Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 минути , neuromancer каза:

един път май промоцията беше нов уебсайт, ама не ги следя много внимателно...

Така си беше... Едва ли има уебсайт на АК, дето повече ругатни да е отнесъл. И досега не работи като стария и постоянно прави мизерии. :vinsent:

• Харесвам 2
Публикувано:

7 NEW ROUTES FROM KUTAISI 
Firstly we will fly you from Kutaisi to Paris, Prague, Athens, Barcelona, Rome, Bucharest and Vienna starting this May, also we are allocating another Airbus A320 aircraft to our Kutaisi base.Plan your trip as tickets to the newest routes are already available from GEL 49.99

• Харесвам 2
Публикувано:
7 minutes ago, Mimoze said:

Има 30% отстъпка, ако се направи резервация между 18 и 19 май, по случай рождения ден на Wizz Air!

До 30%

• Харесвам 3
Публикувано: (редактирано)

Не знам ставало ли е вече дума, но от този месец Уиз ер въведоха задължително разместване на пътниците, които пътуват на една резервация и не са си платили за запазено място. Единственото изключение от това правило са децата под 14, които се опитват да ги сложат до единия родител.

Пътуващите с малки деца е добре да се чекират в първия момент, когато това може да се направи безплатно, а за останалите по добрата тактика е да се чекират последния момент. Тогава има шанс да получат по добри места до прозореца или евентуално по близки един до друг седалки.

Редактирано от Topfly
  • Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 8 минути , Topfly каза:

Не знам ставало ли е вече дума, но от този месец Уиз ер въведоха задължително разместване на пътниците, които пътуват на една резервация и не са си платили за запазено място.

Странно е, че не виждам да изразяваш бурно недоволство, както когато Раян го въведоха за пръв път... :lol: Някак много лежерно минаваш с това "Не знам ставало ли е вече дума, но..." :tease:

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Браво 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 12 минути , Topfly каза:

Не знам ставало ли е вече дума, но от този месец Уиз ер въведоха задължително разместване на пътниците,

Не е задължително. Преди 2 седмици писах, че в едната посока ни раздели на 2*2 (възрастен+дете), а в другата посока ни сложи четиримата заедно.

Публикувано:
6 minutes ago, chandni said:

Странно е, че не виждам да изразяваш бурно недоволство, както когато Раян го въведоха за пръв път... :lol: Някак много лежерно минаваш с това "Не знам ставало ли е вече дума, но..." :tease:

Вече претръпнах и ми мина гнева :D Продължавам обаче да твърдя, че не е нормална търговска практика.

• Харесвам 4
Публикувано: (редактирано)
1 hour ago, Ilian359 said:

Не е задължително. Преди 2 седмици писах, че в едната посока ни раздели на 2*2 (възрастен+дете), а в другата посока ни сложи четиримата заедно.

Не е ясно от коя дата са валидни промените, защото Уиз ер не ги обяви официално. Преди няколко дни обаче шефът на Уиз ер потвърди информацията.

Редактирано от Topfly
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , Topfly каза:

Вече претръпнах и ми мина гнева :D Продължавам обаче да твърдя, че не е нормална търговска практика.

Сега си продай акциите, да видят те! 

Публикувано:

големият майтап ще е, ако започнат пък да ни слагат заедно при купени отделни билети през онези сайтове, с цена под членството :biggrin:

• Харесвам 3
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 58 минути , Topfly каза:

Не знам ставало ли е вече дума, но от този месец Уиз ер въведоха задължително разместване на пътниците, които пътуват на една резервация и не са си платили за запазено място. Единственото изключение от това правило са децата под 14, които се опитват да ги сложат до единия родител.

Пътуващите с малки деца е добре да се чекират в първия момент, когато това може да се направи безплатно, а за останалите по добрата тактика е да се чекират последния момент. Тогава има шанс да получат по добри места до прозореца или евентуално по близки един до друг седалки.

Вчера се чекирах за полет утре. И в двете посоки сме един до друг. :) 

• Харесвам 2
Публикувано:

Сега чекирах  полет  за утре сутрин  и в едната посока сме през 1 място , а в другата през 10 реда. Дано да са по- малко пътниците и не настанят някой между нас.

Публикувано:

Преди 2 дни пътувахме 9 човека. Всички бяхме на съседни места, но билетите са купувани отдавна и предполагам, че местата са определени още тогава.

Публикувано:
преди 17 минути , noshtna_ptica каза:

Преди 2 дни пътувахме 9 човека. Всички бяхме на съседни места, но билетите са купувани отдавна и предполагам, че местата са определени още тогава.

И аз мисля, че това е логиката. Преди разпределяше местата с покупката на билетите, просто не ти ги показва. От един момент натам са като Раян, ако няма разпределено място, се опитва да ви раздели.

Публикувано:
преди 10 минути , Боби каза:

И аз мисля, че това е логиката. Преди разпределяше местата с покупката на билетите, просто не ти ги показва. От един момент натам са като Раян, ако няма разпределено място, се опитва да ви раздели.

Аз съм купувал билети за след 3 дни и пак сме били заено. 

Мисля, че логиката е по-скоро свързана с броя продадени места.

Публикувано:
преди 40 минути , noshtna_ptica каза:

И това няма да е. Моите са купени на 13 май за полет на 19 май.

Публикувано:

Току - що си взех билет с натрупания кеш. За моя голяма изненада не дръпнаха най - старите натрупани суми!!! Трябва да го имате предвид, тъй като скоро питах и някой отговори, че дърпат най - старите. Сега хем ще ми изгорят старите, хем ей така изгърмях пари без да има нужда.

• Харесвам 1
  • Шок 2
Публикувано:
преди 2 минути , randi каза:

Току - що си взех билет с натрупания кеш. За моя голяма изненада не дръпнаха най - старите натрупани суми!!! Трябва да го имате предвид, тъй като скоро питах и някой отговори, че дърпат най - старите. Сега хем ще ми изгорят старите, хем ей така изгърмях пари без да има нужда.

И на мен досега са ми дърпали най-старите. Ако ми дръпнат от новите, бих им писал "любезен" мейл.

Публикувано:

Хвърлих смут аз.... Разглеждам сега подробно раздела с кеша и не виждам срещу някоя натрупана сума да е изписано used. Отгоре само се виждат три суми, които формират общата стойност на билета, но едната от тях е равна на трите най - стари. :)  

Много се извинявам!

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• a6olq
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.