traveler Публикувано: Понеделник в 08:19 Публикувано: Понеделник в 08:19 преди 35 минути , iMari каза: Закопане и полските Татри интересни ли са ти? Пътеката до езерото Морско Око е популярен маршрут. Динамиката на Варшава на мен много ми допадна, през лятото е много приятна. От Варшава на два часа с влак е замъка Малброк. От Краков има евтини полети до Гданск, ако ти се прави шантав маршрут. Даже бих ти препоръчала да започнеш от там с нощувките и да продължиш към Малброк, Варшава и Краков. Виждам, че съм си запазила и Tarnow за посещение от Краков. В Гданск, Малборк , Вроцлав бях скоро. Тарнов ме заинтригува, интересни ми са такива градчета. Иначе мога да изкарам само в Краков в любимите ми три града е. От Варшава смятам да отида до Бялисток, обожавам да пътувам с "полското БДЖ"🙂, но като гледам няма значение дали ще купиш билет за утре или за след месец цената е една и съща. @Nikolay Ivanov има ли въобще промоции? 2
Tokotome Публикувано: Сряда в 17:52 Публикувано: Сряда в 17:52 Здравейте, живот и здраве през май ще съм три пълни дни във Вроцлав и за пръв път в Полша изобщо. Въпреки, че е е най-добрата отправна точка за ходене до Аушвиц, някой може ли да препоръча агенция, която би го организирала, тъй като с обществен транспорт става сложно и дълго, а колата под наем не е опция. Благодаря предварително!
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега