vivo Публикувано: 20 април, 2021 Сподели Публикувано: 20 април, 2021 Не успях да намеря подобна тема на тези за Ryan и Wizz за Volotea и реших да създам нова. Конкретното ми питане е дали някой е "превъртал" ваучер за Волотеа? Имам един за 25 евро, който изтича скоро. Дали да букна полет, който е потенциален cancel? Ако да, някой да предложи отсечка? Връзка към коментар
Фил Публикувано: 31 януари, 2022 Сподели Публикувано: 31 януари, 2022 Volotea’s new routes: Lille <-> Cagliari Nantes <-> Rome Fiumicino Nice <-> Cagliari A Coruna <-> Valencia A Coruna <-> Malaga Nantes <-> Mykonos Nantes <-> Crete (Heraklion) Nantes <-> Brindisi Nantes <-> Athens Nantes <-> Athens Lyon <-> Menorca 2 Връзка към коментар
yordanov Публикувано: 23 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 23 февруари, 2022 Добавили са Варна и от Лил освен от Нант. Да видим сега с две дестинации дали поне едната ще тръгне тази година. 7 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 18 март, 2022 Сподели Публикувано: 18 март, 2022 Имам полет в неделя,купен с Combo.Искам да го променя,но не ми позволява да сменям летища-само дати по същата дестинация!Някой с опит? @iMari, @Георги Матеев,ако има и други...Моля за помощ! Връзка към коментар
iMari Публикувано: 18 март, 2022 Сподели Публикувано: 18 март, 2022 Не съм ползвала Combo, но мога да похваля чата, бързо и адекватно решават проблеми. 1 Връзка към коментар
Mile Публикувано: 7 април, 2022 Сподели Публикувано: 7 април, 2022 Някой има ли опит дали, ако купя билет за възрастен с Волотеа, после ще успея да го променя на детски в чата, каквато опция има при Раян? Връзка към коментар
iMari Публикувано: 22 април, 2022 Сподели Публикувано: 22 април, 2022 Искам да променя полет. Според техните правила това може да се случи безплатно 7 дни преди полета, като може да зададеш нова дата и дестинация. Пробвам, но ми дава възможност да сменя само датата, не и дестинацията. Не мога да се свържа с чата им, изписва, че няма агент на разположение. Правили ли сте подобни промени скоро? Връзка към коментар
Branko Публикувано: 22 април, 2022 Сподели Публикувано: 22 април, 2022 И аз имам някаква драма с тях. От онези ваучери за 50€ Вех билети ,които ги анулираха.По едно време имаше опция за да ми върнат в уолета 65€,която ненадейно изчезна и сега нямам никаква опция. Писах им на мейл и отговориха на следващия ден,че да очаквам “включване “ с ваучер хахаха Връзка към коментар
iMari Публикувано: 22 април, 2022 Сподели Публикувано: 22 април, 2022 преди 14 минути , Branko каза: И аз имам някаква драма с тях. От онези ваучери за 50€ Вех билети ,които ги анулираха.По едно време имаше опция за да ми върнат в уолета 65€,която ненадейно изчезна и сега нямам никаква опция. Писах им на мейл и отговориха на следващия ден,че да очаквам “включване “ с ваучер хахаха Имах едно предчувствие, че ще се случи нещо такова, 🙂 затова като отмениха полетите, веднага избрах да се зареди кредита в портфейла. Обаче се изхитрих да направя нови инвестиции, с цел да завъртя парите за нови 20%, а наглеците му с наглеци не ги отмениха 😄 Пп.Колкото и да е неочаквано, май линията Варна -Нант ще стартира тази година. 1 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 22 април, 2022 Сподели Публикувано: 22 април, 2022 преди 26 минути , iMari каза: Имах едно предчувствие, че ще се случи нещо такова, 🙂 затова като отмениха полетите, веднага избрах да се зареди кредита в портфейла. Обаче се изхитрих да направя нови инвестиции, с цел да завъртя парите за нови 20%, а наглеците му с наглеци не ги отмениха 😄 Пп.Колкото и да е неочаквано, май линията Варна -Нант ще стартира тази година. Хахаха,гадни наглеци 😂 Е поне ваучера да си ми върнат 😂 2 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 9 февруари Сподели Публикувано: 9 февруари Volotea ще извършва полети до четири дестинации от Салерно- най-новото летище в Италия. Цък 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега