Христиан Публикувано: 19 януари, 2021 Публикувано: 19 януари, 2021 Здравейте! Обмисляме закупуването на апартамент и смятаме да направим първата стъпка, а именно - да намерим добър брокер, който да ни помогне. Не искаме човек, който ще ни губи времето с имоти, които не се вписват в нашите изисквания. Някой има ли скорошен опит с някой конкретен човек и може ли евентуално контакти с него?
jorocontrola Публикувано: 19 януари, 2021 Публикувано: 19 януари, 2021 Митко е изкарал пари от мен и брат ми (и доста други предполагам). Като цяло сме доволни. https://www.facebook.com/dimitar.hristov.313 1
Alexander Публикувано: 19 януари, 2021 Публикувано: 19 януари, 2021 Оф, това е много трудна работа.. Аз тъкмо се сблъсквам отново с тези хора и не знам какво да кажа, но положението е трагично. С половината още след първият разговор по телефона приключвам отношенията.. 4
funny Публикувано: 19 януари, 2021 Публикувано: 19 януари, 2021 Хммм, много трудна работа. Работя с доста брокери в момента и ситуацията е .. леко плачевна. Не казвам че няма кадърни хора, но определено са малцинство. 2
Hadzhitodorovi Публикувано: 20 януари, 2021 Публикувано: 20 януари, 2021 Агенция "Азмар" - Стамен Едрев.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега