Goal & Boss Публикувано: 13 март, 2021 Публикувано: 13 март, 2021 Изглежда варненските чудодейци са преживели някакво дълбоко разтърсващо усещане, някакъв катарзис в Каспичан, че да напишат цял епос! P.S. Текстът на тази песен пък беше разтърсващ за мен... през 1993, когато я чух за първи път, като част от „Чистата касета“. 2
juriwaro Публикувано: 13 март, 2021 Публикувано: 13 март, 2021 Преди 1 час, Goal & Boss каза: някакъв катарзис в Каспичан Имаше една песен, започваща със "Бабо/Старо я подай ми гегата, оседлай козела стар" и някъде по средата "щом намажа релсите със грес спира бързия експрес" и също "заминавам аз за Каспичан с бандата на Бай Иван." 1
Goal & Boss Публикувано: 16 март, 2021 Автор Публикувано: 16 март, 2021 Специално за @Lyubina, която установи, че в България има голям брой подготвени медици. Както се казва - добре дошла! Още преди 30 години пънкарите у Кюстендил вече знаеха това: https://soundcloud.com/iliyan-otanchev/01-8-000-000a 2
Zaro Публикувано: 17 март, 2021 Публикувано: 17 март, 2021 Да се включа и аз с няколко ирландски класики на дърти динозаври (то млади май няма).. Текстът на първата песен е уникален. 3 1
Goal & Boss Публикувано: 17 март, 2021 Автор Публикувано: 17 март, 2021 Внимание, внимание! @samuraika да се яви на плаца! Повтарям - @samuraika да се яви на плаца! Ще танцуваме валс! 1 1
samuraika Публикувано: 17 март, 2021 Публикувано: 17 март, 2021 преди 9 часа, Goal & Boss каза: Внимание, внимание! @samuraika да се яви на плаца! Слуш'м гу'син началник! Благодаря за поканата и танца 🙂 Отвръщам с покана за един блус. Любимия ми Тацуро. Текста е за самотата на малкия човек в големия град, но е оптимистичен - приканва ни да се усмихмен, че пътя е дълъг и понякога труден, но винаги интересен и води на хубави места. Също и клипа е една приятна разходка из нощно Токио. https://www.youtube.com/watch?v=lWWmEmyXsAQ&list=PLwcoItPSMvJcGo1jSsR_PPqxRTaQOW8vY 3 1
Goal & Boss Публикувано: 21 март, 2021 Автор Публикувано: 21 март, 2021 Само ако знаете колко дълго време си мислех, че тая песен я пее жена! Обаче тоя ми ти Силвестър има еб@ти гърлото, еб@ти гласните струни!
Goal & Boss Публикувано: 28 март, 2021 Автор Публикувано: 28 март, 2021 Ехо, форумните ергени, обърнете внимание❕
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега