Bliss Публикувано: 17 януари, 2014 Сподели Публикувано: 17 януари, 2014 (редактирано) Здравейте! Много хубав форум. Активен участник съм в "На път" в Мамата (както ние си я наричаме). Организацията на самостоятелните ни пътувания е хоби за мен, вади ме от ежедневието и ми стопля душичката. Все още с мъжа ми сме на територията на Европа, но мечтата ни (надявам се скорошна) е САЩ. Предстои ни пътуване за 12 дни през април-май в Северна Италия (езерата), а в края на септември Пелопонес надявам се за поне 15-20 дни. На трупчета имам готов маршрут за Португалия, който отлежава вече втора година, заради невъзможността моят мъж да си вземе отпуск поне 3 седмици. Надявам се догодина да видя тази красива страна. П.С. В България също често пътуваме (предимно СПА и исторически) и когато имам правата ще мога да дам отзиви за доста БГ хотели. Редактирано 17 януари, 2014 от Bliss Връзка към коментар
гост Публикувано: 17 януари, 2014 Сподели Публикувано: 17 януари, 2014 а в края на септември Пелопонес надявам се за поне 15-20 дни. Завидях! Все го готвя този Пелопонес и все ми загаря тенджерата. Нещо като твоята Португалия. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 януари, 2014 Сподели Публикувано: 17 януари, 2014 Добре дошла, 3 седмици в Португалия си е доста сериозен план... Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 17 януари, 2014 Сподели Публикувано: 17 януари, 2014 E, като няма 3 седмици за Португалия, колкото има и после пак, все пак не е Австралия 2 Връзка към коментар
Bliss Публикувано: 17 януари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 17 януари, 2014 (редактирано) Прав си neuromancer. Но аз съм ненаситна. Като отида някъде, искам денонощието да е 48 часа и ако мога да не спя. Искам всичко да видя и да усетя. А и има още толкова много непосетени места за след Португалия. Георги - плана е старт в Порто и финишираме в Алгарве. Даже 3 седмици ми се струват малко за всички малки градчета, които искам да видя. Редактирано 17 януари, 2014 от Bliss 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега