Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2020

Препоръчани мнения

@bibi, без плажче на Занзибар не тръгвам :-)) . Преди много, много години с приятелки си бяхме намерили даже и билети от Истанбул (супер изгодни:-)), но всички околни ни разубедиха и от тогава не съм планирала повече Занзибар. Може би идващата година му е дошъл редът пак, стягай багажа 😀

• Харесвам 7
  • Шок 1
Връзка към коментар
преди 59 минути , Миланка каза:

Страхоотен ден, страхотен късмет @Mary избра за мен! Благодаря ти мила Снежанке, за усилията които полагаш за да ни доставиш толкова радост в тези дни!

@schnappsyy стягай куфарите и планирай дълга отпуска, за да изпълниш и двата късмета с едно прелитане над Атлантическия океан!

78.png.b881483354d14bb2f1d2d78bddd3cbe1.png.e2d18fec6302e1a4b3a16c39cd7adc0d.png

Страхоотен ден, ще взимам и още един коледен подарък от Еконт, така че пак ще се хваля тук!

Утре ще съобщя в работата, че изчезвам за неопределено време и тръгваме! 

Голям кеф са тези късмети, доходи ми се навсякъде и на мен.

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 7 часа, funny каза:

Имаш нямаш спътник аз идвам. Тази Франция така и не я харесах до сега, но ...пак ще пробвам :biggrin:

ПП. Така де, Снежанка като е казала...

Казана дума- хвърлен камък! Отиваме! То и аз имам кофти спомен от първия път, но така ни се пада...🤣😆😊 Важното е, че  в следващите кратки посещения имам само приятни преживявания и съм сигурна, че нашето ще е опияняващо! 🍷

Редактирано от marycap
забравиииих...
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

@Mary с тези късмети не може да си представиш колко ни зарадва и как си ги чакахме цяял ден 🙂 Благодаря ти отново от сърце, а за късмета ми май имаш голяяям пръст в цялата работаа ей човек да не каже нещо 😄 ! Дано това което си ми нарекла наистина да се сбъдне, че голямо отлагане и мечтане паднаа 🙂 

Значи заформи се едно ходене до Лапландия/Финланди с @atrencheva и @manu80  тук имаше и още желаещи, хайде от мен да мине вземаме и @ДиянаВ че да види какво значи сняг не онова пърхавото в Русе дето го нарече сняг и не ме покани даже да го видя 😄 Мерак ми е голям да видя Дядо Ви Коледа и многооо сняг, и щом ми се падна на две късметчета значи ще го бъде!

Ама много съм доволна от късмета сиии 😛 

П.С. Пригответе си термооблеклото за другата година 😄 

40.jpg.fc84b32731f897c639f84faa116dbf89.jpg

• Харесвам 10
  • Браво 4
Връзка към коментар

@kali Била съм веднъж в Тайланд, но разбира се, мога още много пъти да се връщам. Само намери добра оферта и тръгваме 🙂 Симилановите острови край Пукет са най-райското място, на което съм била.

@D_Ivanova да си готви банския костюм, че ще плажуваме в земята на маите - МЕКСИКО!!

Ето и моето късметче:891279467_.thumb.JPG.8ccf8e194083cfcec227e337ec8796e7.JPG

• Харесвам 9
  • Браво 3
Връзка към коментар
преди 5 минути , zvezda9001 каза:

Значи заформи се едно ходене до Лапландия/Финланди с @atrencheva и @manu80  тук имаше и още желаещи, хайде от мен да мине вземаме и @ДиянаВ 

Всяко заформяне на групи трябва да бъде от вида: Заедно с Mary и .... ще отидем ... в Лапландия! :laugh:

• Харесвам 7
  • Браво 1
  • Смея се 10
Връзка към коментар
преди 3 часа, funny каза:

:i-m_so_happy:

Само да напаснем датите , че и Аржентина ни чака . Момичета тръгваме @Ивайла, @Monika_Koko, @lesy :girl_witch:

Благодаря @Mary

71.thumb.jpg.c10324c415d4dbf7b1ea7f45a0e747b0.jpg

Тъкмо се чудех в чие късметче и за коя дестинация фигурирам, останали са ми осем дни отпуска от тази година и си ставамалко богатство от  33 дни за 2021. А  защо пък  пътуването от късметите да е само за двама - ами аз доста дестинации си харесах из чуждите късмети.:) Един малък amendment предлагам, пътуването да е  минимум за двама...:)

А Аржентина ми е толкова, толкова напред в плановете! (ако трябва да не крием, че сме лакоми, може да се комбинира с  Патагония).

Багаж събирам за минути, така че - само да отворят и излизатаме...:)

преди 27 минути , zvezda9001 каза:

Значи заформи се едно ходене до Лапландия/Финланди с @atrencheva и @manu80  тук имаше и още желаещи...

40.jpg.fc84b32731f897c639f84faa116dbf89.jpg

Zvezda9001, само да кажа , че съм от Варна и не съм ходила до Лапландия / Финландия...:)

• Харесвам 11
  • Браво 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Еха, преди два дни гледах филм за Южна Корея и си казах "Ей как ми се ходи точно там" И още не изминал третия ден и какво да видяяя?????

Естествено ВАЖНО съобщение от @Mary - ще се ходи то е ясно и то заедно с @bibi

Очаквам с нетърпение да започнем подготовката 🙂 🙂 🙂

Благодаря ти  Снежанке-Магеланке  @Mary за това, че не пестиш време и усилия да ни усмихнеш и да ни вдъхновяваш за нови пътешествия.

Светли празници! 

56.jpg.c1e175fac2eddde9798c3a9e3ac7df27.jpg

• Харесвам 10
  • Браво 4
Връзка към коментар

И аз съм за Лапландия, Финландия и което кажете покрай Италия, Франция и което кажете 😂

@zvezda9001 онзи изненадващ русенски снежец наистина си беше пърхав. До следобеда стана на кал, а следващите дни дъжд, дъжд, дъжд 😠. Урочаса ми снега, но ще ти отмъстя в Лапландия с един хубав бой със снежни топки 😄😉

• Харесвам 4
  • Смея се 4
Връзка към коментар
21 hours ago, Crazy Horse said:

То си е за объркване. Да ти издам една тайна, понякога и аз се обърквам.:yahoo: Особено с коледните подаръци сега, защото адашът е подарил магнити и други испански неща и съвсем заплете ситуацията. А, по принцип аз @Crazy Horse съм в Испания, а той @crazyhorse в България, но явно и адашът обича да се мотае из Испания.

Иначе, по дестинациите ще ни познаеш. Видиш ли каквато и да е тема от Лудия кон, в която се говори за ходене в която и да е дестинация в Русия или какъвто и да е положителен коментар за Русия, да знаеш, със сигурност, това не съм аз, испанският луд кон @Crazy Horse!
@Eti*, c кутиите леко съм се пообъркал. В едната няма бисквити, а чай с дъх на канела. Постигнах сделка, отстъпих и чая на жена ми в замяна на целия щолен, но после разделих щолена по братски с всички. Аз обичам да преговарям за спорта.

И наистина много се надявам и @t_petkov да си получи подаръка поне преди Коледа!

Аз ако знаех, че кутията ще е толкова дашна, щях да пратя голям щолен, да няма конкуренция, ама пусто пощите ме изненадаха на място и нямаше как да реагирам, че опашката се извиваше до извън пощенския клон, разбира се прилежно подредени хората с 1.5 м разстояние 😀

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз си имам късметче, не че миналогодишното го осъществих де 🤪

@Beatriceстягай се за Пакистан, за тази държава освен че е в Азия и че е мюсюлманска, друго нищо не знам... 😂..но ко  пък 80.jpg.85a9decefdab55d1e514609e90a6b4de.jpg.196ed3c098b3bbdc6439df06a3aeec74.jpg

• Харесвам 10
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Аз освен, че от Основателя подарък за Коледа бях получил, явно ще го ръчкам и да ходим в Япония заедно. @Георги, стягай виртуалните куфари и драскаме един писмо на @samuraika да казва къде да ядем суши и да пием саке 🙂

51.png.a6946a995ebfbf4d264cf8a918659669.png

• Харесвам 8
  • Браво 3
Връзка към коментар
преди 15 минути , wiliko каза:

за тази държава освен че е в Азия и че е мюсюлманска, друго нищо не знам..

Нещо за К2, Каракорум, ледник Балторо, чувала ли си?

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, achieva каза:

Кога казахте е лятото в Гренландия? В сряда? Е, готви се savagejo! Тръгваме във вторник! Не бях си и мечтала за тази дестинация, Мери. Въпреки че имам лично направена снимка от Гренландия от прозореца на самолета на един трансокеански полет. Благодаря за късметчето @Mary! Здраве и благополучие за всички вас и семействата ви! П.П. Добавих снимката си от Гренландия. Набързо я изрових от архивите. Годината е 2000. Снимала съм от близо 12 км височина. Прощавайте за лошото качество.

61.jpg

Гренландия.jpg

OOOOO Откога си мечтая за северното сияние :girl_in_love: Казваш във вторник тръгваме с @Mary натам? 

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Mary каза:

Всяко заформяне на групи трябва да бъде от вида: Заедно с Mary и .... ще отидем ... в Лапландия! :laugh:

Ти си по подразбиране 😛 бая ще хайманосваш другата година

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Вероника каза:

Еха, преди два дни гледах филм за Южна Корея и си казах "Ей как ми се ходи точно там" И още не изминал третия ден и какво да видяяя?????

Естествено ВАЖНО съобщение от @Mary - ще се ходи то е ясно и то заедно с @bibi

Очаквам с нетърпение да започнем подготовката 🙂 🙂 🙂

Благодаря ти  Снежанке-Магеланке  @Mary за това, че не пестиш време и усилия да ни усмихнеш и да ни вдъхновяваш за нови пътешествия.

Светли празници! 

56.jpg.c1e175fac2eddde9798c3a9e3ac7df27.jpg

Южна Корея е кошмар за моя благоверен, защото бачка в южнокорейска фирма, та веднага рипам като вдовец на хоро за там с теб ! Оооопа Гагнам стайл ! 😎😎😎

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 9
Връзка към коментар

Ехаа...на това му се вика късмет.Аз от баницата с късмети само малко крайчето ще си чупна, да не си развалям серията.

@jul с любезното съдействие на Снежанка @Mary си моето виртуално късметче за пътуване към Сингапур.

48.jpg.db27b274ff1ff77ad7358ee4ae6c9d56.jpg.c3a4dc0dc9d0bb9a9a7657f277e5faed.jpg

Пък се не знае,  може да не е само виртуално, @Mary е добрата фея орисница

• Харесвам 9
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Ивайла каза:

Тъкмо се чудех в чие късметче и за коя дестинация фигурирам, останали са ми осем дни отпуска от тази година и си ставамалко богатство от  33 дни за 2021. А  защо пък  пътуването от късметите да е само за двама - ами аз доста дестинации си харесах из чуждите късмети.:) Един малък amendment предлагам, пътуването да е  минимум за двама...:)

А Аржентина ми е толкова, толкова напред в плановете! (ако трябва да не крием, че сме лакоми, може да се комбинира с  Патагония).

Багаж събирам за минути, така че - само да отворят и излизатаме...:)

Zvezda9001, само да кажа , че съм от Варна и не съм ходила до Лапландия / Финландия...:)

Включвам те в групичката от Варна са с предимство 😛

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 5 минути , muchachote каза:

Не се ли размечтахте? Или се върнахте в детските си години, когато беше щастие да мечтаеш?😀

А има ли нещо по-хубаво от мечтите?! Няма! Особено в днешните интересни времена.

Лично мен ме зарежда и ме кара да си представям още поне 80 усмихнати лица!

• Харесвам 16
  • Браво 3
Връзка към коментар

Съжалявам , но тука стана пълна лудница. Няколко неща разбрах:

• някакви групи се сформират
  • има си приоритет
  • смесват се хора от различни групи
  • всички умеят да стягат бързо куфари
  • посоки на пътуваня във всеки край на света
  • ще трябва да се готвя за северна държава с @tany, никакви проблеми
  • наблюдаване на Северното сияние - май тука групата е най-голяма, ама не умея да броя
  • вече някои танцуват и Гагнам стайл
  • някой чете интензивно за Пакистан
  • камъни се хвърлят
  • вожд на всички групи - @Mary
  • и още купища щуротии, които забравих.

Луда работа, ей, Магеланци!

==================================================================================
А, сега да го карам по-сериозно! Благодаря ви за веселото настроение.
@tany, във Финладия не съм ходил, за мен ще бъде много интересно!
Моят късмет се падна на дестинация, за която дори не съм мислил, но със сигурност е интересна и различна: Непал и за другарче ще ми бъде @Childish! Ще пратим снимки от там, когато стигнем. 😛 

Edited:
Забравих да прикача късмета си, ех, развълнувах се:

62.jpg.514c95dcd21a12f966865b2ea4586a06.jpg.2aa4565617de4a320d81f33c0180b3ba.jpg

@Mary, отново ти благодаря за цялостната организация около таз годишния коледен сезон.

Пожелавам на всички весело изкарване на празниците, бъдете живи и здрави и мега-гига пътуващи. 🙂 

• Харесвам 10
  • Браво 6
  • Смея се 4
Връзка към коментар
Преди 1 час, Mary каза:

Нещо за К2, Каракорум, ледник Балторо, чувала ли си?

Едвам се навих... 😂 🍻 😂 

@Mary добре си го забъркала и тази година, сега остава и въздушното пространство да отворят и ги почваме 😍

@Граф Вронски ми то и до Непал може да се включим, тъй и тъй по хилядниците на Азия сме тръгнали, а там са най високите 

• Харесвам 7
  • Браво 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.