Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 часа, Ivko каза:

Хаха ужас, а тогава защо им седи в листата с такси и тарифи странно,а в сайта верно няма никаква информация?! Освен да е стара информацията от времето когато е трябвало да я издават, но нещата са се провалили и не са си сменяли инфото.

И аз получих потвърждение, че такава карта ще има, но подготовката върви бавно. Все пак е добре, че се е появила в тарифата и че няма да е по-скъпа от стандартините им кредитни карти.

И един куриоз: една банка подготвяла ко-брандирани карти с Пикадили. Докато услугата бъде официално обявена, Пикадили фалирали. 

• Смея се 6
Публикувано: (редактирано)

Тези 10% като резервираш от букинг през Уиз като кредит ли се връщат в профила и има ли след това срок в който трябва да се ползва този кредит? И друг въпрос: след като те прехвърли от сайта на Уиз в букинг направо правиш резервация без да се логваш в акаунта на букинг или...? И трябва ли резервацията да съвпада с полета за който си купил на Уиз или просто се ползва платформата им?

Редактирано от Ivko
Публикувано:
преди 3 минути , Ivko каза:

Тези 10% като резервираш от букинг през Уиз като кредит ли се връщат в профила и има ли след това срок в който трябва да се ползва този кредит? И друг въпрос: след като те прехвърли от сайта на Уиз в букинг направо правиш резервация без да се логваш в акаунта на букинг или...? И трябва ли резервацията да съвпада с полета за който си купил на Уиз или просто се ползва платформата им?

Връщат се като кредит и има срок за ползването му - 6 месеца.

Влизаш през линка от Уиз, логваш се в букинг с акаунта си и правиш резервацията. На последната стъпка ще те попита да си въведеш Уиз акаунт номера, който се вижда в профила ти в сайта на Уиз.

Няма условие датите на букинга ти да съвпадат с някакъв полет. Мисля, че имаше условие, обаче, името на първия гост в резервацията да съответства на имената от Уиз профила.

• Харесвам 2
Публикувано:

Блгодаря...и примерно мога да летя с Раен, а да си правя резервация от Уиз...готино и това,че се логваш с акаунта в букинг и там хем ти се трупат точки от правени резерваций

Публикувано:
преди 10 минути , Ivko каза:

Блгодаря...и примерно мога да летя с Раен, а да си правя резервация от Уиз...готино и това,че се логваш с акаунта в букинг и там хем ти се трупат точки от правени резерваций

да, няма проблем :)

Публикувано:
преди 1 час, Ivko каза:

И трябва ли резервацията да съвпада с полета за който си купил на Уиз или просто се ползва платформата им?

Даже няма нужда изобщо да летиш. Аз го ползвам и за нощувки в България и не е имало проблем. ^_^

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , Ivko каза:

Значи като свършат линковете на букинг да се почва през Уиз :lol:

Не е много по темата за Уиз, но отскоро и Раян ти възстановяват 10% кредит, ако букнеш хотел през техния сайт. Но те май не работят с букинг, а няколко други провайдъри. Така че, ако предпочиташ да летиш с Раян, можеш да чекнеш и тях. :-)

Публикувано:
преди 3 часа, yordanov каза:

Влизаш през линка от Уиз, логваш се в букинг с акаунта си и правиш резервацията. На последната стъпка ще те попита да си въведеш Уиз акаунт номера, който се вижда в профила ти в сайта на Уиз.

От приложенитео на Уиз натискам Уиз линка и ми се отваря букинг отгоре се вижда Уиз в розово поле...избирам си ношувки и като тръгна да резервирам автоматично ми се отваря приложението на букинг и там ли продължавам да резервирам или това става само през уеб?

Публикувано:
преди 9 минути , Ivko каза:

От приложенитео на Уиз натискам Уиз линка и ми се отваря букинг отгоре се вижда Уиз в розово поле...избирам си ношувки и като тръгна да резервирам автоматично ми се отваря приложението на букинг и там ли продължавам да резервирам или това става само през уеб?

Може и през телефон, но е по-добре да си преварително логнат в приложението на Букинг. Или пък се логваш на етапа, който описваш, но виж пак вижда ли ти се розовата реклама на Уиз отгоре. Не забравяй да вкараш и клиентския си номер от Уиз преди завършване на резервацията.

Публикувано:

Да сега пробвах от уеб и след като се логна си ми седи логото на Уиз, но от телефона не става поне при мен..

Публикувано:
На ‎3‎.‎5‎.‎2018 в 12:32, bibi каза:

Вече може ли от една резервация единият да е с приорити, адругият(-ите) - не. Или и вие сте с бебе ?

На ‎3‎.‎5‎.‎2018 в 13:04, bobole4e каза:

Явно може, аз също се изненадах. Двама възрастни бяхме, без деца. На една резервация двата(в случая четири-защото бяха отиване-връщане) билета.

Можеше също и само в едната посока да се вземе приорити. При чекирането стана всичко, не предварително, при закупуването на билетите

Да потвърдя и аз, че вече може да се закупи приорити и само за един пътуващ, дори още в момента на резервиране на билетите.

Така е много по-добре!

• Харесвам 6
  • Браво 2
Публикувано:
преди 7 часа, yordanov каза:

На последната стъпка ще те попита да си въведеш Уиз акаунт номера, който се вижда в профила ти в сайта на Уиз.

Това номмер на сметка ли който е?

Публикувано:

На последната стъпка от резервацията с букинг трябва да ти иска уиз ер клиентския номер. Ако не го иска - няма да ти брои кешбека. Пробвай да забраниш букинг приложението от настройките или го направи през компютър - тогава може хем уиз ер кредит, хем намалението като genius  да ползваш.

• Харесвам 1
Публикувано:

Тоо и през телефон се начисляват и двете. Аз съм с андроид и постоянно логната и в двете приложения.

• Харесвам 2
Публикувано:

Днес чекирах трима за полет, като непосредствено преди чекинга купих приорити за двама.  Даде ми и трите места едно до друго. Приоритито беше за един възрастен и дете, втория възрастен  остана без. Поредността на чекиране беше 1 в. С приорити, 1 без и детето накрая.  Явно когато има купено приорити не разхвърля местата. 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 4 часа, dechy каза:

@liliya, а за връщането чекирахте ли се и купихте ли приорити?

Полетът ни е еднопосочен Атина- София. Няма друг.

Wizzair announces new route from Romania!

Wizz Air announced today a new route from Sibiu to sunny Tel Aviv, commencing on 14 July with two weekly frequencies, on Tuesdays and Saturdays. Tel Aviv will be the first destination outside of Europe available from Sibiu International Airport. Tickets are already on sale from only RON84/€18 one-way!
Редактирано от Ivko
Публикувано:
преди 35 минути , randi каза:

Натрупания кеш от нощувки в каква последователност се използва при резервация на билет? 

От най-стария към новите.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте ,моята съпруга се прибира с полет на wizz утре от летище Франкфурт.Работодателите и са и купили билет и са я чекирали.Пратили са и фаил pdf с бордната карта.На нея има баркод и данните и полета.Къде може да я разпечата на летището ,или може да я покаже на телефона си и да сканират баркода и.Моля за помощ ,утре е полетът в 15.15.

Публикувано:

Да си дръпне app-a ( мобилното приложение) на Уиз и да влезе от там да си изтегли мобилната бордна карта.

Необходимо и е pnr номера, който може да го види от pdf бордната карта и фамилно име.

Така няма да има нужда от разпечатка.

преди 43 минути , georgievgi76 каза:

Здравейте ,моята съпруга се прибира с полет на wizz утре от летище Франкфурт.Работодателите и са и купили билет и са я чекирали.Пратили са и фаил pdf с бордната карта.На нея има баркод и данните и полета.Къде може да я разпечата на летището ,или може да я покаже на телефона си и да сканират баркода и.Моля за помощ ,утре е полетът в 15.15.

Синът ми мина 2-3 пъти с такъв pdf файл, качен на телефона му. Никакви проблеми.

Все пак да кажа: летищата бяха Амстердам, София и Айндховен, а авиокомпаниите Transavia и Wizzair и/или Ryanair.

Сетих се, че и Амстердам-Дъблин-Амстердам с Ryanair летя по същия начин.

Редактирано от ven62
  • Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• a6olq
    • manina
    • Kamen
    • iMari
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.