти си била най - послушна тази година ! :girl_in_love:

Прекрасно изпълнение и не ни мисли . 

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , patilana каза:

Ха, швейцарски ангажимент ?! И май наблизо ?! 

Да, съвсем близо! 
Просто мислех, че ще се прибера сравнително бързо, но видях, че няма да стане и писах тук, защо съм сигурна, че и други се интересуват от моето магическо колело. :laugh:

• Харесвам 5
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 35 минути , marycap каза:

Благодаря, @Mary, за всичко, което направи, за да бъде очакването на моята Коледа по- радостно и по- весело! Да ти се върне стократно това хубаво настроение! 🤩🎅🎆

13.png.49e6b2cd1dbaea5872659864ca2acecd.png

Имаш нямаш спътник аз идвам. Тази Франция така и не я харесах до сега, но ...пак ще пробвам :biggrin:

ПП. Така де, Снежанка като е казала...

• Харесвам 1
  • Браво 2
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 15 минути , Mary каза:

мислех, че ще се прибера сравнително бързо

Не, не , не , не ! Как така, ще бързаш ?! Та това е един от най - видните магелански предколедни ангажименти, които има Снежанка ! 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

И аз съм получила късметче. Благодаря, @Mary, прекрасни пожелания, да ти се връщат многократно!

В Дубай не съм била. Само преминах транзит през летището веднъж. Но щом ми се падна в късмета, явно ми е писано. 🙂 Дано по-скоро се случи.

Capture+_2020-12-21-11-57-38.png

• Харесвам 11
  • Браво 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.