jungfraujoch Публикувано: 15 август, 2021 Автор Сподели Публикувано: 15 август, 2021 Правец 6 Връзка към коментар
Василена Публикувано: 16 август, 2021 Сподели Публикувано: 16 август, 2021 Днес в прилично време ще кача няколко . Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 5 октомври, 2022 Автор Сподели Публикувано: 5 октомври, 2022 Красиви пейки в София с вечните стихове. 17 3 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 5 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2022 Преди 1 час, jungfraujoch каза: Красиви пейки в София с вечните стихове. Много готино. 2 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 5 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2022 Като търсех снимка за играта попаднах на тази пейка от Мартина Франка. 16 Връзка към коментар
tonica Публикувано: 5 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2022 Бургас, крайбрежната алея: Любов на хоризонта 💖 15 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 5 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2022 Има толкова хубави пейки с гледки от високо, обаче като стигна там, не се сещам да снимам пейките, а гледките. 🙂 Но имам това-онова в чекмеджето. Самос Самос, Питагорио Никозия Кирения (Гирне), Северен Кипър Кападокия Беладжо Вила Мелци Таормина. По всички тези пейки с паметници често си седят хора. 🙂 Алкала де Енарес, пред дома на Сервантес Кушадасъ 🙂 Истанбул, гледка от Yoros Kalesi към срещата на Босфора и Черно море. Истанбул Позитано Севиля Кадис Севиля 🙂 Остуни Остуни Соренто Фетие, крайбрежната Каш, любимата пейка с гледка към фара и остров Кастелоризо. Наскоро пак ходих да я проверя как е и да поседя на нея. 🙂 Всъщност за снимки предпочитанията ми клонят към фаровете. Направо са ми слабост. 🙂 14 7 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 5 октомври, 2022 Автор Сподели Публикувано: 5 октомври, 2022 преди 3 минути , Argentique каза: Всъщност за снимки предпочитанията ми клонят към фаровете. Направо са ми слабост. Направо създай тема Фаровете по света. Мисля,че няма такава. И много благодаря,че преглеждаш чекмеджетата и споделяш с нас вълшебства! 5 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 5 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2022 @jungfraujoch, ще потърся някой фар и действам. 🙂 Благодаря за милите думи! 3 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 5 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2022 преди 4 часа, jungfraujoch каза: Красиви пейки в София с вечните стихове. Браво!!! Много ми харесаха. Срам, не срам ще попитам къде са, за да заведа зверлетата докато е хубаво времето. 🤔 2 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 5 октомври, 2022 Автор Сподели Публикувано: 5 октомври, 2022 преди 13 минути , дядо Пепи каза: Браво!!! Много ми харесаха. Срам, не срам ще попитам къде са, за да заведа зверлетата докато е хубаво времето. 🤔 Няма нищо срамно.Човек не може да знае всичко.Затова сме във форума,да си помагаме и информираме взаимно. Пейките са в градинката на Метро станция Жольо Кюри.Срещу Интерпред. 4 2 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 13 октомври, 2022 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2022 Две пейки от Малта- едната в Марсашлок: Другата- близо до червената кула 8 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 22 декември, 2022 Автор Сподели Публикувано: 22 декември, 2022 Ботевград 11 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 12 юли, 2023 Сподели Публикувано: 12 юли, 2023 Пейка от Сивас, Турция. 7 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 13 юли, 2023 Сподели Публикувано: 13 юли, 2023 Бибинье Хърватия 11 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 22 юли, 2023 Сподели Публикувано: 22 юли, 2023 У нас, в близост до столицата В центъра на с. Железница Няма и 5 минути от центъра - идеално място за съзерцание, четене, релакс. Пейката край шумолящата вода не е само една. Малко по-нагоре На познато на мнозина място край реката, ползвано и за събирания в почивни дни Пред заслон "Синята стрела", стария На Черни връх има избор на позиция. ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтер 5 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 22 юли, 2023 Автор Сподели Публикувано: 22 юли, 2023 Преди 1 час, Anna Kalinovska каза: У нас, в близост до столицата В центъра на с. Железница в 9 ч. селските бабки сръбват кафенце и си правят оперативка. Няма и 5 минути от центъра - идеално място за съзерцание, четене, релакс. Пейката край шумолящата вода не е само една. Малко по-нагоре На познато на мнозина място край реката, ползвано и за събирания в почивни дни Пред заслон "Синята стрела", стария На Черни връх има избор на позиция. ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтер @Anna Kalinovska,най-учтиво те моля да не влизаш в подробности в темите. В случая нито една пейка не е снимана детайлно,а има безсмислен разказ,който изобщо не е в правилата на форума. Не се заяждам,а само констатирам. 4 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 22 юли, 2023 Сподели Публикувано: 22 юли, 2023 Една оригинална пейка от любимия Бургас. 16 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 23 юли, 2023 Сподели Публикувано: 23 юли, 2023 И една романтична от Cisternino (Puglia) 13 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 23 юли, 2023 Сподели Публикувано: 23 юли, 2023 Клуж Напока и регион Трансилвания ме изненада приятно! Пейка за мъници. 13 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 21 август, 2023 Сподели Публикувано: 21 август, 2023 В Исландия ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтер 9 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 10 септември, 2023 Сподели Публикувано: 10 септември, 2023 Софийски, улично-квартални ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтер 3 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 10 септември, 2023 Сподели Публикувано: 10 септември, 2023 За любителите на пейки Ако не личи, това е изрязана стара лодка. Тези се продават, от дънери 10 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 13 септември, 2023 Сподели Публикувано: 13 септември, 2023 В Сараево, сгъваеми - такива още не бях виждала. ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтеp 10 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега