Прескочи до съдържание

Знамето на магеланците, график, записване и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ладакх и Кашмир няма да ми се състоят по този график..

До Южен Китай с Тибет, Хонг Конг, Шангри-Ла и Шанхай - 12.06.2025 - 28.06.2025 - бих го разхождала из Западна Европа, купих дузина билети.

• Замислям се 1
Публикувано:

Аз мога да разходя знамето,ако е свободно 29.04-06.05.2025 в Прибалтика(Литва, Латвия, Естония) и евентуално Хелзинки!

Публикувано:

Никой ли няма да поиска Знамето по великденските празници? 😮

Аз ще имам едно служебно ходене до Албания, 17-23.04.2025 г. Пиша го като заявка с очакването да бъда надцакан. 🙂

Със сигурност ще отида и някъде извън Тирана, но не знам още, доколко програмата ще ми позволи.  Че то си е срамота; при цялата прекрасна природа на Албания, Знамето досега да има само една снимка на площада в Тирана...

П.П. Странно... Почти съм сигурен, че преди на атласа на Знамето имаше поне една снимка от Черна Гора... А сега няма?

@Яничка, това го приеми като сръчкване. Очаквам от вас включване със заявка. 🙂

Публикувано:

To така и така си е още при мен, мога да го разходя до OAE - 08.04.2025 - 16.04.2025 (ще гледам да го закарам на нови места)

• Харесвам 2
Публикувано:
На 23.12.2024 г. в 23:59, Anna Kalinovska каза:

30 март - 7 април 2015 г. - Узбекистан

25 април- 7 май 2025 г. - Иран

14-25 май 2025 г. - Ладакх и Кашмир

15-28 юли 2025 г. - Байкал, Бурятия и Монголия

12-24 август 2025 г. - Камчатка

1-19 септември 2025 г.- кОрата на Кайлаш, Лхаса и др., с влак

1-8 октомври 2025 г. - Туркменистан

Мисля, че заявката на @Anna Kalinovska  за Узбекистан не е отразена в графика?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 33 минути , master_of_germs каза:

Мисля, че тя писа, че отпада, ама нещо не можах да намеря писмени доказателства из кореспонденцията си...

ПП намерих, така е.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 31 минути , master_of_germs каза:

Отразих като резерв, мерси. Ако още стои пътуването - предполагам 2015 е 2025 та 🙂 Дано успеят да разменят с @boogy83.

Публикувано:

Ако не е станало ясно, аз го махнах от заявките, защото тя ми писа, че пътуването отпада.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 15 часа, cck каза:

Отразих като резерв, мерси. Ако още стои пътуването - предполагам 2015 е 2025 та 🙂 Дано успеят да разменят с @boogy83.

🙂  Ще успеем, и друг път сме си предавали Знамето с @boogy83

Публикувано:

Аз не разбрах, трябва ли да предавам знамето сега на някой? Или чак на 17ти април?

Че има вероятност и по-рано да замина за ОАЕ, още не съм решил?

Публикувано:

12-19 април съм на круиз по Нил с Абу Симбел, Асуан итн., както е посочено в Предстоящи пътешествия.

Мога да го разходя нататък.

• Харесвам 2
  • 2 седмици по-късно ...
Йосиф Милчов
Публикувано:

Знам, че е изключително рано, но да дам заявка.  20-31  март 2026, включително за Мавритания. Виждам, че Знамето не е било там.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Браво 6
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Тибет с кОрата на Свещената планина Кайлаш през септември също няма да се състоят.😙

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Лили Пътува
Публикувано:

Здравейте,

Късно се включвам, но и пътуването не беше планирано допреди 2 седмици. 27.5-24.6 съм в Ангола - Лубанго и Луанда. Видях в предни постове, че знамето е заето до 25.5. Не съм наясно с организацията по предаването, предполагам трябва да разменим координати в лично съобщение?!?

Поздрави, 

Лили

• Харесвам 1
  • Браво 2
Публикувано:
преди 18 часа, Лили Пътува каза:

Здравейте,

Късно се включвам, но и пътуването не беше планирано допреди 2 седмици. 27.5-24.6 съм в Ангола - Лубанго и Луанда. Видях в предни постове, че знамето е заето до 25.5. Не съм наясно с организацията по предаването, предполагам трябва да разменим координати в лично съобщение?!?

Поздрави, 

Лили

Според графика на първа страница знамето е в @Anna Kalinovska. Уговорете се с нея.

• Харесвам 4
Публикувано:

Подавам заявка за Фанските планини в Таджикистан. Със спирки в Баку и Истанбул. По-добре е д съм резерва,понеже пътуването е 02-11.08.2025 г. , но най-вероятно връщането в София ще е чак на 12.08 и трудно бих предал Знамето на @Anna Kalinovska.

Към модераторите:  не виждам нейния Иран отразен в графика на осъщественте пътувания.

Също така през юни става презастъпване на пътуванията на Анна и Лили, трябва да се определи титуляр и резерва.

(Подсказка: Знамето няма снимки в Ангола 🙂 )

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано:

Магеланското знаме е надлежно изпрано, изсушено и опаковано... като начало за снимка с магеланци на https://magelanci.com/forums/topic/18643-сбирката-през-май/page/2/#comment-681661

Свободно е до 12 юни. Ако не го предам довечера на друг нуждаещ се пътешественик, ще го водя от утре до 20 май 3х в Bella Italia - Murano, Burano, Venezia, Bari, Bologna, Florenzia.

Знамето Няма да ходи 15.07.2025 - 28.07.2025 - с Anna Kalinovska - на Байкал, в Бурятия и Монголия..

Като бонус, понеже е много послушно, бих го завела на "Кармен" на сцената на Арена ди Верона от 10 до 14 юли 2025 г. и из околността.

• Харесвам 2
  • 2 седмици по-късно ...
Йосиф Милчов
Публикувано:

Да разходя знамето из Ямайка 18-30 ноември 2025 година.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:

Ако  не е много късно и Знамето е свободно мога да го разходя на концерт на Йън Пейс в Сачиле и после до Венеция,Верона, Бергамо и евентуално Милано 28-31.05.2025!

Публикувано:
На 7.05.2025 г. в 14:00, Лили Пътува каза:

Здравейте,

Поздрави, 

Лили

Бих искала да обърна внимание, че знамето не е било в Ангола и както и друг път е ставало дума, с приоритет са новите дестинации.

@Лили Пътува ще го бъде ли това пътуване?

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Знамето, надлежно изпрано и сдиплено, е свободно за разходки със следващи магеланци. Щеше да го получи Лили тези дни, но днес ми писа, че е претърпяла злополука и пътешествието й в Ангола няма да се състои.

Няма да ги бъде и моите странствания из Южен Китай и Тибет през юни, нито по Камчатка и Туркменистан по-късно..

• Шок 4
Публикувано:
преди 13 часа, neuromancer каза:

Значи @master_of_germs може да го вземе в Таджикистан

Мога, но се надявам междувременно да се появят много други заявки  за знаменосци. 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:

Да дам още една заявка- за периода 28.06-05.07.Остров Джерба и малко от континенталната част на Тунис.

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.