Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Би било чудесно да имаме нискотарифни полети от София до Истанбул, пък и макар да е до Сабиха Гьокчен хич няма да се сърдя :) 

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:
преди 1 час, Фичо каза:

Често съм се чудил защо европейските лоукостове ( Ryan, Wizz, Easyjet и т.н.) не летят до Истанбул, но съм предполагал, че има някакви основателни причини, за които не се досещам...

Причината се казва Turkish Airlines. За мен това би бил рискован ход от страна на Уиз, защото след политическите трусове в Турция, икономиката им яко цикли, а и не се знае Ердоган накъде ще го удари лимката и какъв закон ще приеме след 1-2 години.

• Харесвам 3
Публикувано:

Не кликайте на “играта“ разпространяваща се във Фейсбук за печелене на безплатни самолетни билети от Уиз ер!

IMPORTANT INFORMATION 2755.png
Wizz Air has been informed of a number of websites and Facebook pages operated under misleading domains with similar or identical WIZZ branding, capable of deceiving customers into believing that they are visiting Wizz Air's official website and pages. Some of these sites launched fake contests falsely claiming that contestants may win WIZZ flight tickets. Wizz Air reminds its customers that its official website is wizzair.com and any information on WIZZ promotions and contests are published on this site or the airline's official Social Media channels and in the WIZZ newsletter.

Wizz Air strongly advises its customers not to visit and click on the links of other pages, which are promoted via any other channel than the airline's official communications platforms. Wizz Air will take necessary actions against all entities, which falsely claim to represent WIZZ and mislead customers.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 30 минути , Фичо каза:

То във FB едва ли не през седмица се появяват такива "игри", ту на Луфти, ту на БА, сега WIzz ...

И притеснителен брой магеланци ги лайкват, шерват и т.н, сакън да не се минат ..

• Смея се 1
Публикувано:

Имам билети на  Wizz  за отиване и  за връщане. Както знаем,  цените  им  не се влияят и не са обвързани за двупосочно пътуване.

Сега имам съобщение от тях,  че има промяна в часа на полета. Предлагат ми 3 опции-да приема, да ми върнат парите, да ми  върнат парите като кредит.

Отиването ме устройва. Но връщането Не.

Но има само един бутон за „Приемам“. Няма втори отделен.

Значи ли това, че избирайки „Приемам“  се съгласявам и за двата билета?

Искам да приема отиването, а за връщането да ми върнат парите.

Има ли някой опит  да ме посъветва?

Публикувано:

"Приемам" значи се съгласяваш и за двете. Най-добре им се обади. Може и промени да правиш.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 49 минути , macf1an каза:

И притеснителен брой магеланци ги лайкват, шерват и т.н, сакън да не се минат ..

Аз като си нямам ФБ, пак съм изостанала.:unsure:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , AlexandraKo каза:

Аз като си нямам ФБ, пак съм изостанала.:unsure:

Не си само ти от изостаналите. Но като зная колко време "губя" в Магеланци, не мога да си позволя същото за ФБ.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 4 минути , Фичо каза:

Ти и карта Diners  нямаше до неотдавна, май. ;)

Не, имах, върнах я, преди да стане актуална в Магеланци.

Сега имам магелански Дайнърс:lol::lol:

Ама за ФБ няма да ме кандърдисате.:lol::lol:

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
Преди 1 час, Tani каза:

Имам билети на  Wizz  за отиване и  за връщане. Както знаем,  цените  им  не се влияят и не са обвързани за двупосочно пътуване.

Сега имам съобщение от тях,  че има промяна в часа на полета. Предлагат ми 3 опции-да приема, да ми върнат парите, да ми  върнат парите като кредит.

Не знам дали има вариант за връщане само за втория полет, след като са на една резервация. Наскоро имах подобен проблем и понеже не ми допадна варианта с допълнителни дни, ми върнаха 120% от цялата сума.

• Благодаря 1
Публикувано: (редактирано)

Може само да ти променят връщането. Няма вариант да ти върнат парите за едното. Или за двете, или променяш връщането както и от където ти е удобно. Ползвай безплатния телефон :)

Редактирано от eloena
  • Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 12 часа, AlexandraKo каза:

Ама за ФБ няма да ме кандърдисате.:lol::lol:

Никога не могат да те кандърдисат за нещо толкова глупаво :). Мога да употребя и други епитети...:), но със сигурност ще наскачат обидени ...ще стане батъл...:lol: 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 12 часа, Tani каза:

Обади се на безплатния телефон за променени резервации.

• Благодаря 1
Публикувано:

Wizz air не са коментирали новините за евентуалната им експанзия в Турция, но са опровергали информацията, че имат планове да пускат трансатлантически полети от Лондон.

Публикувано:
Wizzair

facebook icon twitter icon instagram icon youtube icon linkedIn icon
FLIGHTS HOTEL CAR RENTALS MANAGE MY BOOKING

md_275472.jpg

Give a unique present instead of a regular one! Surprise your loved one with a ticket and buy WIZZ Flex with 33% discount now! The date and route can be changed later if they prefer another day or destination for their trip. Learn more here and give an extra personalized gift to your friends and/or your family!
Book now!
*The 33% discount applies to the WIZZ Flex fee only if you purchase the WIZZ Flex service as part of a new flight booking made via wizzair.com or mobile app between 00:00 (CET) on 9 November and 23:59 (CET) on 14 November 2017. WIZZ Flex service description and details are available at wizzair.com.

BOOKING INFORMATION
How to book
Changing your reservation
Check-in and boarding
Children and infants

WIZZ SERVICES
Wizz Discount Club
Privilege Pass
WIZZ Flex
WIZZ for families

NEED HELP?
Browse our FAQ
to get instant answers
qa-icon-90x90.png

This message is from Wizz Air Hungary Ltd.
Postal address: Kőér street 2/A, H-1103 Budapest, Hungary
Metropolitan Court as Court of Registration, Reg.No.: 01-09-964332
EU VAT No: HU13122605
Privacy policy
Your privacy is important to us. You can read more about our Privacy Policy here.
Why am I receiving this email?
You are receiving this email because you subscribed to Wizz Air newsletters at faceracerltd@gmail.com. To stop receiving messages from Wizz Air click here to unsubscribe from our newsletters or to update your subscription information.

Публикувано:
преди 1 час, Bellaero каза:

Как се случват нещата с взимането на багажа в багажното? 

Това за мен е голяма мистерия. В понеделник, полета от Барселона, чичото, който сканира билетите пред гейта ни спря и ни залепи по едно листче на куфарите, даде ни други листчета на нас. Там нямаше никой, който да вземе багажа. Вече при вратата на самолета имаше двама младежи с оранжеви жилетки, аз ги гледам, те ме гледат, погледнаха ми и куфара, ама нищо не казаха и се качих с куфара в самолета. Намери се място в багажното и така и не разбрах на кой и къде е трябвало да си оставя багажа.

• Харесвам 1
Публикувано:

Дали насила взимат багажа, и ако да, мога ли да си извадя ценните и чупливи неща? Купила съм си мека раница, която не е за багажно, ще я съсипят там. 

Ако казват още на чек ин гишето, може да се опакова. Но пък кой ходи на гише като няма багаж за чекиране :)

преди 22 минути , Bellaero каза:

Дали насила взимат багажа, и ако да, мога ли да си извадя ценните и чупливи неща? Купила съм си мека раница, която не е за багажно, ще я съсипят там. 

Ако казват още на чек ин гишето, може да се опакова. Но пък кой ходи на гише като няма багаж за чекиране :)

Четох, че дават да си извадиш ценните неща. Не съм го проверявал лично. А какво ще правят с това цялото загубено време за препакетиране, като почнат хората да ровят, не си представям да е полезно на практика.

Редактирано от Oshko
  • Харесвам 1
преди 3 часа, Bellaero каза:

Как се случват нещата с взимането на багажа в багажното? 

преди 1 час, kali каза:

Това за мен е голяма мистерия. 

Ето как се действа на летище Бове в първия ден на новите правила за багажа. 
Първо ми направи впечатление, че още преди да започне бординга, служители на гейта обсъждаха въпроса с багажа и прехвърляха някакви листа - вероятно с инструкции за новите правила.  После при бординг оглеждаха багажа и поставяха съответните етикети. И накрая веднага след излизане от сградата на терминала отпред имаше един метален кош на колела,
image.png.903ecf74afeaf7bb0a091b3bdaf3246f.png

в който отделиха 5-6 по-големи чанти/куфарчета от определени пътници.  (Самолетът беше голям - A321, около  90-95% затоварване) 
Леко смешно беше, че служителите, които се суетяха около коша, бяха повече на брой от багажите в него :biggrin:

image.png.04c1e15f51263c8ee405625052125815.png

След това двама човека от наземния персонал взеха на ръка куфарите и ги пренесоха до багажното на самолета. 

image.png.ed3ebf9db5aeafde89e5391356945ef6.png

Все пак така стана на летище Бове, където самолетът е паркиран буквално на няма и 10м.  от гейта, на други летища вероятно става по по-различен начин. 

И друг момент - точно като приключи бордингът и един от пътниците, на когото бяха взели ръчния багаж, изведнъж подскочи много разтревожен, че му е останал лаптопът в куфара, който е заминал  в багажното.  Имаше лека разправия, но в крайна сметка му влезнаха в положението и чернокожият господин с черните очила от снимката разпита пътника кой точно му е куфарът, отиде до багажното и му донесе лаптопа. :)

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 11

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• lesy
    • Marisha
    • Kristiyan Desev
    • WanderlustME
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.