Прескочи до съдържание

Здравейте!

Препоръчани мнения

Здравейте!

Много хубав форум. Активен участник съм в "На път" в Мамата (както ние си я наричаме).

Организацията на самостоятелните ни пътувания е хоби за мен, вади ме от ежедневието и ми стопля душичката. Все още с мъжа ми сме на територията на Европа, но мечтата ни (надявам се скорошна) е САЩ. 

Предстои ни пътуване за 12 дни през април-май в Северна Италия (езерата), а в края на септември Пелопонес надявам се за поне 15-20 дни. 

На трупчета имам готов маршрут за Португалия, който отлежава вече втора година, заради невъзможността моят мъж да си вземе отпуск поне 3 седмици. Надявам се догодина да видя тази красива страна. 

П.С. В България също често пътуваме (предимно СПА и исторически) и когато имам правата ще мога да дам отзиви за доста БГ хотели. 

Редактирано от Bliss
Връзка към коментар

Прав си neuromancer

Но аз съм ненаситна. Като отида някъде, искам денонощието да е 48 часа и ако мога да не спя. Искам всичко да видя и да усетя. А и има още толкова много непосетени места за след Португалия. 

Георги - плана е старт в Порто и финишираме в Алгарве. Даже 3 седмици ми се струват малко за всички малки градчета, които искам да видя. 

Редактирано от Bliss
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.