Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2020

Препоръчани мнения

преди 4 часа, Костов каза:

И веднага бързам да се похваля със своето късметче. Падна ми се Шотландия. Супер!!! Красиви гледки, уиски, много уиски, Неси ... 🤣 И то не с кого да е а с @lyusi. Lyusi, която познава много добре Шотландия и ще ми покаже скритите и бисери

20201221_072645.jpg.7e6f8ba92cad11dadc7aea616184f2a6.jpg

И за пореден път благодарности на @Mary

С удоволствие ще споделя и пътуването и уискито :)

• Харесвам 7
  • Браво 2
Връзка към коментар

Отдавна е в списъка. @antony2001 стягаме ли раниците да се впуснем из Ирландските пъбове и да дегустираме уискита.  

@Mary благодарности за споделените емоции.

20.jpg.14a719b6d20f0aea576575a3457dd07c.jpg

• Харесвам 16
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 46 минути , BlackArt77 каза:

Отдавна е в списъка. @antony2001 стягаме ли раниците да се впуснем из Ирландските пъбове и да дегустираме уискита.  

@Mary благодарности за споделените емоции.

20.jpg.14a719b6d20f0aea576575a3457dd07c.jpg

Ръкавицата приета! 

Ще! 

Само да не е март месец, че веднъж вече избягах от Дъблин като видях цените на хотелите, хаххххх. По-евтино ми излезе да отидем с Райчо до Глазгоу и да поседим там четири дни, па и да се върнем до Дъблин за три дни, хаххх. Този Свети Патрик го помня и по други причини, ама всичко завърши добре! 

Музеят на уискито с дегустация в Дъблин е супер, както и Темпъл бар и стриийт и района и градът.  Тринити колидж, библиотеката, замъка.... Наоколо не съм мърдал, та има за какво да повторя. 

Навит съм! 

А оттам може  и да литна към Египет, но трябва и друг магеланец да каже какво мисли по въпроса, хаххххх26.png  

• Харесвам 12
  • Браво 2
Връзка към коментар

И аз си имам чудесно късметче, което ще ме отведе в далечна страна, а за да бъде компанията още по-добра на @iabulka ще позвъня. 😁

IMG_20201221_134536.jpg.1fd684ef2560653881471d1fad693bbb.jpg

Още веднъж благодаря на @Mary за целия труд, който положи да донесе радост на всички!

Весели празници!

• Харесвам 11
  • Браво 3
Връзка към коментар
5 hours ago, oli_mali said:

@valentin_st да не се скътава, ами да изпрати пищовите за Малдивите, че спътничките ми са даже две. 🙂 Голяма чуденка беше миналата година къде да идем с бебето - Сейшели или Малдиви, та в крайна сметка Малдивите останаха за 2021. Амин!

image.png.e17e3c061abd7f15eb4897ff268cbfb3.png

Как, да не съм луд да се скатавам за Малдиви?!? 😄 Имам един хамак да опъват от коледния подарък, та би било чудесно така да се получи :beach:

• Харесвам 11
Връзка към коментар

Свръх-доволен съм от предстоящото пътуване до Йемен с @Childish - прекрасна компания и чудесна дестинация 😊

Обаче това далеч не е всичко... Похвалвам се също, че ще пътувам с баш Снежанка и то не къде да е, а до Сирия! @Mary вече да се чувства потърсена :ded_snegurochka:

19.jpg.854d4af12caf070c11e73de8d17ebc42.jpg.a2bc752045e49fce33fd009f1f49c628.jpg

Много, ама ужасно много харесвам и двата късмета!

Усмивки от мен за всички и весели празници! :give_heart:

• Харесвам 13
  • Браво 5
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 6 минути , ina.bg каза:

Бонжур и от мен 🙂

Май имаше и друг за Франция. Може да сформираме група 🙂

Страхотна изненада, благодаря @Mary

54.jpg.baa945b7f220c009b7e0cda74256a0f4.jpg

Оо ние с @marycap сме за Франция. Стана голяма група. :i-m_so_happy:

Само да напаснем датите , че и Аржентина ни чака . Момичета тръгваме @Ивайла, @Monika_Koko, @lesy :girl_witch:

Благодаря @Mary

71.thumb.jpg.c10324c415d4dbf7b1ea7f45a0e747b0.jpg

• Харесвам 11
  • Браво 3
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Вече всички имат късмети!

С интерес ще прочета къде ви се е паднало да отидете. :laugh:

Бъдете сигурни, че е само на места, където и на мен ми се ходи! :cool:

@Георги Матеев ти се готви, че тази Сирия много ни бяга. :wub:

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
  • Браво 4
Връзка към коментар
На 12.11.2020 г. в 15:44, sun4e каза:

И аз 😊🎁

Стягай се за Мавриций! Това ни отреди късметчето от Снежанка.

73.png

Редактирано от Mary
  • Харесвам 13
  • Смея се 1
Връзка към коментар
23 minutes ago, ina.bg said:

Бонжур и от мен 🙂

Май имаше и друг за Франция. Може да сформираме група 🙂

Страхотна изненада, благодаря @Mary

54.jpg.baa945b7f220c009b7e0cda74256a0f4.jpg

С най-най-най-голямо удоволствие се включвам в групата за Франция. Аз съм й почитател, опиянен от атмосферата, а @funny  ще я поддържаме в опиянение с френско вино 😉. Кога и къде @ina.bg? Аз съм готова за Лион, Бордо, Нант, Ница ... В Париж бих ходила всяка година, искам и с една мила магеланка да се запозная там, а из Елзас - всяка нечетна зима и четно лято 😄😉

• Харесвам 11
  • Браво 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Кога казахте е лятото в Гренландия? В сряда? Е, готви се savagejo! Тръгваме във вторник! Не бях си и мечтала за тази дестинация, Мери. Въпреки че имам лично направена снимка от Гренландия от прозореца на самолета на един трансокеански полет. Благодаря за късметчето @Mary! Здраве и благополучие за всички вас и семействата ви! П.П. Добавих снимката си от Гренландия. Набързо я изрових от архивите. Годината е 2000. Снимала съм от близо 12 км височина. Прощавайте за лошото качество.

61.jpg

Гренландия.jpg

• Харесвам 11
  • Браво 2
Връзка към коментар
2 minutes ago, manu80 said:

Ето го и моето късметче! Интересна дестинация Финландия, не съм била! @zvezda9001 ще бъде моето другарче в пътуването!🌞🌞🌞

69.jpg.042e91a36d19c9f89590bbafc5d85638.jpg

На @zvezda9001 ще й хареса. Щом има сняг, мноооогоооо сняг 😄

• Харесвам 4
  • Смея се 3
Връзка към коментар
преди 40 минути , ДиянаВ каза:

С най-най-най-голямо удоволствие се включвам в групата за Франция. Аз съм й почитател, опиянен от атмосферата, а @funny  ще я поддържаме в опиянение с френско вино 😉. Кога и къде @ina.bg? Аз съм готова за Лион, Бордо, Нант, Ница ... В Париж бих ходила всяка година, искам и с една мила магеланка да се запозная там, а из Елзас - всяка нечетна зима и четно лято 😄😉

ааа, къде без мен! и аз тръгвам с вас!

• Харесвам 4
  • Браво 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар

И аз си имам късметче 🤗 До сега подценявах САЩ като дестинация, нещо никак не ме влечеше натам, но куизът показа сериозни пропуски в пътешественическата култура точно във връзка с тази дестинация, така че ще трябва да се ходи, за ги запълня. Благодаря, Мари😘

@feel_the_rush, стягай се 😀 Разминахме се в Тайланд, сега заедно трябва да стягаме куфарите.

50.png

• Харесвам 11
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , lyusi каза:

😘

@feel_the_rush, стягай се 😀 Разминахме се в Тайланд, сега заедно трябва да стягаме куфарите.

50.png

Хахха, супер! Дано да е за тия тестови круизи. На Маями отдавна съм му хвърлила око, ама все се разминаваме нещо 🙂

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Страхоотен ден, страхотен късмет @Mary избра за мен! Благодаря ти мила Снежанке, за усилията които полагаш за да ни доставиш толкова радост в тези дни!

@schnappsyy стягай куфарите и планирай дълга отпуска, за да изпълниш и двата късмета с едно прелитане над Атлантическия океан!

78.png.b881483354d14bb2f1d2d78bddd3cbe1.png.e2d18fec6302e1a4b3a16c39cd7adc0d.png

Страхоотен ден, ще взимам и още един коледен подарък от Еконт, така че пак ще се хваля тук!

• Харесвам 7
  • Браво 4
Връзка към коментар

Тази седмица започна прекрасно - оказа се, че имаме чуваемост и Снежанка ми е накъсметила да ходя във Финландия!

И то не с кой да е, а с @Граф Вронски. ...Колко голяма група се събрахме за там, някой записва ли? Лееле, а бели нощи, водка, сауна...

има за какво да си мечтаем!

35-2.jpg.d5a48a65d7adfdfef170b0f442ba2898.jpg

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , feel_the_rush каза:

Хахха, супер! Дано да е за тия тестови круизи. На Маями отдавна съм му хвърлила око, ама все се разминаваме нещо 🙂

Ако е в първата половина на юли, идвам и аз във Флоридаа!

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.