Прескочи до съдържание

Пътешествие в Перу

kalei

Препоръчани мнения

Здравейте Магеланци! 

Отдавна обмисляме посещение на Перу и ето че дойде ред и за тази дестинация... 

Спрели сме се на самолетни билети за началото на януари и... дотам 🙂

Бих помолил за помощ и предложения за примерен маршрут, както и подходящи места за нощувки. Смятате ли че 10 дни са достатъчни или трябва да удължим с някой друг ден още престоя си... Благодаря на всички, които биха се отзовали със съвети и предложения..! 

Връзка към коментар

Здравей, @kalei

Не си писал за интересите ви. 10 дни са малко за обиколка на Перу, но могат и да стигнат за основните места. Разпределението на туристическите места е горе-долу така: Лима - 1 ден,

Паракас, Балестови острови, Наска - 2-3 дни

Регионът около Куско - мин. 4 дни, по-добре 5. Освен основните забележителности, препоръчвам и 1 ден тур до Rainbow mountain.

Арекипа с Колка - 2 дни.

Пуно с Титикака - 1 или 2 дни.

Имайте предвид, че януари е дъждовен сезон. Ние бяхме февруари и не ни е валяло въобще. Въпрос на късмет. И е много зелено в района на Куско.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Благодаря Ви... Значи 14 дни горе долу биха ни били достатъчни четейки написаното... А въпроса с транспорт и придвижване може ли да споделите... Места които бихте препоръчали за настаняване... Имам в предвид следното... Искаме освен в хотели да нощуваме и в местни или традиционни и автентични места за настаняване.. На място можем ли да ползваме местни гидове, които да ни придружават до забележителностите... Извинете ме ако съм досаден... 

Връзка към коментар

Следя. @kalei би ли споделил повече за самолетните билети. С коя компания, цени, от къде, на отделни билети ли е и т.н. Благодаря.

Връзка към коментар
преди 9 часа, BlackArt77 каза:

Следя. @kalei би ли споделил повече за самолетните билети. С коя компания, цени, от къде, на отделни билети ли е и т.н. Благодаря.

Намерих прилични цени за двупосочен билет от Мадрид директен полет до Лима 902 лв, което си е оферта с с 2x 23 кг багаж

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , kalei каза:

Намерих прилични цени за двупосочен билет от Мадрид директен полет до Лима 902 лв, което си е оферта с с 2x 23 кг багаж

Цената е много добра. С Air Europe ли? Перу ми е мечта от дете и лек по лек ще трябва да му дойде времето.

Връзка към коментар

Здравейте!

Ако няма да летите над Наска, препоръчвам вместо Балестовите острови плуване с морски лъвове още в Лима. 

https://maradentroperu.com/es/index.php   Преживяването е невероятно. 

DSC01916.JPG

72338567_10221008466827134_9114017565293674496_o.jpg

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.