mitrov Публикувано: 8 март, 2021 Сподели Публикувано: 8 март, 2021 Здравейте! Голямото ми желание е да посетя Плая, в края на месец октомври. Следя цените на Търкиш с полет от Варна. Следя цените на този превозвач, тъй, като държа да е с полет точно от Варна. Цената която ми излиза е около 680 евро в двете посоки. Как мислите, дали да изчакам за някоя промоция или да купувам при тази цена? Къде още бих могъл да погледна. Някой, който е там, или се е върнал скоро, може ли да сподели как са нещата с Ковид. Очаква ли се затягане на положението и други подробности, които са му направили впечатление. Благодаря! Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 8 март, 2021 Сподели Публикувано: 8 март, 2021 https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/holiday-in-mexico-from-barcelona/ Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 8 март, 2021 Сподели Публикувано: 8 март, 2021 преди 39 минути , mitrov каза: Здравейте! Голямото ми желание е да посетя Плая, в края на месец октомври. Следя цените на Търкиш с полет от Варна. Следя цените на този превозвач, тъй, като държа да е с полет точно от Варна. Цената която ми излиза е около 680 евро в двете посоки. Как мислите, дали да изчакам за някоя промоция или да купувам при тази цена? Къде още бих могъл да погледна. Някой, който е там, или се е върнал скоро, може ли да сподели как са нещата с Ковид. Очаква ли се затягане на положението и други подробности, които са му направили впечатление. Благодаря! 680 евро от Варна до къде? До Мексико Сити или влиза и вътрешен полет до Канкун? То даже и до Мексико Сити да е само, аз бих взел билети на тази цена. Удобството да летиш от Варна е голямо. За до 100 евро разлика аз не се замислям и винаги вземам Turkish от Варна, освен ако нямам нещо да свърша в София по пътя. 2 Връзка към коментар
mitrov Публикувано: 8 март, 2021 Автор Сподели Публикувано: 8 март, 2021 Благодаря ви, още мнения? Връзка към коментар
giafil Публикувано: 8 март, 2021 Сподели Публикувано: 8 март, 2021 преди 41 минути , mitrov каза: Благодаря ви, още мнения? още мнения да изчакате и като наближи да вземете каквото и да е решение. Ситуацията е много динамична и нищо не може да се предвиди с точност. Обикновено в едни по други времена септември - октомври бяха най-евтините билети за там защото ги тресат ораганите... отделно защо Плая дел Кармен? Връзка към коментар
Jenbel Публикувано: 8 март, 2021 Сподели Публикувано: 8 март, 2021 Здравейте! Миналата седмица разговарях с един тур. агент за чартърните програми от България, които вървят с пълна сила тази година, за Кения, за Занзибар, Шри Ланка и т.н. Той ми каза, че предстои да пуснат чартърна програма до Мексико от септември/октомври. Не го питах за детайли, но предполагам ще е от София. В момента по тези програми продават пакетни туристически пътувания, но съм чувала, че може да се спазари само самолетния билет. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега