Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2020

Препоръчани мнения

Значи - да обобщим :

Като гледам .... следващата година @Mary няма да има нужда да прави индивидуални късметчета . Просто ни трябва график - януари там, февруари - на другото място, март- на трето .... :biggrin:

• Харесвам 9
  • Браво 5
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , funny каза:

Значи - да обобщим :

Като гледам .... следващата година @Mary няма да има нужда да прави индивидуални късметчета . Просто ни трябва график - януари там, февруари - на другото място, март- на трето .... :biggrin:

Ми то пък, като сме затворени по къщите и другата година, можете, всеки месец да сте някъде:))мислено...

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 21.12.2020 г. в 8:08, seaell каза:

:santa2:Хо хо хо 

Да се готви Монголия , а @Yabandzhieva да стяга раницата :dance3:

9.jpg.fafa726e13ac9d71f9a6101ba599c4a9.jpg

@seaell раницата е стегната. Моите късмети се сбъдват така че " Монголия, идвамеее..."

И @Вероника може да планира отпуска за Египет, моето късметче ще ни заведе там. 🌏

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

Казвам огромно БЛАГОДАРЯ на @Миланка,

която току що дойде до офиса,за да ми донесе личен подарък.

@Миланка и @peterpupса магеланците,с които се чуваме редовно и споделяме случващото се около нас.С една дума ПРИЯТЕЛИ.

Получих страхотно шампанско,разкошни бонбони и книга,действието на която се развива в район,свързан с корените и детството ми.

Щастлива съм от вниманието и отношението на правилните за мен МАГЕЛАНЦИ.

БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ.

П.П.Не съм от най-послушните,но получих 4(четири) магелански подаръка.ФЪРСТ.

Пожелавам на всички топла и уютна Коледа.Пазете хората,които обичате и бъдете благодарни за всекидневните им добринки.

В книгата има и чудно късметче,което оставям без коментар.

20201223_134943.jpg

20201223_135126.jpg

20201223_135542.jpg

20201223_142717.jpg

• Харесвам 16
  • Браво 6
Връзка към коментар
преди 52 минути , funny каза:

Значи - да обобщим :

Чудесна идея!

Много по-малко време ще ми отнеме, а вие ще се нагласите сами кой-къде ще иска да отиде.

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 3
Връзка към коментар
11 minutes ago, Mary said:

Чудесна идея!

Много по-малко време ще ми отнеме, а вие ще се нагласите сами кой-къде ще иска да отиде.

Неее, друго си е късметчето да те води. За пръв път получих, а сега идеи разни да се спират. Графиците да са паралелни на късметите🙂

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 3 часа, Костов каза:

@Цвете, и аз съм в неведение чие другарче ще съм. Явно нашите другарчета са нечовеци и чакат Коледа за да обявят късметчетата си 😄 

Не сте сами и моето другарче се тай... 😂 

• Смея се 6
Връзка към коментар
преди 1 час, Цвете каза:

Пу за мен Русия! В Тунис съм била😃

Пък аз в Русия съм бил, но в Тунис - не. Значи работите се наредиха. 🙂 Заминавам с някой за Тунис 

• Харесвам 8
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Yabandzhieva каза:

@seaell раницата е стегната. Моите късмети се сбъдват така че " Монголия, идвамеее..."

И @Вероника може да планира отпуска за Египет, моето късметче ще ни заведе там. 🌏

Щом е за пътуване, правя бързи схеми за отпуски, а раницата е готова за минути😀. Така, че, кога ще ходим?

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 2 часа, wiliko каза:

Не сте сами и моето другарче се тай... 😂 

Идеее другарчето! Дестинацията ни е чудна, а компанията супер. Досега Африка не съм посещавала, но ми е била в плановете

43.png

Да ви призная нещо-тези дни ми се наложи да стягам багаж за цялото семейство. Макар че пътуването е в България, изпитах някакво странно вълнение. Не че лятото не пътувахме, но сега явно ми се отвориха магеланските чакри и съдбата ми чертае пътешественическа година.... 😂Дано да е такава за всички

• Харесвам 12
  • Браво 4
  • Смея се 1
Връзка към коментар
На 22.12.2020 г. в 11:18, patilana каза:

@bulpa , @liliya тичам да ошашявя Трипадвайзер, че той си мислеше, за друго. :laugh: да види той, какво е Магеланец! Пък да напомня и на @Mary  хич да не разопакова куфарите - Тя пред нас и ний след нея ! 

Светът е хубав !

Светът е чудесен ! 

Светът има нужда от ... нас ! 

Да ти кажа така ми се пътува , че ми се цепят подметките! Идем Ботсвана, Грузия ....😂. А за куфарите, имам винаги един в бойна готовност 😁
Весели празници на всички!

• Харесвам 10
  • Браво 1
Връзка към коментар

@t_petkov, няма проблем, не знам дали ще успеем за този цъфтеж на вишните, ама то не се губи 🙂

@Eti*, пък ти се стягай за Нова Зеландия. 

11.png

Аз...таковата...може ли от теб билетите, от мен примерно хостелите там 🙂

• Харесвам 6
  • Браво 3
  • Смея се 12
Връзка към коментар
преди 1 час, Георги каза:

@Eti*, пък ти се стягай за Нова Зеландия. 

Официално се самообявявам за човекът с най-голям късмет в темата Размяна на коледни подаръци 2020.

Първо Снежанка ме изтегли, сега и Основателят. Утре отивам да си пусна тото.

• Харесвам 7
  • Браво 9
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 12 часа, milen_40 каза:

П.П Crazy Horse нядявам се от Испания да има по-изгодни оферти 🙂

Kartichka.jpg.498874ee8dde442ebef1a65b1a6c9307.jpg

Южна Африка ми е любима дестинация! С удоволствие ще се върна там. Стягам раницата, само кажи кога и къде отиваме.

• Харесвам 7
Връзка към коментар
On 12/20/2020 at 1:16 PM, Crazy Horse said:

То си е за объркване. Да ти издам една тайна, понякога и аз се обърквам.:yahoo: Особено с коледните подаръци сега, защото адашът е подарил магнити и други испански неща и съвсем заплете ситуацията. А, по принцип аз @Crazy Horse съм в Испания, а той @crazyhorse в България, но явно и адашът обича да се мотае из Испания.

Иначе, по дестинациите ще ни познаеш. Видиш ли каквато и да е тема от Лудия кон, в която се говори за ходене в която и да е дестинация в Русия или какъвто и да е положителен коментар за Русия, да знаеш, със сигурност, това не съм аз, испанският луд кон @Crazy Horse!

Момчета, аз покрай тия коледни подаръци, късмети и теми едва наваксвам да следя горе-долу какво се случва, а с тия еднакви прякори съвсем изгубих нишката. От кого да чакам испански лакомства във Вегас? Защото обещаното си го търся като наследство 😄

• Харесвам 2
  • Смея се 7
Връзка към коментар

Е, как от кого @Marusinka?! От мен, испанският @Crazy Horse! Аз си държа на сиукската дума. Дори ако отменят конференцията във Вегас, ще ти спретна тогава едно колетче и пак ще получиш лакомства. Ще го броим за Великденска изненада. Казах! Хау!

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Marusinka каза:

Момчета, аз покрай тия коледни подаръци, късмети и теми едва наваксвам да следя горе-долу какво се случва, а с тия еднакви прякори съвсем изгубих нишката. От кого да чакам испански лакомства във Вегас? Защото обещаното си го търся като наследство 😄

Аз се обърках няколко пъти в други теми и мнения, кой точно е испанският Crazy Horse 🙂 . Засега ги различавам само по профилната снимка :).

• Смея се 5
Връзка към коментар
На 21.12.2020 г. в 23:12, D_Ivanova каза:

@saved_ страхотно! Слушам и изпълнявам, банските са стегнати - там сме хи хи 🧳👒👙🏜️

Не знам магическото кълбо на @Mary ли, съдбата ли..обаче съвсем случайно наскоро си купих една чаша, която е от Канкун. Звучи обещаващо! 😊

Ух от толкова вълнение за това Мексико и за всички дестинации тук, по тези невероятни късмети, забравих да си споделя моят. 🤭

Ама тази наша Снежанка е уникална, как е уцелила просто не разбирам. 

@Иван Попов, @ДиянаВ и @s.zheleva събирам дружинката за прелестна Италия. ♥️ Тази година ми се размина, имах билети за Рим през месец май, но уви. Обаче щом @Mary е казала - ще стане! 🤪

IMG_20201221_231512.jpg.c27f81426f9c4c918c604742ff8b9b05.jpg

@Mary, благодаря безкрайно за тези невероятни двойни порции от емоции! 🙏♥️ Продължавай да ни радваш и занапред с неуморния си труд, постоянство и вълшебни способности. 

А към всички магеланци бъдете здрави и не преставайте да мечтаете ☺️

Кога тръгваме за Италия? :dance3:

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 21.12.2020 г. в 16:00, Еmilia каза:

Ето и моето късметче

42.jpg.347af34f7269382765eb23f7e127648b.jpg.a4db0ec0fe2eb5a99e2bca7a30a43e91.jpg

@kreo 😉

@Mary, невероятна Снежанка си! Благодаря ти!

@Emilia за кога да стягам куфарите? Испания по всяко време е чудесно предложение.

Мислех си за един Мадрид, че и без това в истинската Испания не съм била, все Каталуня, Андалусия.... 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
16 hours ago, Crazy Horse said:

Е, как от кого @Marusinka?! От мен, испанският @Crazy Horse! Аз си държа на сиукската дума. Дори ако отменят конференцията във Вегас, ще ти спретна тогава едно колетче и пак ще получиш лакомства. Ще го броим за Великденска изненада. Казах! Хау!

Ха! Тъкмо снощи гледах “Танцуващият с вълци” за първи път. Благодаря сърдечно за щедрото обещание! 

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 16 часа, Иван Попов каза:

Кога тръгваме за Италия? 

Искрено се надявам да е скоро...Май месец? 🤪 (като си спомням, колко ги дебнах тея билети миналия декември не е истина 😀😀 и колко разучавах града, забележителности и т.н..)

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Честито Рождество Христово!

аб80302108_1871167719681747_5729193189806440448_n-1.jpg

Пожелавам на вас и семействата ви много здраве, щастие, благоденствие и радостни мигове!

За съжаление двама от участващите в размяната на подаръци все още на са ги получили. Извинявам се за което.

Това са @Childish и  @t_petkov.

Дано поне за Нова година да стигнат при вас.

• Харесвам 23
  • Благодаря 4
  • Браво 2
Връзка към коментар

Весела Коледа, Магеланци! Благодаря на @antony2001 за прекрасния подарък и пожелание - книга, книгоразделител от Атина, испански шоколад и коледна купичка. Много харесвам исландската традиция да се подарява книга на Коледа и ето за сега от всички подаръци, които отворих, само в този имаше книга. Вече започнах да я чета във вчерашната Коледна нощ. 

IMG_20201225_012641.jpg

IMG_20201225_012654.jpg

IMG_20201225_012708.jpg

• Харесвам 19
  • Браво 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.