Прескочи до съдържание

Знамето на магеланците, график, записване и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 часа, Otnesen каза:

Знамето ще ходи ли към Молдова и Украйна?

О, да! 🙂 Утре потеглям и много се надявам да не ми вземат виното от ръчния багаж на връщане на летището в Кишинев. 🙂

• Харесвам 4
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Една заявка за Мали 1-10 декември 2026. Билета до/от Бамако вече е в джоба.

• Харесвам 6
  • Браво 6
Публикувано:
On 3/16/2026 at 7:40 PM, Anna Kalinovska said:

Да. Ще летя за Пекин и стигна сухопътно през Лхаса, Сага, Дарчен до Кайлаш, след което ще се придвижа, отново на четири колела, до Катманду и остана няколко дни Там, докато стартираме, със Знамето и който още дойде, към Джомсом, по въздух, и Кагбени, с джип, за да стигнем до Ло Мантан в Горен Мустанг. Връщането е по обратния път отново със самолет до Катманду, после най-вероятно с FlyDubai през Доха до София.

Билетите още не съм купила, приемам съвети и помощ за най-евтиния вариант. Актуално е..

Какъв полет измисли накрая ? 

• Харесвам 2
Публикувано:

Понеже и аз по спешност отпадам от предстоящата инвазия в Алжир, а Знамето е в мене моля някой от участниците да се свърже с мене, ако мога днес да му го предам.

Ако не, ще го дам на @mary_shery (която отпадна отдавна от инвазията) и моля да я запишете като резерва с:

29.04 - 02.05.2026 г. - Пиемонт и Аоста, Италия (Знамето не е било в тези два региона на Италия). 

След това й предстои и служебно пътуване 06-08.05.2026 г. в Берлин. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Гледам, че знамето не е ходило много в Океания, та мога да го взема 10.07-3.8 по маршрута(ако нещо не се запече в войната/времето/керосина и т.н.)

SOF-ICN-TPE-ROR-GUM-TKK-PNI-MAJ-TRW-INU-TRW-NAN-SUV-FUN-NAN-TBU-NAN-APW-AKL-IAH-FRA-SOF

• Харесвам 8
  • Шок 2
  • Браво 6
Публикувано:

Знамето ще отложи Тибет с Кайлаш и Горен Мустанг през май и юни поради форсмажорни обстоятелства, каквито са хвръкналите до небесата цени на азиатските полети 😎 🤔

В замяна може да се разходи през Амстердам до Хонг Конг, Тайпе и малко Япония, закъдето междувременно се е класирало за билети благодарение на @polyglota80

• Харесвам 3
Публикувано:
На 28.04.2026 г. в 13:20, Oshko каза:

Гледам, че знамето не е ходило много в Океания, та мога да го взема 10.07-3.8 по маршрута(ако нещо не се запече в войната/времето/керосина и т.н.)

SOF-ICN-TPE-ROR-GUM-TKK-PNI-MAJ-TRW-INU-TRW-NAN-SUV-FUN-NAN-TBU-NAN-APW-AKL-IAH-FRA-SOF

Тази заявка без никакво замисляне трябва да мине сред титулярите 🙂 

• Харесвам 8
Публикувано:
На 27.04.2026 г. в 20:30, stanimir каза:

Какъв полет измисли накрая ? 

Няма да се ходи сега, отпадна без конкуренция, преди да почна да хабя енергия по билетни и др. логистики в кратките софийски паузи. Те ще са си Там и догодина. Да видим вторият ми Бутан, след 2019 г., ще ли стане през септември, но и той не е спешен. Финансите преди всичко, че имам да си доучвам..

• Харесвам 3
Публикувано:

Писах @Oshko титуляр с Океания, надявам се @marycap да няма против, в Германия, Дания и Норвегия има доста места отбелязани. Моля, ако нещо се запече с войната или керосина да дадеш знак

• Харесвам 5
Публикувано:

искаме обаче поне по една снимка от всички тези места 😀

На 28.04.2026 г. в 7:20, Oshko каза:

ROR-GUM-TKK-PNI-MAJ-TRW-INU-TRW-NAN-SUV-FUN-NAN-TBU-NAN-APW-AKL

• Харесвам 3
  • Смея се 1
  • 2 седмици по-късно ...
  • 5 седмици по-късно ...
Публикувано:

Темата пак замря и нещо липсват резервни заявки.

Та да се пиша заявка за резерва - 18-23.06.2026 г. - Сардиния

Гледам, че на тоя остров Знамето снимки няма.

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:
преди 19 минути , marycap каза:

@Oshko не приема съобщения и не знам как да му изпратя знамето. Дано чете тук и да се свърже с мен...

Ще му пиша на Месинджър сега. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 45 минути , marycap каза:

@Oshko не приема съобщения и не знам как да му изпратя знамето. Дано чете тук и да се свърже с мен...

Тук съм. Не знам защо не приемам съобщения, не е нарочно, писал съм си с други магеланци. Сега ще проверя да не съм цъкнал някоя настройка.

Значи за предаването, аз съм от София, мога да го взема след работа в удобен ден от където и да е в града. Ако не си в София, остава по куриер примерно.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , Oshko каза:

Не знам защо не приемам съобщения,

Има някакъв лимит на брой съобщения и ако си го стигнал, трябва да изтриеш нещо. 

• Харесвам 2
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Само да уточня, че аз заминавам на 16.08 сутринта с кола за Турция, откъдето ще летя за Монголия. Досега нямаше проблем, но сега май ще се получи.

• Харесвам 1
Публикувано:

В тоя случай аз се записвам резерва с @mary_shery и @домосед за 8-13.08.2026 г. с Абруцо (Италия). С идеята да изкачим някои от най-високите върхове в Апенините.

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, ruwenzogy каза:

Само да уточня, че аз заминавам на 16.08 сутринта с кола за Турция, откъдето ще летя за Монголия. Досега нямаше проблем, но сега май ще се получи.

В колко тръгваш за Турция?Ние,ако няма закъснение кацаме около 1:00 на 16.08...Ако не е възможно да ти предам Знамето,се отказвам да го взимам в Албания и Сардиния-Монголия е по-важна!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 49 минути , Oshko каза:

Знамето се прибира днес😁 в София, пишете на кого да го дам/изпратя.

Предаването в деня на пътуване носи своите рискове и затова знамето отива при @ruwenzogy и Монголия.

@crazyhorse пиша те резерва. 

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.