Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2020

Препоръчани мнения

Ето и моето късметче! 🤗

В интерес на истината, никога не съм си и помислял за 🇲🇳Монголия! 😎

Поне с четенето няма да имаме проблем, отделен е въпроса, дали ще разбираме какво четем! 🤣

@Lorette, стягай раницата и да тръгваме... 

Там на място ний ще разберем, 

на монголски дали можем да четем... 

И още веднъж-специални благодарности на Снежанка @Mary за прекрасната организация за размяна на подаръци и веселите късметчета! 

Хохохо, Весели празници на всички! 

Screenshot_20201222_180724.jpg

• Харесвам 12
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 29 минути , Marisha каза:

@sun4eВинаги съм готова за Турция. Това е една от държави, където никога няма да ми омръзне да ходя, винаги откривам нещо ново, красиво и вкусно😀. Първото посещение беше преди тридесетина години и от тогава ходим всяка година по няколко пъти. Още повече тази година ми се провали Великденско ходене до Истанбул на път за Египет. От няколко години това ни е маршрута за Египет и винаги на връщане оставаме няколко дни в Истанбул. Тази година мислим пак да опитаме😀.

И аз винаги съм готова, и аааааз! :laugh:

Отбелязвам, че тази година не съм била там нито веднъж. А толкова много ми се ходи!

А миналата година даже недоволствах, че много от пътища ми минаваха през Истанбул...

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 1 час, Raindrop каза:

Не стига, че съм зодиакално обречена да работя безкрайно /орисията на Козирога 🙂 /, ами и в късметчето ми се падна... работа, и пак работа.

Намирисва ми на конспирация.

Промяна никаква, уж вчера влязохме в ерата на Водолея, която щяла да продължи цели 200 години, ами при мен пак работата дойде. Ама явно трябва някой да види сметката на това проклето адвокатско племе 🙂

Шегата оставям, а най-любвеобилно поканвам и приканвам @jungfraujoch на далечно презокеанско плаване към Австралия. През 1993 години успях да стигна Джакарта с директен полет на БГА Балкан, кацнахме само да заредим в Куала Лумпур.

Жаден ми е погледът за Австралия, така и не можах да подкарам евкалиптово дръвче от семенцата, които ми подариха преди години. Отиваме да ловуваме евкалиптови ухания, @jungfraujoch.  И не само!

И както мълвата казва, на Козирога можеш да се облегнеш, като скала е верен и предан 🙂

@Mary, благодаря за късметчето! Светът е добър, светът е прекрасен!

60.jpg.111bff4b6eb2c387616a427b1dc7a560.jpg

Ето вече сме група жадни за Австралия, и ние с @EmoKrastev за там сме се запътили. Само да отворя пустите граници ✈️🐨🦘:dance3:

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 1 час, marycap каза:

На линия съм! Само да си сложа тази ваксина- другите ги имам. За мен Намибия наистина е тайнствена  дестинация и много ме влече натам. Ще се радвам, Роми, ако късметчето от Mary се сбъдне. Пък и тя със сигурност ще ни придружи като пророчица.🧙‍♀️

Аз също ще се радвам. А и други магеланци са в групата вече:-)

• Харесвам 6
  • Браво 1
Връзка към коментар

Като Ви казвах, че русенци обичат чорапите, идея нямах, че любовта им е толкова жертвоготовна. За пръв път виждам такова нещо 🙃 - опашка за чорапи тази вечер пред магазин на Пирин Хил, също русенски производител. Подминах учудено, но после се върнах тайно да снимам. Докато се наглася един клиент излезе, а друг от опашката влезе. Явно ще са актуални тази Коледа чорапените партита 😉

8C3E223E-6858-43CD-8A05-C89632781FF3.jpeg

• Харесвам 10
  • Шок 1
  • Смея се 9
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 20 часа, ДиянаВ каза:

Имам пътеводител Пеша из Рим, подарен ми от @Граф Вронски. Предполагам го е изял с кориците и вече не му е нужен, така че мисля да го вземем за личен гид. Графе, много сме взискателни! Искаме програма пак така точка по точка разписана като по-горния ти пост. Никаква лудница да няма! 😄

Обикаляйки Рим пеша, горещо ви препоръчвам да минете оттук и да опитате наистина незабравимото тирамису, което предлагат...

• Харесвам 11
  • Браво 2
Връзка към коментар
3 hours ago, Raindrop said:

И както мълвата казва, на Козирога можеш да се облегнеш, като скала е верен и предан 🙂

И на мен ми е мечта Австралия. Ако решите да вземете още една скала за облягане (демек Козирог), да ме имате предвид. 😉 Разбира се, и @Mary ще дойде, а имаше и други магеланци с късметчета за тази дестинация. Заформя се групичка. 🙂

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 4 часа, Raindrop каза:

Не стига, че съм зодиакално обречена да работя безкрайно /орисията на Козирога 🙂 /, ами и в късметчето ми се падна... работа, и пак работа.

Намирисва ми на конспирация.

Промяна никаква, уж вчера влязохме в ерата на Водолея, която щяла да продължи цели 200 години, ами при мен пак работата дойде. Ама явно трябва някой да види сметката на това проклето адвокатско племе 🙂

Шегата оставям, а най-любвеобилно поканвам и приканвам @jungfraujoch на далечно презокеанско плаване към Австралия. През 1993 години успях да стигна Джакарта с директен полет на БГА Балкан, кацнахме само да заредим в Куала Лумпур.

Жаден ми е погледът за Австралия, така и не можах да подкарам евкалиптово дръвче от семенцата, които ми подариха преди години. Отиваме да ловуваме евкалиптови ухания, @jungfraujoch.  И не само!

И както мълвата казва, на Козирога можеш да се облегнеш, като скала е верен и преда🙂

@Mary, благодаря за късметчето! Светът е добър, светът е прекрасен!

Поканата е приета!

Откак основателя прави сбирка с презентация за Австралия,си мечтая за пътешествие до там.Ще видим още коали и кенгуру.

Приемам също да се облегна на преданото рамо на @Raindropи потегляме.

Фърст!

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 2 часа, Eti* каза:

Бройте ме и мен. Няма да ви е скучно 🙂

И мен + ще взема няколко кутии бисквити за Ети, но няма да казвам какво ще има вътре в тях. 🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 9
Връзка към коментар
Преди 1 час, iabulka каза:

И на мен ми е мечта Австралия. Ако решите да вземете още една скала за облягане (демек Козирог), да ме имате предвид. 😉 Разбира се, и @Mary ще дойде, а имаше и други магеланци с късметчета за тази дестинация. Заформя се групичка. 🙂

Таман ще ползваме отстъпка за група 😉

Благодаря на @Mary за късметчето, все желани дестинации! @Дани Магелани а Бразилия?

64.thumb.png.ed4f04c301ea18c710e6e771e524caaa.png

• Харесвам 12
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 27 минути , Граф Вронски каза:

И мен + ще взема няколко кутии бисквити за Ети, но няма да казвам какво ще има вътре в тях. 🙂

Страхотна весела компания се заформихме. Графе, не му мисли много с какво да пълниш кутиите. Алкохолът винаги е на мода😝

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Връзка към коментар
Преди 1 час, Граф Вронски каза:

Не е лошо и някоя и друга бисквита за из път да вземете все пак...

• Смея се 8
Връзка към коментар
преди 2 часа, EmoKrastev каза:

Таман ще ползваме отстъпка за група 😉

Благодаря на @Mary за късметчето, все желани дестинации! @Дани Магелани а Бразилия?

64.thumb.png.ed4f04c301ea18c710e6e771e524caaa.png

Супер идея! Тази година гледах Ниагара  през крив макарон, при закупени билети и платени хотели. Защо да не ми се случи един прекрасен бразилско-аржентински водопад? А и Рио и Буенос Айрес са ми мечта! Отиваме!

• Харесвам 7
Връзка към коментар
На 21.12.2020 г. в 9:00, Ивайла каза:

Ето това начало на седмицата чаках...:)

Узбекистан беше на дневен ред то1но като почна извънредното положение - имаше някаква промоция и избирахме дати.

Така че няма да му се размине, а milen_40 да стяга куфара:)

Благодаря на Мари за всичките усмивки и положителни емоции, които ни донесе.

Пожелавам на всички весели и вкусни празници и съм сигурна, че ще има доста късмети, които ще се сбъднат 🙂

mail.jpg

Интересна дестинация, не е планирана, но ще я включа след като има промоции 😉 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Моят късмет тази Коледа е невероятен, като започнем с това че Георги Матеев кацна с шейната да ми връчи подарък лично, и продължим с късметчето по-долу. 

Пожелавам на всички страхотни празници, здраве и сбъднати мечти. Най-хубавото предстои 😉 

П.П Crazy Horse нядявам се от Испания да има по-изгодни оферти 🙂

Kartichka.jpg.498874ee8dde442ebef1a65b1a6c9307.jpg

• Харесвам 13
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 39 минути , Цвете каза:

Така и не разбрах чие другарче и за къде ще бъда аз 😃

@Цвете, и аз съм в неведение чие другарче ще съм. Явно нашите другарчета са нечовеци и чакат Коледа за да обявят късметчетата си 😄 

• Смея се 11
Връзка към коментар
преди 13 часа, jungfraujoch каза:

Не е лошо и някоя и друга бисквита за из път да вземете все пак...

И аз идвааааам искате не искате, Намибия ми е мечта от достааа време 🙂 Видяхте ли не обичам само снега, аз съм толкова разпръснат от към желания човек, че май няма място на което не искам да отида 😛 

П.С. Аз ще нося бисквитите, също така и кутията от бисквити с бейлис вътре 😄 само да не ни опандизят за трафик на "бисквити" 😄 

@ДиянаВ ще носи русенски чорапи да не ни е студено на камения под в пандиза 😄 

• Харесвам 1
  • Смея се 9
Връзка към коментар

Майтап си мислите, но днес една колежка каза, че опашката за чорапи е била от 20 човека 😛. Луда работа. Добре, че взех в по-спокойно време. @zvezda9001 имам в резерв, така че като дойда лятото на море във Варна, ще ти донеса едни русенски коледни чорапки 😉

За пандиза не се тревожете, няма да Ви/ни хванат, защото ...Доказва се, че съм изпечен трафикант😄. Моите тайници са неоткриваеми, дори и за @Eti*. Дали пък в онези кутии бисквити не е имало двойно дъно 😜 и нещичко да е убягнало от погледа на Ети.

Мила, Ети да не си хвърлила кутиите? Това е ценна и оборотна стока 😄

Спокойно, по форумна традиция и аз пъхнах едни нещица в подаръчето за теб, но са там, където обичайно се пъхват неща 🙃. Но, за това, че не си ги открила, не си виновна ти, а някои магеланци, които те накараха да мислиш, че бисквитите не са това, което са😂. Предлагам да им потърсим отговорност😆

• Смея се 6
Връзка към коментар
преди 3 часа, Цвете каза:

Така и не разбрах чие другарче и за къде ще бъда аз 😃

преди 2 часа, Костов каза:

@Цвете, и аз съм в неведение чие другарче ще съм. Явно нашите другарчета са нечовеци и чакат Коледа за да обявят късметчетата си 😄 

Вашите другарчета не са споделили в темата, но пък аз ще кажа това: единият от вас да стяга багаж за Русия, а другия за Тунис.

Ха ха - ако се чудите кой за къде, ами ... който, където не е бил. :laugh:

• Харесвам 2
  • Смея се 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.