Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Полетът ни до Ница закъснява засега с 2.55ч. Според служител на наземния персонал проблемът е технически. Чакаме друг самолет да пристигне.

Някакви идеи какво става? Никой не се е появил още от Уиз.

Колко е разстоянието София - Ница?  

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , lesy каза:

Полетът ни до Ница закъснява засега с 2.55ч. Според служител на наземния персонал проблемът е технически. Чакаме друг самолет да пристигне.

Distance between Nice and Sofia is 1304 kilometers (810 miles).

250Е :)

След втория час ако не са ви дали храна и вода, закусете прилично и си пазете бележките.

Публикувано:

Около 1300

преди 7 минути , lesy каза:

Около 1300 км

Публикувано:

Доколкото се ориентирам, чакате HA-LPZ от Ларнака, който по разписание каца в София в 11:20.

А този, с който е трябвало да летите, явно се е развалил.

Гадая за последното.

Публикувано:
преди 13 минути , lesy каза:

Казаха, че чакаме друг самолет, което ме притеснява.

Точно това не трябва да те притеснява. Във flightradar е заложено да бъде изпълнен от машината, която в момента е в Ларнака, просто трябва да я изчакате да се върне, за да ви вземе за Ница

преди 6 минути , cybersimo каза:

А полета Ница-София след час някой знае ли дали е на време?

И чак тогава ще прибере пътниците от Ница до София, тоест, вероятно с подобно закъснение.

Публикувано:

Самолетът явно е развален. Стои си тук. 

Може ли да се разбере разеаленият самолет по коя линия е летял последно?

Публикувано:
преди 5 минути , lesy каза:

Ако можеш да му видиш регистрацията е лесно, ако не е трудоемко :)

Май дискусията стана за отделяне.

Публикувано: (редактирано)
преди 9 минути , lesy каза:

Ако може да се вярва на FR24, единственият самолет на Уиз, който е на земята и не е ходил никъде след като е кацнал снощи, е HA-LWG.

Последно вчера е летял Варна-София.

Редактирано от yordanov
  • Харесвам 1
Публикувано:

Защото сестра ми пристигнаха с него и казаха, че е шумял неестествено.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Току що се чекирахме за полета до Ница в понеделник и сме "разхвърляни" из целия самолет, при положение че преди да започна да чекирам разгледах свободните места и имаше доста 3-ки... Малко ми е странна тази нова политика, но те си знаят :) 

На кой терминал каца в Ница?

Публикувано:
преди 1 минута , Kamen каза:

От средата на септември липсват полетите в понеделник София - Братислава - София. 

Боже, колко ме зарадва! Никога не съм си мислила, че ще се радвам на отменен полет, но ето, че трябваше да спасявам един изтичащ Wizz кредит и реших да пусна едно ТОТО... Купих билет до Братислава, чудейки се дали да заложа на понеделник или петък и заложих на първото. Ето, че изборът ми е бил правилен... :lol:

• Харесвам 1
  • Браво 3
  • Смея се 8

да му мислим тия с магеланската инвазия септември... :mda:сега погледнах, понеделнишкият полет са го изместили в неделя и промяната седи като потвърдена, като понеже е през посредник няма опция нещо аз да пипам.... как се процедираше в този случай, да се свързваме с посредника ли?

Редактирано от antea
Публикувано:
Преди 1 час, chandni каза:

Боже, колко ме зарадва! Никога не съм си мислила, че ще се радвам на отменен полет, но ето, че трябваше да спасявам един изтичащ Wizz кредит и реших да пусна едно ТОТО... :lol:

Welcome to the club!

• Харесвам 5
Преди 1 час, chandni каза:

Боже, колко ме зарадва! Никога не съм си мислила, че ще се радвам на отменен полет, но ето, че трябваше да спасявам един изтичащ Wizz кредит и реших да пусна едно ТОТО... Купих билет до Братислава, чудейки се дали да заложа на понеделник или петък и заложих на първото. Ето, че изборът ми е бил правилен... :lol:

преди 11 минути , Zaro каза:

Welcome to the club!

:mad::angry:

-------------

;):):ok:

Редактирано от ven62
  • Смея се 2
Публикувано:
На 10.05.2018 г. в 19:22, funny каза:

Да си дръпне app-a ( мобилното приложение) на Уиз и да влезе от там да си изтегли мобилната бордна карта.

Необходимо и е pnr номера, който може да го види от pdf бордната карта и фамилно име.

Така няма да има нужда от разпечатка.

Благодаря много.Жена ми изпълни препоръките и си е тук.Полетът Fra -Sof ,на уиз е бил претъпкан А321.После от София се прибра с полет на Bulgaria air.С късен полет 23.30.Каза ми ,чес Уиз по и харесало - и самолета и отношението на персонала.Трябва да се отбележи ,че билетът със багаж на 11.май  Софиа -Варна на WIZZ беше 173 лева , а на България ер 100,51.Полетът на WIZZ закъсня 2 часа.На него са пътували 170 човека , а на България 120.

• Харесвам 1
преди 44 минути , КолЮ каза:

Някой дали е получил букинг бонуса за Април?

Не.

Редактирано от liliya
Публикувано:

И ние не сме. Силно се надявам да не правят мизерни номера и всички да го получим преди евентуалната промоция за РД на WIZZ.

Публикувано:

Предните са дошли на 13 април и 12 март.

Вероятно ще ги заредят в понеделник, освен ако някой не го направи през уикенда, ама ме съмнява.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Assya
    • Magito
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.