Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2020

Препоръчани мнения

Честито Рождество Христово!

Весели празници, приятели!
Пожелавам ви:
- Хапчета само по телевизията да гледате!🐍
- При лекар само на гости да ходите!👨‍⚕️
- Син да ви се роди – снаха да ви доведе!👰
- Като идете във Варна, чайка дюнер да ви донесе, в гората, мечка-мед да ви докара!🐾🍯
- Астронавтите да ви завиждат за кръвното!🚀
- Рецепти само за манджи да имате!🍲
- В бензиностанцията винаги да казвате: „До горе”!🚗
- Интернетът ви да не спира!👨‍💻💻
- Мивката ви да се отпуши от само себе си!🚿
- Да си давате!💕
- Усмихнати деца!👦👧
- Хубави подаръци да получите!🛍
- Вие и вашите близки да сте живи, здрави и весели! 🌞🙆‍♂️🙆‍♀️
- Бъдете лош пример за лошите хора!😇
- Намерете кого да обичате, в свят без нищо и това е нещо!💑💋💍
- Любов и благоденствие! 😍🎅🤶💝🎉☃️
Наздраве!
  • Харесвам 17
  • Благодаря 10
  • Браво 7
Връзка към коментар

Честито Рождество Христово на всички! Нека да има на първо място здраве, всичко останало можем да го постигнем! Честит празник и на всички именици със закъснение! Да ви се славят имената и да ви носят много успехи 🙂

• Харесвам 14
  • Браво 1
Връзка към коментар
13 minutes ago, Marusinka said:

Специален поздрав за @Mary, @ДиянаВ и @Eti*! Попадна ми във Фб и се посмях от сърце 😂 Весели празници!

C4FA4EF8-A794-48A3-9D89-C8B3B3FB8B06.jpeg.78d7bfbfff3b4b100778e496b50b4204.jpeg

@Marusinka внимавай за кого се подсещаш, че точно такава празна кутия имам и даже се чудех за какво ли ми е😂 Сега пък се чудя дали да е за Фереро Роше сармички или баклавички 😆

image.jpg

Весели празници и на теб😘

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 8
Връзка към коментар

Айде @Моника стягай багажа 😊 тръгваме за Исландия. 

59.png.293d9d65872282677b8e8ed4ad301cde.png

@Mary Благодаря ти! Разчувствах се :give_rose:Исландия ми е мечта, която се надявам скоро да се сбъдне. 😊 Няма случайни неща в живота. 

@D_Ivanova Ще отидеш 🙂 само нещата да се успокоят, вече има и ваксина.

Ей го къде е Италия, само на час и малко със самолетче. :girl_witch: 

• Харесвам 8
  • Браво 1
Връзка към коментар

Много ми е гадно, че точно моят подарък не пристигна.
@t_petkov, ако не ти пристигне подаръка до края на тази седмица, ще ти пратя нов, през amazon.de за да не рискувам с пощите. Не може така да останеш без подарък.

Връзка към коментар
преди 34 минути , Иван Попов каза:

Айде @Моника стягай багажа 😊 тръгваме за Исландия. 

59.png.293d9d65872282677b8e8ed4ad301cde.png

@Mary Благодаря ти! Разчувствах се :give_rose:Исландия ми е мечта, която се надявам скоро да се сбъдне. 😊 Няма случайни неща в живота. 

@D_Ivanova Ще отидеш 🙂 само нещата да се успокоят, вече има и ваксина.

Ей го къде е Италия, само на час и малко със самолетче. :girl_witch: 

Еха, мечтана дестинация! Куфарът е готов, само дай знак кога тръгваме! 😁

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 16 минути , Моника каза:

Еха, мечтана дестинация! Куфарът е готов, само дай знак кога тръгваме! 😁

Еха 🙂 суперррр! 

Ами лятото (юли или август) или..... :girl_witch: 

Какво знаете за Исландия? Със сигурност не всичко интересно!

Нямам търпение... 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Тъжно ми е, че все още не знам къде и с кой ме изпрати Снежанка на пътешествие през идната година, затова ако ме приеме някоя от сформираните групи се включвам с 200км/час. 😏 

• Харесвам 8
Връзка към коментар
7 hours ago, Миланка said:

Тъжно ми е, че все още не знам къде и с кой ме изпрати Снежанка на пътешествие през идната година, затова ако ме приеме някоя от сформираните групи се включвам с 200км/час. 😏 

И аз не знам чие късметче съм 🙂 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 8 часа, Иван Попов каза:

Еха 🙂 суперррр! 

Ами лятото (юли или август) или..... :girl_witch: 

Какво знаете за Исландия? Със сигурност не всичко интересно!

Нямам търпение... 

Планирам Исландия за август. Бройте и мен, моля, ако съвпада с вашите планове!

• Харесвам 5
Връзка към коментар

@Миланка, @Raindrop споко.Вие сте моят късмет!

Ще пътуваме! 

На всички магеланци пожелавам повече възможности за пътуване наблизо и надалеч.И да не забравяме да опознаваме България!Тя е красива и богата на забележителности.

FB_IMG_1609161093664.jpg

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 10 часа, Миланка каза:

Понеже аз знам какъв ти е късмета, веднага ще издам - посоката е Иран.

преди 2 часа, Raindrop каза:

И аз не знам чие късметче съм 🙂 

Може и да не знаеш чие, но сега ще узнаеш къде - Финландия. Та направо се включвай в груповите планове. :laugh:

@Crazy Horse нека да изчакаме още малко, а ако имаш проследяващ номер, пробвайте да потърсите пратката по него.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

В 18:50 получих обаждане от непознат номер. За доставка от Спиди.

Не знаел защо пратка от 1.12. ми я доставят чак сега. Видях, че кашонът е скъсан, но не ме предупреди, че има изпаднала счупена бутилка, можеше да се порежа. Без грам съжаление ми каза, че е било вино. Дали съм щяла да приема пратката? Шегува ли се?!

След всички премеждия, имам най-хубавия подарък! Любимите ми бонбони, магелански термус, лакомства от Одрин, симпатични чашки за кафе, коледно украшение и картичка с най-хубавите пожелания.

@ina.bg,  много ти благодаря за страхотния подарък и пожеланията! Надявам се да си имала вълшебна Коледа и ти пожелавам прекрасна Нова година!

20201229_185945.jpg

20201229_185954.jpg

20201229_190031.jpg

20201229_190037.jpg

20201229_190136.jpg

20201229_193508.jpg

• Харесвам 21
  • Браво 9
Връзка към коментар
21 hours ago, Crazy Horse said:

Много ми е гадно, че точно моят подарък не пристигна.
@t_petkov, ако не ти пристигне подаръка до края на тази седмица, ще ти пратя нов, през amazon.de за да не рискувам с пощите. Не може така да останеш без подарък.

нееее, ти пък. И подаръкът на майка ми от Лондон още не е пристигнал. Сигурно короната доста ги забавя. Нали знаеш, колкото повече чакаш за подаръка ти, толкова повече ти се ослажда като го получиш 🙂

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

@Childish  радвам се, че най-после стигна до теб. Днес ходих до Спиди, за да  помоля да ми върнат пратката и да ти я изпратя с друг куриер. Казаха ми, че е предадена на куриер и днес ще бъде доставена. Съжалявам, че не стигна до теб преди Коледа и за окаяния вид, в който я получаваш 🙁

Нали счупеното носи щастие 😀  дано пък да е за добро.

Весели празници на всики!

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
  • Браво 5
Връзка към коментар
преди 12 часа, Дани Магелани каза:

Планирам Исландия за август. Бройте и мен, моля, ако съвпада с вашите планове!

Ами освен да пусна една тема за Исландия. Ние с @Bozhidar1978 нещо вчера умувахме за там, или ще е юли или ще е август. Не сме го рещили на 100%, но нека да видим какво ще стане и с вируса.  

Билетите сега са около 750 лв. с включен куфар. 

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 17 минути , Иван Попов каза:

Ами освен да пусна една тема за Исландия. Ние с @Bozhidar1978 нещо вчера умувахме за там, или ще е юли или ще е август. Не сме го рещили на 100%, но нека да видим какво ще стане и с вируса.  

Билетите сега са около 750 лв. с включен куфар. 

За Исландия е добре да се групирате поне по 4-ма, като един да може да шофира, защото за там си трябва кола.

750лв. за билет за мен е много.

И аз ще отида някога през лятото там, но засега искам да ми остане като зимен спомен и завладяващо сияние.

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Mary каза:

За Исландия е добре да се групирате поне по 4-ма, като един да може да шофира, защото за там си трябва кола.

750лв. за билет за мен е много.

И аз ще отида някога през лятото там, но засега искам да ми остане като зимен спомен и завладяващо сияние.

За кола със сигурност ще вземем. По-евтино не намерихме снощи. С Турците и KLM нищо не намерихме като варианти, LOT са скъпи и останаха само с Austrian airlines. 🤔 Ако някои нещо намери да свирка. 

Много е като цена за билет, но това е и с куфар, това да не го забравяме. А аз 10 дни без куфар няма да издържа и за това ще си взема. Да е до 5/6 дни ще изтърпя, но повече няма как. 

А ти през 2021 ли ще ходиш до Исландия? И с какво мислиш да пътуваш, ако не е тайна разбира се. 😊 Благодаря за отговоря предварително! 😊 

Ние просто изключихме варианта през UK. Там не знаем какво ще стане, визи/карантини и т.н.  

Връзка към коментар
преди 2 минути , Иван Попов каза:

А ти през 2021 ли ще ходиш до Исландия?

Не, за съжаление. Това лято се надявам да видим нещата, които отложехме от миналото лято.

Исландия през лятото ще е по-натам във времето. Зимна Исландия много ми хареса!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.