ruwenzogy Публикувано: 3 август Публикувано: 3 август преди 54 минути , Oshko каза: Знамето се прибира днес😁 в София, пишете на кого да го дам/изпратя. Както виждам, ти трябва да го предадеш на @master_of_germs, и после аз да го взема от него 3
Mary Публикувано: 3 август Публикувано: 3 август преди 2 минути , ruwenzogy каза: Както виждам, ти трябва да го предадеш на @master_of_germs, и после аз да го взема от него Това го пропуснах. Значи отива пра Мастера. 1 1
master_of_germs Публикувано: преди 8 часа Публикувано: преди 8 часа Темата замря пак. Да я раздвижа с една дребна заявка от мене, @mary_shery и @stebal: 9-10 октомври 2026 г. - Унгария. Гледам,ч е Знамето има снимки само от Будапеща и Сегет. Сега мислим да посетим някакви по-малки градчета. 5
crazyhorse Публикувано: преди 2 часа Публикувано: преди 2 часа преди 5 часа, master_of_germs каза: Темата замря пак. Да я раздвижа с една дребна заявка от мене, @mary_shery и @stebal: 9-10 октомври 2026 г. - Унгария. Гледам,ч е Знамето има снимки само от Будапеща и Сегет. Сега мислим да посетим някакви по-малки градчета. Тъкмо днес щях да дам заявка, но си ме изпреварил... 1
master_of_germs Публикувано: преди 2 часа Публикувано: преди 2 часа преди 5 минути , crazyhorse каза: Тъкмо днес щях да дам заявка, но си ме изпреварил... Е, давай де! Нека има 🙂 Ако твоята заявка е за повече време и по-интересни места, особено такива, дето Знамето не е снимано, веднага го отстъпваме. 🙂 2
crazyhorse Публикувано: преди 1 час Публикувано: преди 1 час Давам заявка за 9-11 октомври.Кьолн и евентуално Люксембург и Франция... 2
master_of_germs Публикувано: преди 51 минути Публикувано: преди 51 минути Ще успееш ли да го предадеш на @Mary? Изненадвам се,ч е Знамето не е било в Кьолн, но то в Германия ние сме го развявали основно из по-малки селца и градчета. Колкото до Люксембург, него го изръшкахме със Знамето и има много снимки. За Унгария предварителната програма ни е Гьодьольо, Хольокьо, Сентендре, Вишеград. При възможност ще включим още Егер, Естергом, Тата и Бьокьод.
crazyhorse Публикувано: преди 28 минути Публикувано: преди 28 минути преди 23 минути , master_of_germs каза: Ще успееш ли да го предадеш на @Mary? Изненадвам се,ч е Знамето не е било в Кьолн, но то в Германия ние сме го развявали основно из по-малки селца и градчета. Колкото до Люксембург, него го изръшкахме със Знамето и има много снимки. За Унгария предварителната програма ни е Гьодьольо, Хольокьо, Сентендре, Вишеград. При възможност ще включим още Егер, Естергом, Тата и Бьокьод. Нямам идея кога @Mary ще тръгне от София.Ние(ако няма закъснения) кацаме около 1:15 на 12-ти октомври...Ако няма възможност за предаване-нека го развеете Вие в Унгария!
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега