Лоричка Публикувано: 24 януари, 2014 Сподели Публикувано: 24 януари, 2014 Здравейте, разбрах за форума съвсем случайно, след като брат ми се похвали, че си е взел доста евтин билет за Малайзия с Катарските авиолинии. А за промоцията на билети е видял тук Аз за съжаление изпуснах офертата, но се надявам да изникне нещо по натам Иначе, за мен... На 26г. съм, от София, уча, работя...в общи линии добро момиче Мнооооого обичам да пътувам, което не би трябвало да е изненада щом съм тук. Нямам конкретна мечтана дестинация, просто искам да отида навсякъде! За момента все още обикалям Европа. Миналата година бях в Петербург, Москва и Копенхаген. Ходихме и на яхта в Йонийско море и пообиколихме островите. За тази вече сме взели билети за Барселона на есен и чертаем планове отново за яхта, но този път около Санторини на пролет В общи линии това е от мен, на всички ви желая безброй пътешествия 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 24 януари, 2014 Сподели Публикувано: 24 януари, 2014 Добре дошла и много сбъднати пътешествия . Връзка към коментар
Георги Публикувано: 24 януари, 2014 Сподели Публикувано: 24 януари, 2014 Добре се справяш, има няма един месец от годината един готов план + един в мислене Айде, хаирлия да е! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега