Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2020

Препоръчани мнения

преди 10 минути , Иван Попов каза:

За кола със сигурност ще вземем. По-евтино не намерихме снощи. С Турците и KLM нищо не намерихме като варианти, LOT са скъпи и останаха само с Austrian airlines. 🤔 Ако някои нещо намери да свирка. 

Много е като цена за билет, но това е и с куфар, това да не го забравяме. А аз 10 дни без куфар няма да издържа и за това ще си взема. Да е до 5/6 дни ще изтърпя, но повече няма как. 

А ти през 2021 ли ще ходиш до Исландия? И с какво мислиш да пътуваш, ако не е тайна разбира се. 😊 Благодаря за отговоря предварително! 😊 

Ние просто изключихме варианта през UK. Там не знаем какво ще стане, визи/карантини и т.н.  

Разглеждам един круиз на MSC от Германия до Исландия с няколко спирки в Исландия. Март и април, но те сменят датите, така че може да го поотложат. Спестяват се скъпи самолети, храна и нощувки. А на портовете може да се взема кола за обикаляне в региона.

• Браво 1
  • Замислям се 3
Връзка към коментар
В момента, Mary каза:

Не, за съжаление. Това лято се надявам да видим нещата, които отложехме от миналото лято.

Исландия през лятото ще е по-натам във времето. Зимна Исландия много ми хареса!

Ясно. Е дано някога да отида и през зимата. 😊 Явно наистина е супер през зимния период. 🙂 

И ние сме много назад заради вируса ама живи и здрави да сме.

Дано поне през 2021 година всичко да е наред и да си пътуваме спокойно. 😊

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, Дани Магелани каза:

Разглеждам един круиз на MSC от Германия до Исландия с няколко спирки в Исландия. Март и април, но те сменят датите, така че може да го поотложат. Спестяват се скъпи самолети, храна и нощувки. А на портовете може да се взема кола за обикаляне в региона.

Ами може и круиз ама няма ли да загубим много време с този круиз? Колко дни е нагоре с този круиз ще сме, ако тръгнем от Германия? 

Ще го помислим и това като вариант. Трябва да разцъкаме варианти. :girl_witch:

• Харесвам 3
Връзка към коментар
На 22.12.2020 г. в 19:56, ДиянаВ каза:

Като Ви казвах, че русенци обичат чорапите, идея нямах, че любовта им е толкова жертвоготовна. За пръв път виждам такова нещо 🙃 - опашка за чорапи тази вечер пред магазин на Пирин Хил, също русенски производител. Подминах учудено, но после се върнах тайно да снимам. Докато се наглася един клиент излезе, а друг от опашката влезе. Явно ще са актуални тази Коледа чорапените партита 😉

8C3E223E-6858-43CD-8A05-C89632781FF3.jpeg

Знам къде е това 🙂

На 22.12.2020 г. в 18:21, crazyhorse каза:

Ето и моето късметче! 🤗

В интерес на истината, никога не съм си и помислял за 🇲🇳Монголия! 😎

Поне с четенето няма да имаме проблем, отделен е въпроса, дали ще разбираме какво четем! 🤣

@Lorette, стягай раницата и да тръгваме... 

Там на място ний ще разберем, 

на монголски дали можем да четем... 

И още веднъж-специални благодарности на Снежанка @Mary за прекрасната организация за размяна на подаръци и веселите късметчета! 

Хохохо, Весели празници на всички! 

Screenshot_20201222_180724.jpg

Супер ще е! Обичам да е в посока Изток!

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Честита Нова година на всички! 
Бъдете здрави и щастливи! 
Пожелавам скорошни пътешествия на всички, че изпълнението на късметите вече е във ваши ръце. 

От мен виртуално подслаждане за Новата година с една торта: 

AF763F60-52F4-477A-8E18-B2EA10AC49B2.jpeg

455C03EF-1B15-40F6-B1B7-8D73D3E61563.jpeg

Червеното е символ на любов, страст и живот! Нека да го живеем този живот с повече червено! 
Весела, успешна и много пътешественическа  2021 година! 

ПП Пропуснах да напиша, че все още очакваме получаването на подаръка от @t_petkov.

Дано скоро се похвали.

Редактирано от Mary
  • Харесвам 16
  • Благодаря 10
  • Браво 3
Връзка към коментар

Иииии така, да изпълня обещанието си към @ДиянаВ за отхапването на големия бонбон Фереро Роше. Малко се забавих, но не забравих. 🙂

След като махнах външната опаковка, отвътре се показа пластмасова кутийка-сюрприз, а вътре в кутийката беше голямата шоколадова сфера. Извадих я и опитах да я отхапя, но едно шоколадено чудовище (а може да е било и бисквитено) ме изпревари и отхапа. 🙂

Шегувам се, опитах се да разделя сферата на половинки, но без да искам я счупих. Вътре открих нова изненада - два по-малки бонбона. Всички части бяха скоропостижно изядени и бяха много вкусни.

Уверявам ви, че по време на този експеримент не пострада никой (освен бонбоните, разбира се) 😊🍬20210105_184227.jpg     20210105_185548.jpg 

20210105_184713.jpg              20210105_184728.jpg

• Харесвам 20
  • Браво 6
Връзка към коментар

Еее, @iabulka, може ли такива снимки да пускаш точно сега, когато съм си сложила спирачка към сладкото 😁 

Нооо до другата размяна ще вляза във форма и не се притеснявайте да ми подарите сладки изкушения.

И ... такова ... размислих. Заблудила съм лекичко @Mary. Предпочитам, ако някой ще ми подарява Фереро Роше бонбонище, да е НЕнагризано 😉

• Харесвам 1
  • Смея се 10
Връзка към коментар
преди 1 минута , ДиянаВ каза:

Еее, @iabulka, може ли такива снимки да пускаш точно сега, когато съм си сложила спирачка към сладкото 😁 

Ееее, @ДиянаВ, ама нали всички диети заповат от утре. Или от понеделик (следващия) 😉

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Връзка към коментар
Преди 1 час, iabulka каза:

големия бонбон Фереро Роше

Много съм впечатлена:clapping:! Бях сигурна, че е пластмасова сфера пълна с малки бонбони, въобще не съм очаквала да е голям шоколадов бонбон:scratch_one-s_head:

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 14 часа, ДиянаВ каза:

Заблудила съм лекичко @Mary. Предпочитам, ако някой ще ми подарява Фереро Роше бонбонище, да е НЕнагризано 😉

Късно е вече, тя поръча на Дядо Коледа всички големи Фереро Роше да са нагризани 😉

• Смея се 8
Връзка към коментар

Винаги на Богоявление махам коледната украса.

Прибирам грижливо играчките за елхата в кашона и знам,че живот и здраве пак ще има размяна на коледни подаръци в магеланци.

Нека да сме здрави и целогодишно да пазим частичка от коледния дух в сърцата си.

• Харесвам 12
Връзка към коментар
преди 17 минути , jungfraujoch каза:

Прибирам грижливо играчките за елхата в кашона и знам,че живот и здраве пак ще има размяна на коледни подаръци в магеланци.

Нека да сме здрави и целогодишно да пазим частичка от коледния дух в сърцата си.

Леле, какви сте организирани! Браво! При нас елхата се слага на 1 декември или първата събота след 1 декември и ентусиазмът е голям, но после ентусиазмът за прибирането й никакъв го няма и само дето до Великден не откарваме с елхата. Но се засрамих и ще гледам тази година да я приберем поне януари 😀

• Харесвам 1
  • Смея се 8
Връзка към коментар
преди 45 минути , Бръмбар каза:

Леле, какви сте организирани! Браво! При нас елхата се слага на 1 декември или първата събота след 1 декември и ентусиазмът е голям, но после ентусиазмът за прибирането й никакъв го няма и само дето до Великден не откарваме с елхата. Но се засрамих и ще гледам тази година да я приберем поне януари 😀

Спокойно, не си само ти. 

+1 😄 Нали трябва да пазим коледния дух😉, къде в сърцата, къде вкъщи😄

• Харесвам 3
  • Смея се 6
Връзка към коментар
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

Спокойно, не си само ти. 

Не си и само ти :grin:

Моята елха бива опакована, така както е окичена и се слага в един килер . Следващата година се прибавя нова играчка и ... воала

ПП. И при все това пак махането е в края на януари 

• Харесвам 5
  • Смея се 3
Връзка към коментар
преди 2 часа, jungfraujoch каза:

Ей такива припряни работи, хич не ги харесвам. Ами що е година напред, ще се прибере елхата. 😉🤣 За нашата чакаме, котарака Мърморко да започне да я напада и я прибираме. За тази година май ще е утре, защото днес я събаря три пъти и гризе кабела на лампичките ( като са изключени като ги включим и спира да ги гризе. Бах тоз котак същи електротехник) Ама като си нямахме Мърморко я прибирахме за Ивановден.

• Харесвам 3
  • Смея се 8
Връзка към коментар

Елхата украсявам на 15-ти ноември и я прибирам на 31-ви януари. Няколко години сменях коледната украса със Светивалентинска , а нея- с Великденска. После- някакъв кът на морска тематика и така, до 15-ти ноември. Но вече ми мина меракът окончателно. Достатъчна е тази за Коледа.

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Обичам да ни е красиво и у дома винаги има тематична украса.Семпло и весело едновременно.

Нали всичко в този живот е кръговрат,нека да има сезони,празници и повече усмивки.

• Харесвам 8
Връзка към коментар

А, ние завършваме коледно-новогодишния сезон с палми в снега! Много се кефят децата особено. Сега жена ми няма да мрънка, че не я водих в планината тази Коледа да види сняг.
Гледахме на живо испанския филм Палми в снега!

Пожелавам на всички още веднъж страхотна година!!!

1610046565597.JPEG

1610046577333.JPEG

• Харесвам 25
Връзка към коментар
преди 2 минути , Crazy Horse каза:

А, ние завършваме коледно-новогодишния сезон с палми в снега! Много се кефят децата особено. Сега жена ми няма да мрънка, че не я водих в планината тази Коледа да види сняг.

1610046565597.JPEG

1610046577333.JPEG

Ей, червенокожи братко, това е супер! Надявам се някога да го видя на живо.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 56 минути , Костов каза:

Ей, червенокожи братко, това е супер! Надявам се някога да го видя на живо.

Винаги си добре дошъл, бледолики братко! Но, сега е моментът да знаеш!

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Crazy Horse каза:

1610046565597.JPEG

1610046577333.JPEG

имам приятели в Мадрид и те много се радват, особено на снега върху палмите. Дано да се задържи повече, че да се радвате по-дълго на хубавата гледка 🙂 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 16 минути , t_petkov каза:

имам приятели в Мадрид и те много се радват, особено на снега върху палмите. Дано да се задържи повече, че да се радвате по-дълго на хубавата гледка 🙂 

Еееех! Помислих, че ще пишеш, че си ми получил подаръка. Нямаш ли нищо още? Много време мина. Ако нямаш и тази седмица, ще говоря с Дядо Коледа да ти прати нов подарък, не може вече така. Казах! Хау!

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 5 минути , Crazy Horse каза:

Еееех! Помислих, че ще пишеш, че си ми получил подаръка. Нямаш ли нищо още? Много време мина. Ако нямаш и тази седмица, ще говоря с Дядо Коледа да ти прати нов подарък, не може вече така. Казах! Хау!

Днес получих подаръка от майка ми от Лондон, която го е пратила на 12 декември и пристигна днес 😀. Мисля, че за Мадрид има още надежда 😀🙄

• Харесвам 8
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.