Ivan_drifter Публикувано: 4 април, 2021 Сподели Публикувано: 4 април, 2021 Здравейте, Предстои ми пътуване София- Канкун, Мексико. Ще съм благодарен за всяка полезна информация , която бихте споделили с мен и особено препоръка за самолетна компания. Благодаря ви предваерително. Желая ви вдъхновение ! Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 4 април, 2021 Сподели Публикувано: 4 април, 2021 Здравей, да разбирам, че не си купил билета? За по-конкретни предложения е добре да дадеш някакви примерни дати, дали ще има връщане, дали ще ти трябва хотел (понякога има и пакети полет + хотел, които излизат доста изгодно), дали ще е проблем да се прекачваш някъде с различни билети (примерно летиш с Райън/Уиз до Мадрид и оттам с нещо друго) Иначе, най-общо и най-лесно може да потърсиш в Гугъл флайтс София - Канкун за твоите дати и да избираш. 2 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 5 април, 2021 Сподели Публикувано: 5 април, 2021 Поздрави от Канкун, днес пристигнахме. Цените на билетите по мое мнение са като цяло +100Е спрямо преди пандемията. Ние избрахме да пътуваме на един билет, без Уиз, Раян комбинации и така нямаме ПСР тест и по-малко грижи като цяло на съответната цена. 4 3 Връзка към коментар
Радо Публикувано: 5 април, 2021 Сподели Публикувано: 5 април, 2021 преди 7 часа, Oshko каза: Поздрави от Канкун, днес пристигнахме. Цените на билетите по мое мнение са като цяло +100Е спрямо преди пандемията. Ние избрахме да пътуваме на един билет, без Уиз, Раян комбинации и така нямаме ПСР тест и по-малко грижи като цяло на съответната цена. Полетът с Търкиш ли беше? Или друга АК? Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 5 април, 2021 Сподели Публикувано: 5 април, 2021 преди 10 часа, Радо каза: Полетът с Търкиш ли беше? Или друга АК? С air france Връзка към коментар
sava Публикувано: 15 април, 2021 Сподели Публикувано: 15 април, 2021 От Барахас ми писаха ,че няма ПСР и да са 2 отделни полета ( билета) Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега