Тони Публикувано: 21 януари, 2014 Сподели Публикувано: 21 януари, 2014 Темичка, провокирана от нещо чуто, което те е втрещило, разсмяло или чак ти се е доплаквало от...каквото и да е. Започвам с реплика, дочута на Царевец това лято. Важно изглеждаща госпожа, явно за първи път на мястото, оглеждаща наоколо произнесе с гордост следното- Ми то тука все едно си на Айфеловата кула- гледаш и виждаш Париж! 12 Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 21 януари, 2014 Сподели Публикувано: 21 януари, 2014 (редактирано) Цари Мали град: има фуникуляр, който те качва до крепостта. Коментар от един мъж: 'Много ще е интересно на този хоризонтален асансьор'. Редактирано 21 януари, 2014 от Мрън 4 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 21 януари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 21 януари, 2014 Мен са ме питали- А вие като бяхте в Болоня ходихте ли в БОлонския лес? 11 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 22 януари, 2014 Сподели Публикувано: 22 януари, 2014 Разговор в метрото между двама тийнеджъри: Абе, кой е тоя Г.М. Димитров? Ми не знам, сигурно е Гео Милев. 13 Връзка към коментар
Еминко Публикувано: 22 януари, 2014 Сподели Публикувано: 22 януари, 2014 Ето и една малка порция смях!! Чута и записана http://sedmica.sliven.net/index.php?id=129067 4 Връзка към коментар
Еминко Публикувано: 22 януари, 2014 Сподели Публикувано: 22 януари, 2014 Времето месец май 2010г Мястото Рим,куполът на Свети Петър. След като помогнах на 1 младо БГ семейство в снимките,жената се обърна към мен с въпроса:А от тук как да стигнем до ЩАДРАВАНА!!(предполагам под шадраван е имала пред вид "Фонтан"). А на моя въпрос ;Кой по точно Фонтан(беше ми ясно ,че става дума за Фонтана ди Треви),в Рим има над 600 фонтана?? Последва отговор от рода:Мииии,аааа,..........ъъъъ,бе този големия със СТАТУИТЕ!!:-) 6 Връзка към коментар
Гергана Пенина Публикувано: 22 януари, 2014 Сподели Публикувано: 22 януари, 2014 Разговор в метрото между двама тийнеджъри: Абе, кой е тоя Г.М. Димитров? Ми не знам, сигурно е Гео Милев. Разговор в метрото между двама тийнейджъри: -И ти разпрааам, копеле, и сме се напушили като копелета, копеле..... 11 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 23 януари, 2014 Сподели Публикувано: 23 януари, 2014 Аз като ти казвам, че не ги понасям тия тийнейджъри 2 Връзка към коментар
searus Публикувано: 23 януари, 2014 Сподели Публикувано: 23 януари, 2014 Преди няколко години на Терминал 2, баба и внуче (момиченце на около 4-5 г.), по повод "какичката", която съобщава разни неща по високоговорителите, нооо с глас и дикция като от секс-телефон: - Бабо, тази кака защо говори така? - Защото е болна, бабе, разболяла се е... 4 Връзка към коментар
ilkosem Публикувано: 24 януари, 2014 Сподели Публикувано: 24 януари, 2014 Аз като ти казвам, че не ги понасям тия тийнейджъри Хмммм... Добре! 2 Връзка към коментар
bori Публикувано: 24 февруари, 2014 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2014 Ще ходя до Мурсалево. -Вземи ми мурсалски чай Връзка към коментар
Фил Публикувано: 23 май, 2014 Сподели Публикувано: 23 май, 2014 (редактирано) Миналия петък, кацнали сме на летището и се придвижваме към гишетата за паспортен контрол ... Хубу, а ся ко ши праим в туй Малмьо? Някой знай ли ко има тук, уе? Достигаме до паспортния контрол, на нашето гише работи граничен полицай - жена. Идва ред на едно момче със стара и доста омачкана лична карта, словете на пластиката са почнали да се разлистват. Съответно полицайката на гишето започва да я оглежда по-подробно и пита момчето разни неща, вкл. дали има и друг документ, като напр. паспорт или шофьорска книжка. Младежът обаче явно почти не говори ансглийски, та се налага от опашката да се помага с превод.В това време отзад се чува някой на висок глас: Еййй, мамицата им мръсна, мноу унизитилну съ утнасят с нас! А тая сигурно не виждала мъж и затуй съ заяжда така, да и е*а мамичката, да и е*а! Редактирано 23 май, 2014 от Фичо 8 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 23 май, 2014 Сподели Публикувано: 23 май, 2014 Жалко, че няма бутон "не ми харесва"... 6 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 23 май, 2014 Сподели Публикувано: 23 май, 2014 Имахме състудентка, която ни се хвалеше преди години, че е ходила в Италия. И съвсем сериозно ни убеждаваше, че е била в Торонто.... Та й викахме "италианката". 5 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 23 май, 2014 Сподели Публикувано: 23 май, 2014 Жалко, че няма бутон "не ми харесва"... Идея: цъкаш "Харесва ми" и после ти излиза "Не харесвам". Външен резултат никакъв, но вътрешно може да си удовлетворен. 11 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 23 май, 2014 Автор Сподели Публикувано: 23 май, 2014 Времето месец май 2010г Мястото Рим,куполът на Свети Петър. След като помогнах на 1 младо БГ семейство в снимките,жената се обърна към мен с въпроса:А от тук как да стигнем до ЩАДРАВАНА!!(предполагам под шадраван е имала пред вид "Фонтан"). А на моя въпрос ;Кой по точно Фонтан(беше ми ясно ,че става дума за Фонтана ди Треви),в Рим има над 600 фонтана?? Последва отговор от рода:Мииии,аааа,..........ъъъъ,бе този големия със СТАТУИТЕ!!:-) Тъй като бях в Рим само седмица след като написа това ако знаеш...това си остана лафа на пътуването. Ай бе, да ходим на шадравана! 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 23 май, 2014 Автор Сподели Публикувано: 23 май, 2014 Между другото, сега се сетих. Преди години ще пътувам за Ау. Моя приятелка казва на мъжа си и той съответно- Ама ти знайш ли де е това ма? В Австрия ше ходи сигурно, то онуй е на края на света ма! 3 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 23 май, 2014 Сподели Публикувано: 23 май, 2014 Случка в пушкома на летището в Цюрих, преди полет на България Еър обратно към родината. Сами сме с майка ми, която пуши, но разговаряме тихо. Помещението е 3 кв.м. някъде ние в единия му край и влиза двойка - той по бял потник с татуировки и златно ланче, тя - с коса на баклавички и тънки токчета и си говорят. "Ей, "къв си хубав. Мама много щъ тъ хареса". Той самодоволно мълчи с физиономия I am a supercool guy и след кратка пауза продумва, но достатъчно високо, за да изкънти ясно и до нашия ъгъл "Нещо ми се досра".... По-късно дойде и поиска огънче на английски, но мозъчето му не стигна, за да възприеме надписа на бандерола на цигарите, върху които беше запалката. 16 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 23 май, 2014 Сподели Публикувано: 23 май, 2014 (редактирано) Случка в пушкома на летището в Цюрих, преди полет на България Еър обратно към родината. Сами сме с майка ми, която пуши, но разговаряме тихо. Помещението е 3 кв.м. някъде Това в зоната за полети извън Шенген трябва да е било. Защото в зоната с Шенгенските полети, мястото за пушене е огромно, с мека мебел, и изключително комфортно. Дотолкова, че човек може спокойно да си изпусне полета, ако не му съобщят името по уредбата След първия път като се случи да съм там, вече внимавам, и си следя внимателно часовника Редактирано 23 май, 2014 от wilks 3 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 23 май, 2014 Сподели Публикувано: 23 май, 2014 (редактирано) Пристигаме на летището в Бергамо с автобус от Милано, а един българин от предната седалка чете надпис на глас Orio Al Serio и казва "Това ще са външните линии". PS . Сигурно Linate са вътрешните. Редактирано 23 май, 2014 от Hollywood 6 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 23 май, 2014 Сподели Публикувано: 23 май, 2014 На касата в Lidl у нас пишман емигранти си говорят ама на висок глас та да ги чуе цялата опашка : "Само боклуци тук , в Германия каква качествена стока продават в Лидъл , нищо общо няма с тукашната " 10 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 23 май, 2014 Сподели Публикувано: 23 май, 2014 (редактирано) След закъснение около 45 мин. на полета в Лутън мургава сънародничка мърмори на спътниците си "Казвах ли ви аз , че трябваше пак с автобуса" Пак мургав сънародник в автобус Прага-София . Не спря да мърмори " За 7 чанти в багажника 30 евро ми взе , да ми яде семето да ми яде" ... П.С. Никога вече не бих пътувал по тази линия - точно 6-ма бели хора от които една аржентинка и двама бразилци в пълен автобус. Точно тогава Wizz спряха полетите и трябваше да се прибера в такава "приятна" компания . Вътре миришеше по-зле от холокоста Редактирано 23 май, 2014 от stenk 5 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 23 май, 2014 Сподели Публикувано: 23 май, 2014 Днес влизам в супермаркет в Йерусалим и продавачът ме пита откъде съм. Като разбра, че съм българин, изключително нахилен извади изпод тезгяха вафла "Мура" (баш оригинална, даже с БГ надписите) и вика - "ето, взими една за да се почувстваш и тук като вкъщи, само по 5 шекела е парчето". По-забавното е, че в този супермаркет продаваха цели 4 вида от тези вафли Ей на това му викам добър търговец 21 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 23 май, 2014 Сподели Публикувано: 23 май, 2014 Това ме подсеща , колко бях изненадан и от разни други наши хранителни продукти в Израел. Спомням си за български бисквити. Явно имаме добро присъствие там 1 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 23 май, 2014 Сподели Публикувано: 23 май, 2014 Днес влизам в супермаркет в Йерусалим и продавачът ме пита откъде съм. Като разбра, че съм българин, изключително нахилен извади изпод тезгяха вафла "Мура" (баш оригинална, даже с БГ надписите) и вика - "ето, взими една за да се почувстваш и тук като вкъщи, само по 5 шекела е парчето". По-забавното е, че в този супермаркет продаваха цели 4 вида от тези вафли Ей на това му викам добър търговец По този повод, в двата хотела, в които бяхме в Дубай (единият Рамада Дейра, който ще посетиш) ето това имаше за закуска: Сори за офф топика, но не можах да се въздържа 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега