Lorette Публикувано: 4 май, 2021 Сподели Публикувано: 4 май, 2021 Здравейте! Търся самолетен билет от София или Букурещ до Тирана за 8 или 9 май. Някой би ли ме посъветвал за най-подходящия ценово и времево? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 4 май, 2021 Сподели Публикувано: 4 май, 2021 Трудна работа. Най-евтино и без престои по цял ден ми излизат от Букурещ през Бари с Уиз, от София през Меминген, на отделни билети. И нямам представа как стои въпроса с прекачване в Италия или Германия. Аз бих отишъл с кола. 2 Връзка към коментар
Lorette Публикувано: 4 май, 2021 Автор Сподели Публикувано: 4 май, 2021 преди 55 минути , neuromancer каза: Трудна работа. Най-евтино и без престои по цял ден ми излизат от Букурещ през Бари с Уиз, от София през Меминген, на отделни билети. И нямам представа как стои въпроса с прекачване в Италия или Германия. Аз бих отишъл с кола. Благодаря! Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 4 май, 2021 Сподели Публикувано: 4 май, 2021 преди 8 часа, Lorette каза: Здравейте! Търся самолетен билет от София или Букурещ до Тирана за 8 или 9 май. Някой би ли ме посъветвал за най-подходящия ценово и времево? На 9 май има чудесен вариант с Уиз на 2 отделни билета: София - Бергамо - Тирана. Транзитът в Бергамо е само 2:20 часа, а за преминаване през Италия (както и за влизане в Албания) не трябва пср тест. Освен това тези билети в момента са много евтини. 4 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 май, 2021 Сподели Публикувано: 4 май, 2021 преди 7 минути , Георги Матеев каза: Транзитът в Бергамо е само 2:20 часа, а за преминаване през Италия не трябва пср тест. Предполагам, че си го проучил подробно, а може би и изпробвал 🙂, но си мисля дали има риск Уиз да откажат бординг, ако нямаш ПСР. Ако всичко е на един билет и редовна АК - няма проблем, но с нискотарифки трябва тук в София да показваш бордната карта за следващ маршрут или как? Не съм се интересувала за Албания конкретно, но това трябва да важи за всички транзитни дестинации. 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 4 май, 2021 Сподели Публикувано: 4 май, 2021 Понеже пише София или Букурещ и не знам къде точно живее Лорете, видях че има директни от Белград и то на много добри цени. 1 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 4 май, 2021 Сподели Публикувано: 4 май, 2021 преди 36 минути , Мари Николова каза: Предполагам, че си го проучил подробно, а може би и изпробвал 🙂, но си мисля дали има риск Уиз да откажат бординг, ако нямаш ПСР. Ако всичко е на един билет и редовна АК - няма проблем, но с нискотарифки трябва тук в София да показваш бордната карта за следващ маршрут или как? Точно така, показваш още в София бордна карта за следващия полет, с което доказваш, че Италия е само транзитна дестинация. В случая е още по-лесно, тъй като и втория полет е със същата авиокомпания. Италианците официално позволяват транзит до 36 часа без тест, а албанците въобще не искат. Т.е. не би трябвало да има никакъв проблем. И да, правил съм го 🙂 1 2 1 Връзка към коментар
Lorette Публикувано: 4 май, 2021 Автор Сподели Публикувано: 4 май, 2021 Благодаря ви за отговорите! 🙂 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега