Прескочи до съдържание

Знамето на магеланците, график, записване и въпроси

Препоръчани мнения

преди 1 час, master_of_germs каза:

Аз мисля, че е добре да ме отпишете от списъка със заявките за Рига и Талин, защото веднага след мене @Йосиф Милчов ще прави по-обстойно ходене в балтийските страни. Та по-добре @Otnesen да му предаде Знамето направо на него.

Ще му пиша и ще се разбера с него....Междувременно ако някой изяви желание да се свърже с мен.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 20.09.2023 г. в 9:33, Anna Kalinovska каза:

Ето и моята първа заявка за догодина: 25 април 2024 - 10 май 2024 - Кралство Мустанг

Сори, размина се.

На 20.09.2023 г. в 9:56, Anna Kalinovska каза:

Няма да бавя и втората заявка, макар че датите още не са фиксирани. Мисля го за 1 -31 юли 2024 - Тибет - от Китай: Лхаса, Гианце,  Шигадзе, ез. Манасаровар, Кайлаш, Кралство Гуге, Цапаранг, Гаруда, Ченгду.

Разбира се, знаменосенето може да се подели между членовете на групата :smile:

Още по-голямо сори.. Дано ми се сбъдне догодина.

Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

Screenshot_20240627_223701_Facebook.jpg.2563df02692154e0d3f33e18ac0f18e7.jpg

От онзи ден. Знамето ни е на кадем по време на географските куизове в "Клуб на пътешественика". 🙂

Когато е с нас, винаги печелим 🙂

(Добре де, и без Знамето пак сме първи в повечето случаи 😉 ). 

Но от два месеца почти не бяхме се събирали. То и сега не бяхме в пълен състав, но благодаря на @домосед, @bronco и @Фил,че отново сме в играта 😉

Благодаря и на @Йосиф Милчов и @Azia, които дойдоха да ни оставят Знамето преди куиза, след като същия ден се върнаха от Прибалтика.

Използвам случая отново да приканя съфорумците да кандидатстват по-активно за знаменосци. До ходенето ни в Киргизстан има повече от месец, а целият юли е понастоящем дупка в графика на Знамето.  Така че давайте заявки. 

Така и така сега е у мене, през уикенда (29-30.06.2024 г.) смятамe с @Lirea и @mary_shery да го разходим по баири в Централен Балкан.

Има вероятност @bronco по някое време да го занесе до Джърси, но ще пише допълнително дали и кога. А вие не се стеснявайте да подавате заявки, дори и да има дублиране на дати. По-добре така, отколкото Знамето да стои без за пътува. 🙂

• Харесвам 14
  • Браво 2
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
Йосиф Милчов

Знам, че може би е рано, но да дам заявка:

25 януари - 10 февруари 2025 - Тайланд и Лаос.

Виждам, че Знамето не е било в Лаос ще се радвам да го заведем до там.

Скоро ще кача и снимките от Прибалтика със Знамето. Извинявам се за забавянето.

• Харесвам 9
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Знамето се завърна от Киргизстан и Казахстан. Ще се постараем скоро да качим снимките. 

Хайде, малко активност; до следващата заявка има МЕСЕЦИ! 😮

Отпускарски сезон е, всички пътувате, хайде! А и през септември има празници...

Аз в периода 1-7.09.2024 ще съм служебно в Тирана. Надявам се да имам възможност и да пообиколя.

Пишете го за заявка, но също така се надявам някой да ме надцака с по-интересно предложение. 🙂

Връзка към коментар

Ако успеем да се организираме до утре на обяд, мога да взема знамето за Южна Корея и на 29ти август да го върнат @Veronika и @lyusi, тъй като аз се връщам на 4ти и ще се застъпи.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
Преди 1 час, CarpeDiem каза:

Ако успеем да се организираме до утре на обяд, мога да взема знамето за Южна Корея и на 29ти август да го върнат @Veronika и @lyusi, тъй като аз се връщам на 4ти и ще се застъпи.

Според мене го взимай за целия период и го разнасяй. Като гледам, в Корея Знамето има снимки само в Сеул и на летището. Но някой от модераторите да уточни в графика титуляри и резерви. 

Писах ти ЛС.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, CarpeDiem каза:

Последно да запиша директно до 4.09. знамето да бъде в теб? Или остава уговорката да се върне на 29.08.?

Връзка към коментар
преди 33 минути , chandni каза:

Последно да запиша директно до 4.09. знамето да бъде в теб? Или остава уговорката да се върне на 29.08.?

Както кажете, ако се появи нещо интересно или желаещи, ще го върнем на 29ти. Аз все още не знам дали ще остана в Корея или ще продължа към Япония.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искам да направя една заявка за периода 21.09-03.11. За сега ми се иска да не разкривам точната дестинация поради суеверни причини, но обещавам, че знамето ще посети нови дестинации и ще направи околосветско пътешествие 😉

• Харесвам 14
  • Браво 3
Връзка към коментар
преди 19 часа, bronco каза:

Искам да направя една заявка за периода 21.09-03.11. За сега ми се иска да не разкривам точната дестинация поради суеверни причини, но обещавам, че знамето ще посети нови дестинации и ще направи околосветско пътешествие

Искам да направя една заявка за периода 14.09-03.11. За сега ми се иска да не разкривам точната дестинация поради суеверни причини, но обещавам, че знамето ще посети нови дестинации и би могло да направи околосветско пътешествие

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 8
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 35 минути , домосед каза:

Искам да направя една заявка за периода 14.09-03.11. За сега ми се иска да не разкривам точната дестинация поради суеверни причини, но обещавам, че знамето ще посети нови дестинации и би могло да направи околосветско пътешествие

Това да го смятам ли за запис за резерва? 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 24 минути , chandni каза:

Това да го смятам ли за запис за резерва? 

От 14 до 20.09 - титуляр. После - резерва.

С @broncoще измислим комбинация как да си го предадем

• Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, домосед каза:

От 14 до 20.09 - титуляр. После - резерва.

С @broncoще измислим комбинация как да си го предадем

Имам усещането, че това Знаме ще е у тебе, ако не до Нова Година, то поне до Рождество... 😄

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, домосед каза:

На това му се казва коректно, точно и ясно цитиране 😉

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...

Темата пак е заспала, а не трябва. Това, че Знамето посети островите Рождество и Питкерн (и не само) не бива да отказва магеланците да правят заявки и за други дестинации, дори и да не са чак толкова труднодостъпни. А и още никой не е поискал Знамето за коледа и/или Нова година.

Затова отново давам контролна заявка с идеята да събудя темата и да има надцакване:

20-29.12.2024 г.  -  Каталония и Арагон 🙂

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Да запиша и аз - видях,че няма снимка от Мадрид....Дати 22.1.2025-24.1.2025 . След това мога да го предам на @Йосиф Милчов - виждам,че ще пътува до Тайланд и нова държава в която не е било - Лаос.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Не съм се осмелявала да вземам знамето до сега. Но може да ме включите за периода 5 - 12 януари, ако не ми мине котка път, за дестинация най-южния атол на Малдиви. Обещавам да не го къпя, само да плажува!

• Харесвам 4
  • Шок 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Дани Магелани каза:

Не съм се осмелявала да вземам знамето до сега. Но може да ме включете за периода 5 - 12 януари, ако не ми мине котка път, за дестинация най-южния атол на Малдиви. Обещавам да не го къпя, само да плажува!

Абе, аз бях останал с впечатлението, че това Знаме не трябва да се къпе, докато не обиколи света, ама няколко магеланци грубо се намесиха и го перат, където го докопат 😄

• Смея се 6
Връзка към коментар
Преди 1 час, Otnesen каза:

Да запиша и аз - видях,че няма снимка от Мадрид....Дати 22.1.2025-24.1.2025 . След това мога да го предам на @Йосиф Милчов - виждам,че ще пътува до Тайланд и нова държава в която не е било - Лаос.

Ние пътуваме за Милано с Райън на 24 януари на обяд. От Милано летим за Банкок през Джеда.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.