Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2020

Препоръчани мнения

преди 7 минути , muchachote каза:

Не се ли размечтахте? Или се върнахте в детските си години, когато беше щастие да мечтаеш?😀

Човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му!

• Харесвам 6
  • Браво 2
Връзка към коментар
В момента, wiliko каза:

добре си го забъркала и тази година

Към някои късмети подхождам с особен респект!

Пакистан е единия, Непал е другия.

Защо ли пък съм избрала баш за теб първия?! Аааа? Отговорих ти вече, ама това са изумителни места, които ще оцениш със сигурност.

За мен са в сферата на мечтите, ама кой знае, като отворят пътищата ... ехеееее... :wub: 

преди 5 минути , Граф Вронски каза:

тука стана пълна лудница

Не мога да разбера, защо не повярва на Основателя още вчера! :laugh:

преди 6 минути , Граф Вронски каза:

вожд на всички групи - @Mary

Но за това си много на място! Евала! :laugh:

• Харесвам 9
  • Браво 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 10 минути , wiliko каза:

Едвам се навих... 😂 🍻 😂 

@Mary добре си го забъркала и тази година, сега остава и въздушното пространство да отворят и ги почваме 😍

@Граф Вронски ми то и до Непал може да се включим, тъй и тъй по хилядниците на Азия сме тръгнали, а там са най високите 

Ооо, @wiliko, за мен ще е чест. IN 🙂 

преди 6 минути , Mary каза:

Към някои късмети подхождам с особен респект!

Пакистан е единия, Непал е другия.

Защо ли пък съм избрала баш за теб първия?! Аааа? Отговорих ти вече, ама това са изумителни места, които ще оцениш със сигурност.

За мен са в сферата на мечтите, ама кой знае, като отворят пътищата ... ехеееее... :wub: 

Не мога да разбера, защо не повярва на Основателя още вчера! :laugh:

Но за това си много на място! Евала! :laugh:

Охх, @Mary, Благодаря. ❤️
Иначе аз му повярвах, ама забравих 😄 

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 11 часа, bulpa каза:

Толкова хубава изненада, благодаря @Mary

Май е време да проверя как е винопиенето в Япония, @peterpup стягай куфарите

29.jpg.65874ab1132a3843a1db74d5ecf6be68.jpg

Ооо, със сигурност ще е интересно. Дай Боже да стане по скоро @bulpa. Куфрите са най лесни. Дано скоро дойдем до стягането им!

Весели празници!🍷🍷🍷

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 1 час, wiliko каза:

И аз си имам късметче, не че миналогодишното го осъществих де 🤪

@Beatriceстягай се за Пакистан, за тази държава освен че е в Азия и че е мюсюлманска, друго нищо не знам... 80.jpg.85a9decefdab55d1e514609e90a6b4de.jpg.196ed3c098b3bbdc6439df06a3aeec74.jpg

Този блогър обикаля по тези земи, Пакистан, Сирия, Афганистан, доста екстремни са му пътуванията:

Indigo Traveller ( не мога да постна връзка, не знам защо)

преди 34 минути , muchachote каза:

Не се ли размечтахте? Или се върнахте в детските си години, когато беше щастие да мечтаеш?😀

Аз на това му викам планове....:)

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

Страхотния ден преди да приключи, с репортаж за изненадващия подарък да се включа. 

@jungfraujoch е подателя на мистериозният коледен подарък. Благодаря ти @jungfraujoch за коледната изненада!

Страхотна опаковка,

WP_20201221_15_27_41_Pro.jpg.ac691896d4781bbb201d3d1021e0c433.jpg

отварям и вътре 

WP_20201221_15_30_04_Pro.jpg.fa1da43f2f5f6828d6614b4552c7ffe1.jpg

продължавам с разопаковането

WP_20201221_15_36_55_Pro.jpg.e2092281ef70522a75163efa61ba9be9.jpg

и вече всичко е извадено от опаковките.

WP_20201221_15_44_17_Pro.jpg.a6929a85e7018d37d4eeefaf83684db8.jpg

Имаме си супер пожелания в прекрасната картичка, шоколади, ароматна коледна свещ, канелена пръчица и весел Рудолф за украса, винце бяло и червено за здраве и щастие!

А сега ще чакам да разбера според Магеланският оракул кой и къде ще ме покани за пътешествие през идната година😏.

• Харесвам 19
  • Благодаря 1
  • Браво 4
Връзка към коментар
преди 4 часа, saved_ каза:

@kali Била съм веднъж в Тайланд, но разбира се, мога още много пъти да се връщам. Само намери добра оферта и тръгваме 🙂 Симилановите острови край Пукет са най-райското място, на което съм била.

@D_Ivanova да си готви банския костюм, че ще плажуваме в земята на маите - МЕКСИКО!!

Ето и моето късметче:891279467_.thumb.JPG.8ccf8e194083cfcec227e337ec8796e7.JPG

@saved_ страхотно! Слушам и изпълнявам, банските са стегнати - там сме хи хи 🧳👒👙🏜️

Не знам магическото кълбо на @Mary ли, съдбата ли..обаче съвсем случайно наскоро си купих една чаша, която е от Канкун. Звучи обещаващо! 😊

Ух от толкова вълнение за това Мексико и за всички дестинации тук, по тези невероятни късмети, забравих да си споделя моят. 🤭

Ама тази наша Снежанка е уникална, как е уцелила просто не разбирам. 

@Иван Попов, @ДиянаВ и @s.zheleva събирам дружинката за прелестна Италия. ♥️ Тази година ми се размина, имах билети за Рим през месец май, но уви. Обаче щом @Mary е казала - ще стане! 🤪

IMG_20201221_231512.jpg.c27f81426f9c4c918c604742ff8b9b05.jpg

@Mary, благодаря безкрайно за тези невероятни двойни порции от емоции! 🙏♥️ Продължавай да ни радваш и занапред с неуморния си труд, постоянство и вълшебни способности. 

А към всички магеланци бъдете здрави и не преставайте да мечтаете ☺️

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
  • Браво 3
Връзка към коментар
преди 6 минути , Миланка каза:

Страхотния ден преди да приключи, с репортаж за изненадващия подарък да се включа. 

@jungfraujoch е подателя на мистериозният коледен подарък. Благодаря ти @jungfraujoch за коледната изненада!

Страхотна опаковка,

WP_20201221_15_27_41_Pro.jpg.ac691896d4781bbb201d3d1021e0c433.jpg

отварям и вътре 

WP_20201221_15_30_04_Pro.jpg.fa1da43f2f5f6828d6614b4552c7ffe1.jpg

продължавам с разопаковането

WP_20201221_15_36_55_Pro.jpg.e2092281ef70522a75163efa61ba9be9.jpg

и вече всичко е извадено от опаковките.

WP_20201221_15_44_17_Pro.jpg.a6929a85e7018d37d4eeefaf83684db8.jpg

Имаме си супер пожелания в прекрасната картичка, шоколади, ароматна коледна свещ, канелена пръчица и весел Рудолф за украса, винце бяло и червено за здраве и щастие!

А сега ще чакам да разбера според Магеланският оракул кой и къде ще ме покани за пътешествие през идната година😏.

Щастлива съм,че сред магеланци имам истински приятели!

@Миланка и @peterpup,благодаря ви за всичко!

И както сме си обещали ще пътуваме!

Бъдете здрави и щастливи!

• Харесвам 6
Връзка към коментар

:yahoo:Eхаааа! А, мен нашата мила и съобразителна Снежанка @Mary ме прати в Грузия! Дестинация мечта за следващата година! А, и имам тъкмо два ваучера, с украинските и с полските авиолинии за там. @liliya, Лили, стягай куфарите и ти!

23.png

• Харесвам 12
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

Весели празници!

Благодаря за участието в „Размяна на коледни подаръци – сезон 2020“!

Нека Коледата ви да бъде преди всичко здрава, споделена и благодатна!

Новата 2021г. да бъде здрава, по-добра и благосклонна към пътешествия, по-успешна и много, много щастлива!

Хо – хо – хо!

Коледа зад ъгъла наднича,

а Снежанка късмет ти нарича!

81.png
Благодаря
@Mary за късметчето! 
@oli_mali стягай се за път скоро ще се освободи светът. Здраве, ентусиазъм, мечти и пътешествия

Веаели празници

• Харесвам 12
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 15 часа, Juliaaa каза:

Тадааааам😊 @Mary, ти си най-страхотната Снежанка.

Аз заминавам за Япония, която преди 13 март 2020г ми беше в списъка за 2021. 

@Agi, чакам те на Т2. В кафенето в дясно от входа 🙃

Screenshot_20201221_072630.jpg

@Juliaaa, нямаш си и идея колко съм наблизо, няма как да те пропусна, T2 ми е като втори дом😆, а Япония звучи достатъчно екзотично,за да тръгна без да се замисля!Почвам да мечтая в тази посока,може би @Mary,това е знак!😇

• Харесвам 9
  • Браво 1
Връзка към коментар
41 minutes ago, D_Ivanova said:

Ама тази наша Снежанка е уникална, как е уцелила просто не разбирам. 

@Иван Попов, @ДиянаВ и @s.zheleva събирам дружинката за прелестна Италия. ♥️ Тази година ми се размина, имах билети за Рим през месец май, но уви. Обаче щом @Mary е казала - ще стане! 🤪

IMG_20201221_231512.jpg.c27f81426f9c4c918c604742ff8b9b05.jpg

@Mary, благодаря безкрайно за тези невероятни двойни порции от емоции! 🙏♥️ Продължавай да ни радваш и занапред с неуморния си труд, постоянство и вълшебни способности. 

А към всички магеланци бъдете здрави и не преставайте да мечтаете ☺️

Имам пътеводител Пеша из Рим, подарен ми от @Граф Вронски. Предполагам го е изял с кориците и вече не му е нужен, така че мисля да го вземем за личен гид. Графе, много сме взискателни! Искаме програма пак така точка по точка разписана като по-горния ти пост. Никаква лудница да няма! 😄

• Харесвам 10
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 15 часа, savagejo каза:

EmoKrastev  как си с Австралия? Посетена, нежелена? Или само чакаме да отворят и тръгваме?✈️

Само да отворят и тръгваме! Ще се прежаля ако трябва за ваксина. Австралия отдавна ми е желание. 

• Харесвам 4
  • Браво 2
Връзка към коментар

Аз пак съм пропуснала нещо с късметите. Сега видях, че имам късметче и щях да пиша лично на @Mary, но реших да отметна всички известия първо и ето, че е имало защо. На мен ми се падна екскурзия за двама до Сейшелите 🥳 , обаче ще почака малко - все пак с тоя вирус само пълнея, не искам да плаша медузите. Като съм с плажно тяло и детегледачката (демек майка ми) се съгласи да гледа 3 деца, ще се жертваме с мъжа за едни Сейшели. Преди две години за меден месец гледахме оферти за там, но накрая решихме в полза на Мавриций. 
A2C899B8-01CA-4CDD-99AA-15667E658492.png.6a93e88cdfded4539068a3ada467e3ee.png

@Mary, не знам как ти стигат силите да организираш всичко точно преди празниците поредна година, че и късмети отгоре! Както останалите магеланци, аз съм ти безкрайно благодарна и чакам сезонът на магеланската Коледа с нетърпение. Да си жива и здрава и ти, и цялото ти семейство! Светли празници и много сбъднати мечти!

• Харесвам 17
  • Благодаря 1
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 9 часа, Crazy Horse каза:

:yahoo:Eхаааа! А, мен нашата мила и съобразителна Снежанка @Mary ме прати в Грузия! Дестинация мечта за следващата година! А, и имам тъкмо два ваучера, с украинските и с полските авиолинии за там. @liliya, Лили, стягай куфарите и ти!

23.png

@Crazy Horse А сега кажи , че  всичко е лъжа. Два пъти ми се провали Грузия през миналата година. Така , че стегнати са .... и с най- голямо удоволствие.

@patilana пък да стяга куфарите за Ботсвана.
Какво да кажа все готини спътници ми се падат. 2021 ще се разкършим като за пет години назад , дай боже!

FF54DB51-C26F-49C8-875F-25F2E7994354.jpeg.7486f89cfaa8217b920ad822c4ecdfe6.jpeg

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
  • Браво 4
Връзка към коментар

Каква прекрасна сутрин ! 

То ще речете, че скоро е обед, ама аз съм току - що събудена. Измих си очите, за по - ясен поглед, сложих си и резервните очи за избистряне на евентуални недоразумения и що да видя :shok: 

Имам покана за Ботсвана ! 
Ех, Ботсвана,

там съм,

спор няма!:girl_in_love:

@liliya ще е прекрасно пътуване! Визи  няма, животни има, пустиня ,тишина и африкански залези ... Какво му трябва повече на човек ! Куфарът ми е готов ! 

И като казах, какво му трябва на човек , освен Ботсвана , амииии ... Китай за двама ! @bulpa най - официално те каня за спътница в Поднебесната империя !  Ще гушкаме панди, ще броим теракотени войници, ще махаме с ръка на космонавтите и ще заравяме пръсти в пясъка на китайските Хаваи ! Тръгваме веднага щом китайците спрат да са си самодостатъчни ! 

44.jpg.b3084ec9919cfaad6b96fe860d1f3112.jpg.bc8cacb3de7c0b97828ff593c33cb6e6.jpg

Признавам Магическото кълбо на @Mary за най - доброто на света ! Благодаря на собственицата му за огромния труд, който полага предколедно за нашето добро настроение. 

Докато чакам да видя отново плуващите слонове и да се погрижа за ден за мъничките панди, се радвам на най - новата си коледна играчка - кивешкото джудже ! 

IMG_20201222_094158.thumb.jpg.bb6535ae33a31550e027d767faaf6ef8.jpg

Весела Коледа и много подаръци на всички ! Нека Новата 2021 година е плодородна на впечатления и сигурна в пътуванията ! 

Бъдете здрави !  

• Харесвам 14
  • Благодаря 1
  • Браво 4
Връзка към коментар
преди 15 часа, Mary каза:

Всяко заформяне на групи трябва да бъде от вида: Заедно с Mary и .... ще отидем ... в Лапландия! :laugh:

Значи хич не обичам студа, ама заради Дядо коледа и малката фуриийка, която имам в къщи веднага ме навихте за Лапландия 🙂 . @Mary разбира се, че ще поканим и теб, къде Лапландия без Снежанка. Отивам да тренирам на студа (или по-точно да мъча кънките с две малки принцеси) и почвам да подготвям термо дрехите (че ще трябват мноого).

ПС: ако някой има свободно място, ще се включа с удоволствие и в някоя тропическо пътуване 

• Харесвам 9
Връзка към коментар
преди 37 минути , patilana каза:

И като казах, какво му трябва на човек , освен Ботсвана , амииии ... Китай за двама ! @bulpa най - официално те каня за спътница в Поднебесната империя !  Ще гушкаме панди, ще броим теракотени войници, ще махаме с ръка на космонавтите и ще заравяме пръсти в пясъка на китайските Хаваи ! Тръгваме веднага щом китайците спрат да са си самодостатъчни ! 

Едвам ме нави 🤩

• Харесвам 6
  • Смея се 3
Връзка към коментар

@bulpa , @liliya тичам да ошашявя Трипадвайзер, че той си мислеше, за друго. :laugh: да види той, какво е Магеланец! Пък да напомня и на @Mary  хич да не разопакова куфарите - Тя пред нас и ний след нея ! 

Светът е хубав !

Светът е чудесен ! 

Светът има нужда от ... нас ! 

• Харесвам 12
  • Благодаря 1
  • Браво 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Ето и моя късмет. Вижда се, че Снежанка - Mary ми пожелава най-накрая да ми се сбъдне супер желана дестинация (дори капарирана!) Дано!

Весели празници скъпи приятели! И дано скоро да се върнем в нормалния свят! То стана тази година малко връщане в приказната митологията - горния свят и долния свят. Е, ние да си пожелаем нормалния свят!

37.png

• Харесвам 12
  • Браво 2
Връзка към коментар

Не стига, че съм зодиакално обречена да работя безкрайно /орисията на Козирога 🙂 /, ами и в късметчето ми се падна... работа, и пак работа.

Намирисва ми на конспирация.

Промяна никаква, уж вчера влязохме в ерата на Водолея, която щяла да продължи цели 200 години, ами при мен пак работата дойде. Ама явно трябва някой да види сметката на това проклето адвокатско племе 🙂

Шегата оставям, а най-любвеобилно поканвам и приканвам @jungfraujoch на далечно презокеанско плаване към Австралия. През 1993 години успях да стигна Джакарта с директен полет на БГА Балкан, кацнахме само да заредим в Куала Лумпур.

Жаден ми е погледът за Австралия, така и не можах да подкарам евкалиптово дръвче от семенцата, които ми подариха преди години. Отиваме да ловуваме евкалиптови ухания, @jungfraujoch.  И не само!

И както мълвата казва, на Козирога можеш да се облегнеш, като скала е верен и предан 🙂

@Mary, благодаря за късметчето! Светът е добър, светът е прекрасен!

60.jpg.111bff4b6eb2c387616a427b1dc7a560.jpg

• Харесвам 13
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 18 минути , Роми каза:

Ето и моя късмет. Вижда се, че Снежанка - Mary ми пожелава най-накрая да ми се сбъдне супер желана дестинация (дори капарирана!) Дано!

На линия съм! Само да си сложа тази ваксина- другите ги имам. За мен Намибия наистина е тайнствена  дестинация и много ме влече натам. Ще се радвам, Роми, ако късметчето от Mary се сбъдне. Пък и тя със сигурност ще ни придружи като пророчица.🧙‍♀️

• Харесвам 5
Връзка към коментар

@Дани Магелани Уха, Мавриций е много екзотична дестинация за мен, гледах тъкмо снимки от там и мноооого ми харесва идеята ☀️

А моето късметче отреди едно пътуване до съседката ни Турция заедно с @Marisha - готова ли си? 🙂

63.jpg.ffa58b630786b2eb447ff1e46a6fe45c.jpg.958518c94341f8b7beebb5ce2cd1f2b0.jpg

• Харесвам 16
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 57 минути , sun4e каза:

@Дани Магелани Уха, Мавриций е много екзотична дестинация за мен, гледах тъкмо снимки от там и мноооого ми харесва идеята ☀️

А моето късметче отреди едно пътуване до съседката ни Турция заедно с @Marisha - готова ли си? 🙂

63.jpg.ffa58b630786b2eb447ff1e46a6fe45c.jpg.958518c94341f8b7beebb5ce2cd1f2b0.jpg

@sun4eВинаги съм готова за Турция. Това е една от държави, където никога няма да ми омръзне да ходя, винаги откривам нещо ново, красиво и вкусно😀. Първото посещение беше преди тридесетина години и от тогава ходим всяка година по няколко пъти. Още повече тази година ми се провали Великденско ходене до Истанбул на път за Египет. От няколко години това ни е маршрута за Египет и винаги на връщане оставаме няколко дни в Истанбул. Тази година мислим пак да опитаме😀.

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 8 минути , Marisha каза:

@sun4eВинаги съм готова за Турция. Това е една от държави, където никога няма да ми омръзне да ходя, винаги откривам нещо ново, красиво и вкусно😀. Първото посещение беше преди тридесетина години и от тогава ходим всяка година по няколко пъти. Още повече тази година ми се провали Великденско ходене до Истанбул на път за Египет. От няколко години това ни е маршрута за Египет и винаги на връщане оставаме няколко дни в Истанбул. Тази година мислим пак да опитаме😀.

Може да включите и мен.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.