Marusinka Публикувано: 30 ноември, 2020 Автор Публикувано: 30 ноември, 2020 6 hours ago, Lyubina said: Аха, а ако сложиш кисело мляко, по нашия край така правят яйца по панагюрски. 😉 Лятото помолих майка да ми направи парени яйца, тя ми идва с яйца по панагюрски, аз тъкмо се бях настроила за нещо топличко и се разочаровах. Хич не ги обичам тия яйца с кисело мляко. Днес от толкова приказки съм решила да си направя парени яйца за обяд 😋 1
Kalina Ivanova Публикувано: 29 януари, 2021 Публикувано: 29 януари, 2021 Някъде тук стана дума за старите регионални рецепти. Би могло да се нарече по денди звучащото Киш рустик със сирена и праз, но си е чист Празеник - регион Странджа. Вечерята ни днес. Както винаги снимките са преди, след...почти няма, щото се хапва горещ и фоткането е противопоказно 18
neuromancer Публикувано: 29 януари, 2021 Публикувано: 29 януари, 2021 преди 9 минути , Kalina Ivanova каза: Някъде тук стана дума за старите регионални рецепти Тук. Аз тук съм ял киш с праз, сирене и яйца, вкусно е, но киш е когато не е покрит с тесто отгоре. 2
giafil Публикувано: 29 януари, 2021 Публикувано: 29 януари, 2021 толкава страхотно изглежда, че долавям топлия мирис.... 🙂 2 1
Kalina Ivanova Публикувано: 29 януари, 2021 Публикувано: 29 януари, 2021 Преди 1 час, neuromancer каза: Тук. Аз тук съм ял киш с праз, сирене и яйца, вкусно е, но киш е когато не е покрит с тесто отгоре. Така е. За това Рустик, демек хем модерному, хем селското си личи. То и градинарските гювечи вече са Рататуй, а бабината циганска баница е Брускета с билки от Прованса. Някой път се чудя, дали аз не разбирам нЕкоя ей такава уж завъртяна рецепта или Боговете сигурно са полудели🙃 2 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега