Прескочи до съдържание

Магеланци на плаж в Занзибар


Янко Велков

Препоръчани мнения

Джамбо! 
Здравейте от плажа на село Падже, или както предпочитам да го наричам - Плажово:) Вече седмица този райски остров и не минава ден без да чуя българска реч - на улицата, в ресторанта, в някой бар или най-вече на плажа, та се замислих - дали има желаещи да си направим една среща в близките дни? Аз съм отседнал в Плажово, но имам и скутерче, така че мога да се придвижа до всяка точка на Занзибар до няколко часа;)

 

Второ предложение - ако има достатъчно хора в Падже, може да сформираме един футболен отбор и да се пробваме срещу местните на футбол - играят всеки ден след 16 часа, например в момента пред плажния бар Cristal>:)

 

И последно, но не и по важност - тук гостувам на моя приятелка, която само на 18 години съвсем сама, със собствени средства си отвори малко ресторантче, точно на кръговото на влизане в Падже от Стоунтаун (или Каменово:). Като казвам ресторантче - разбирайте една маса и десетина посетители на ден. Лошото е, че към момента разходите са много повече от символичната печалба, затова моля всеки, който минава от тук - отбийте се в "Kitu Kitamu" (Нещо сладко), и си вземете по нещо, за да й помогнем да се задържи, поне временно. Тя е и човека, който може да питате за всичко което ви интересува на острова, но не споменавайте, че го знаете от мен:)

 

68D81D15-5573-417F-BC9A-4C0E64D91414.jpeg.f137906433e1f286058cd37c4fe5e689.jpeg

Ето го ресторантчето отвън:)

 

45378E7F-D66F-4D98-A7F7-7719C695B662.jpeg.a0a931763093a28abb8fa176aa11ec57.jpeg

Точно в страни от пекарната за хляб, ко още го няма в Google maps.

 

  • Харесвам 14
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 13 часа, SpeeDemoN5 каза:

Ние сме малко на сафари и след 2 дни ще сме в Ifa Beach Resort в Jambiani, брой ме с 2 ръце за футбола 😄 и вече където кажеш за бирата

Пишете като се установите и може да дойдем до Джамбиани - там вчера плавахме с дал:) Ще чакам отзиви за сафарито - много ми се искаше, но ще остане за следващ път:/

Връзка към коментар

Привеет!
Янко, от доста време ми се иска и аз да стигна до Занзибар... и все някой (следкоронен) ден ще се случи. Чакам с нетърпение следващи разкази от пътуването ти, впечатления, препоръки и всичко друго полезно и интересно покрай него (със сигурност има много за разказване!)
Поздрави!
Петя

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.