jungfraujoch Публикувано: 6 ноември, 2020 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2020 Живеем в модерно време.И улеснено откъм всякакъв вид комуникации.С един клик отваряме електронната си пощенска кутия. Можем да чуем и видим приятелите си в екранчето на телефона. Но според мен е много хубаво да им напишем и изпратим картичка.С повод или без да има такъв. Със сигурност навсякъде по света има пощенски кутии.Ще се радвам да ги споделим в темата. От мен една от емблемите на Лондон. 8 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 7 декември, 2020 Автор Сподели Публикувано: 7 декември, 2020 Пощенски кутии от коледното градче Онируполи-Драма,Гърция Написахте ли писмо до Дядо Коледа? 🎅 9 Връзка към коментар
Моника Публикувано: 7 декември, 2020 Сподели Публикувано: 7 декември, 2020 Ето няколко и от мен, които снимах в Сен Пол дьо Ванс: 8 1 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 7 декември, 2020 Сподели Публикувано: 7 декември, 2020 Княжеска поща 8 Връзка към коментар
TinkerBell Публикувано: 7 декември, 2020 Сподели Публикувано: 7 декември, 2020 В духа на месец декември каква по-подходяща поща от тази за писмата до Дядо Коледа! Намира се в Бургас, под коледната елха и представя сградата на Старата поща в града. 🎄 8 Връзка към коментар
Биксбит Публикувано: 7 декември, 2020 Сподели Публикувано: 7 декември, 2020 Снимах я, защото като я видях ми стана жал за горките 😏 Чакат ли чакат без телефон или таблет в ръка, застинали в едни отминали времена. 7 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 30 януари, 2021 Сподели Публикувано: 30 януари, 2021 Нейде в Трансилвания. 7 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 30 декември, 2023 Сподели Публикувано: 30 декември, 2023 Поща в Куба Просто кашонче с отвор ...насред нищото, но ме спечели с наличие на пощенски марки. Предстои да разберем дали картичката пътува нанякъде Това вече са сериозни пощенски кутии, но пък на близо нямаше пощенски марки 6 Връзка към коментар
tara Публикувано: 30 декември, 2023 Сподели Публикувано: 30 декември, 2023 Пощенска кутия в Ларнака, Кипър. 4 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 7 януари Сподели Публикувано: 7 януари Вчера попаднахме / неслучайно/ в едно малко село във Виктория, Австралия. Всички къщи имаха пощенски кутии на една тематика /без тази на Нед Кели/: 8 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 7 януари Сподели Публикувано: 7 януари От Скандинавия 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега