Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2020

Препоръчани мнения

Аз да докладвам, че официално коледната подаръчна кампания може да затвори до другата Коледа ☺️ Днес получих изненадващо подарък реванш за мързела на елените на дядо Коледа. Знае ли се, може някой елен да е дал положителна проба за Корона и да не са го пуснали в Германия! 🤷‍♂️ Затова пък имам страхотна книжка от @Crazy Horse, която ще я споделя с приятели на някое парти дори! 🙂 Muchas gracias por el regalo! 🎉☺️☺️

52DB05AC-D14D-49FF-A41C-E0A494566BFE.jpeg

3B5F0716-7DD0-45E5-9BDB-00037BE3179F.jpeg

• Харесвам 15
  • Шок 1
  • Благодаря 1
  • Браво 13
Връзка към коментар
преди 6 часа, Crazy Horse каза:

@t_petkov, радвам се, че от Amazon поне бяха супер бързи с подаръка. Но, все още се надявам, че ще получиш и първия ми подарък.

Убедена съм,че все някога ще се получи този подарък!

Моя колежка ни почерпи с испанска халва,изпратена през декември от Испания,пристигнала онзи ден в България.

Има надежда,маняна,маняна...

• Смея се 5
Връзка към коментар
преди 14 часа, jungfraujoch каза:

Убедена съм,че все някога ще се получи този подарък!

Моя колежка ни почерпи с испанска халва,изпратена през декември от Испания,пристигнала онзи ден в България.

Има надежда,маняна,маняна...

и аз така си викам, маняна, маняна. Пък когато дойде 🙂 За мен е важен жеста  и старанието да изненадаш някого 🙂

• Харесвам 8
  • Браво 1
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Помните ли моята счупена бутилка вино?

Днес Спиди, без да съм подала каквато и да била жалба, ми изплати обезщетение в размер на 6.06 лв, доставени на адрес, за счупената бутилка вино.

Сумата била такава, защото не е имало обявена стойност. Май толкова бях платила за пренасочването на подаръка да ми бъде доставен на адрес.

Ще си купя една бутилка вино, за да го полея.

• Харесвам 21
  • Шок 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 33 минути , Childish каза:

Помните ли моята счупена бутилка вино?

Днес Спиди, без да съм подала каквато и да била жалба, ми изплати обезщетение в размер на 6.06 лв, доставени на адрес, за счупената бутилка вино.

Сумата била такава, защото не е имало обявена стойност. Май толкова бях платила за пренасочването на подаръка да ми бъде доставен на адрес.

Ще си купя една бутилка вино, за да го полея.

Брееееей, какви работи се случват!
Ми браво, сумата не е чак толкова важна, важното е, че все пак, няма и след два месеца, се сетили:))))

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Като видях темата и си помислих, че най-накрая @t_petkov е получил оригинания си подарък.

@Childish голяма компенсация, но все пак Спиди ме изненадаха.

Току-виж си получа поръчания през ноември блендер. :laugh:

• Харесвам 4
  • Смея се 3
Връзка към коментар
преди 3 часа, Mary каза:

Като видях темата и си помислих, че най-накрая @t_petkov е получил оригинания си подарък.

@Childish голяма компенсация, но все пак Спиди ме изненадаха.

Току-виж си получа поръчания през ноември блендер. :laugh:

за съжаление не, но елените ме изненадаха с друг такъв, така че им простих и им казах за другата година да не спират да си почиват на Майорка, ами да бързат да доставят подаръците 🤗😍

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Предлагам за другата, която всъщност е вече тази година, да не разчитаме на испански елени, а група магелански джуджета да се изсипят на вратата на @t_petkov за по-сигурно😄

• Харесвам 3
  • Смея се 3
Връзка към коментар
преди 12 часа, Crazy Horse каза:

Къде по дяволите се изгуби този подарък на  @t_petkov не знам. Надявам се да го получиш все още!

Убедена съм,че ще го получи.

Преди години получих пратката  си от Триполи със закъснение от 6 месеца директно от Москва.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

1 април е ден на шегата, та затова тъкмо навреме ще се посмеете с мен.

Може би си спомняте, че тази година ми се падна да подарявам подарък на @Eti*.

Срещнахме се, подарих го и мислех, че съм приключила.

Тя ми позвъни няколко дни по-късно и ми каза, че иска нещо да ми даде. Аз реших, че е взела нещо за децата и се разбрахме да се чуем и видим най-скоро.

Да, обаче дойдоха празници, студове, вируси и ... аз забравих.

А Ети чака да се обадя и да се видим. Чакала, чакала ... да до преди няколко дни вече не издържала и ми пише, че съм много несериозна и все още иска да ми дава нещото.

Е, днес първоаприлски реших да мина покрай тях да си го вема нещото ... хм, тук емотикон за срамуване трябва да сложа ... :ph34r: И тя ми връчва добре опакован подарък от @ДиянаВ

Леле - мале! Потънах в земата от срам. Дияна, извинявам се за моето огромно закъснение да ти благодаря. Благодаря за приятната изненада, която си ми приготвила за Коледа! Искам да те успокоя, че за нас всеки ден е празник и нищо от изпратеното не е закъсняло.

Показвам ви и на вас, какво получих, а аз си отварям първия бонбон:

1F23DFA23-4677-4BD0-963F-2D710A944E43.jpeg

Вътре имаше прекрасни чорапи, любими бонбони и весели коледни украси, които пропуснаха миналата елха, но пък с радост ще заемат първите места на тазгодишната!

2A46A34EA-F526-4A66-A00A-3908FEAFD35A.jpeg

И понеже си я знам Дияна, веднага отворих кутията и видях, че е необичайно пълна - завидях, че при тях продават толкова бонбони в една кутия, нооооо ... ровнах малко и си намерих бутилчица с любимо питие - Бейлис, на която е сложила чудна джуджанска шапка! Ех ... а всичко това придружено с розови бележки за усмивки и добро настроение. Сега е момента да ви призная, че бръкнах и в чорапите, да не ме поднасяте после тук, че е имало нещо скрито. :laugh:

34D0F4005-B29D-4ECB-B858-F1D8C78E16E1.jpeg

Дияна, още еднъж ти благодаря! Нямаше нужда да ми изпращаш нищо, но много ме усмихна, макар и със закъснение.

Още веднъж се извинявам, че една днес взех пратката от Ети!

ПП Специално извадих една коледна покривка за фон на снимките, а децата ме гледаха странно, предвид, че вчера гладих покривка с великденски зайци...

ППП Отивам още да се срамувам, докато ям бонбони, а довечера и питие ще си сипя.

• Харесвам 19
  • Браво 9
  • Смея се 10
Връзка към коментар

Тъкмо реших, че в тези сбъркани времена @Mary  е решила, съвсем в духа на всичко случващо се, да "открие" Коледата днес :grin:

ПП. А аз има - няма преди месец си "събрах" елхата... и поглеждайки темата си викам "язък, рано беше"

• Харесвам 1
  • Смея се 14
Връзка към коментар
преди 1 минута , funny каза:

Тъкмо реших, че в тези сбъркани времена @Mary  е решила, съвсем в духа на всичко случващо се, да "открие" Коледата днес :grin:

ПП. А аз има - няма преди месец си "събрах" елхата... и поглеждайки темата си викам "язък, рано беше"

Можеше една великденска да си спретнем - само за ядене - кой яйца, кой агне, кой козунак ... ех, добри времена можеше да са. :laugh:

• Харесвам 2
  • Смея се 6
Връзка към коментар
преди 5 минути , Mary каза:

Можеше една великденска да си спретнем - само за ядене - кой яйца, кой агне, кой козунак ... ех, добри времена можеше да са. :laugh:

Еееее, ама не трябваше да го казваш това. Аз преди време точно в таз тема май си пожелавах да разменяме кексове , щолени и т.н. а сега с козунаците направо олигавих бюрото си . :grin:

Даже си представих видните магеланки/магеланци от темата за готвенето какви красоти ще засучат

• Смея се 5
Връзка към коментар

Е @Mary ти често казваш внимавай какво си пожелаваш и точно това се случи с мен 🙂

Няколко пъти декември почвах да пиша пост, с който да ти благодаря, но ми ставаше носталгично и го изтривах. Не исках емоцията и настроението тук да приключват. Затова реших да ти изпратя малко подаръче вместо да пиша. Намерих си и съучастник @Eti*, която веднага се съгласи. Всъщност така изненадах и нея, защото тя не знаеше, че в пратката ще има и подаръче за нея и децата 🙂

Ей го на😄 Моето желание коледният дух да не угася, взе, че се сбъдна 😄. Имаме коледен подарък на 1 април 😄 След някой друг месец и дай боже малко да попътуваме, ще дойде пак ноември и ще започне тазгодишната размяна. Получи се, без грам носталгия, Мари, ти казвам благодаря за настроението и емоцията, които ни даряваш 🤗

• Харесвам 13
  • Благодаря 1
  • Браво 6
Връзка към коментар

Ааа и да кажа, че на кутията бонбони имаше бележка “бонбони”, за правдоподобност, да не си помисли Мари за скрито нещо вътре. Обаче ме е разконспирирала, въпреки старателното ми отваряне на дъното със скалпел и повторното залепяне 😆 Няма скрито покрито при коледните участници, а за баш организатора да не говорим 🙂

Почвам да мисля други хитрини🙃

• Харесвам 7
  • Браво 4
  • Смея се 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Mary каза:

На когото му се падне я стафилокок, я салмонела, да ги праща насам да си намерят майстора 😄 

• Смея се 14
Връзка към коментар
Преди 1 час, master_of_germs каза:

На когото му се падне я стафилокок, я салмонела, да ги праща насам да си намерят майстора 😄 

Лично предаване щяхме да направим и никакви стафилококи и салмонели да не разменяме. :wink:

Стигат ни другите чудеса, които ни стресират. :laugh:

• Харесвам 1
  • Браво 4
Връзка към коментар

@Mary @ДиянаВ и @Eti*успяхте да ни развеселите днес 😊

Хубаво е да подаряваш и получаваш подаръци.Може и без повод.Това радва душата.Пък и точно сега имаме нужда от малки жестове на внимание.С колегите в офиса обичаме да се изненадваме.Пакетче солети на бюрото,една ябълка или нещо сладичко-много е готино да знаеш,че някой е помислил за теб и знае какво предпочиташ.Малки  добринки с голямо значение.

Аз за Великден също обичам да подарявам тематични дреболийки.Пролетно и много веселяшко е.Нека да има повече радостни емоции и красота в ежедневието ни.

• Харесвам 9
  • Браво 1
Връзка към коментар

На мен днес не ми беше ден. Нямах и настроение за шегички и първоаприлски лъжи. Но следработната част на деня стана весело и тук и вкъщи🙂. Детето решило да прави шегички или както сега се наричат пранк😄. Сложила на чучура на мивката в банята тиксо. Първо аз, след като пазарувах, влизам да се измия, пускам водата, но по-леко и водната струя ме изпръска само малко по ръкава. По-късно се прибира и влиза да се мие баща й. Той обаче пуска водата със ряз, както и обичайно прави и си получи подобаващо пръскане по дрехите 😆 Аз бях на балкона, където готвя и само чувам вик Нияяяяяяа ще те убия 😂

• Смея се 19
Връзка към коментар

Толкова е хубаво, че тази тема продължава да се дискутира, да ни припомня за онези прекрасни предколедни мигове и да откриваме в нея нови историйки. Аз да си призная днес купих първия подарък за следващото подаръкораздаване, не можах да устоя и го взех. Чакам да видя кой ще ме последва!

• Харесвам 10
Връзка към коментар
преди 44 минути , tany каза:

Толкова е хубаво, че тази тема продължава да се дискутира, да ни припомня за онези прекрасни предколедни мигове и да откриваме в нея нови историйки. Аз да си призная днес купих първия подарък за следващото подаръкораздаване, не можах да устоя и го взех. Чакам да видя кой ще ме последва!

@tany,аз още през януари,преди да приберат коледните стоки по складовете,харесах и купих малка джунджурийка.Част от следващия магелански подарък.

Наистина, много е хубаво да си създаваме настроение по всяко време на годината.

И все още имам надежда,че @t_petkovще си получи подаръка.

• Харесвам 3
  • Шок 1
Връзка към коментар
преди 9 минути , jungfraujoch каза:

@tany,аз още през януари,преди да приберат коледните стоки по складовете,харесах и купих малка джунджурийка.Част от следващия магелански подарък.

Наистина, много е хубаво да си създаваме настроение по всяко време на годината.

И все още имам надежда,че @t_petkovще си получи подаръка.

Знаех си, че не съм само аз, знаех си... ❤️

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.