Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Получихте ли сумите си от хотелски резервации като Уиз кредит от предходния месец? До сега два пъти са ми възстановявали, но винаги месеца след пътуването. Имам не малка сума, която чакам за два различни хотела и за мое разочарование май няма да успея да я ползвам сега с намалението... а така се надявах на безплатни билети за семейна разходка...

Публикувано:
преди 12 минути , tara каза:

Получихте ли сумите си от хотелски резервации като Уиз кредит от предходния месец? До сега два пъти са ми възстановявали, но винаги месеца след пътуването. Имам не малка сума, която чакам за два различни хотела и за мое разочарование май няма да успея да я ползвам сега с намалението... а така се надявах на безплатни билети за семейна разходка...

Нарочно го правят. И аз чакам голяма сума и ще ми я върнат след промоцията

Публикувано:

Седя и си мисля...след време усещам че само седя!:lol:

На едно мъгливо питие с аромат на билки, ми идва следното прозрение:

Местата най-вероятно се разпределят автоматично още при закупуването. След това, за разлика от преди няколко месеца,  "бедата" идва от тези които си закупуват такива. Предварително разпределените ги разхвърлят из самолета,  и пак, и пак. Изводът ми е, че при лоу кост компаниите не трябва да се закупуват никакви допълнителни услуги за да спрат да издевателствуват над нас!:shout:

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Никога не съм и няма и да платя за място, без значение лоу или хай кост е компанията.

Редактирано от Alexander
  • Харесвам 13
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 10 часа, Alexander каза:

Никога не съм и няма и да платя за място, без значение лоу или хай кост е компанията.

+1 и не разбирам аз какъв е този зор на повечето да седят един до друг -за три часа не е болка за плащане, като изключа разбира се родител-дете

• Харесвам 9
преди 8 минути , Ivko каза:

+1 и не разбирам аз какъв е този зор на повечето да седят един до друг -за три часа не е болка за плащане, като изключа разбира се родител-дете

Пак зависи и колко е голямо дете и дали е свикнало да лети. Нашето не му прави впечатление, дори лятя сама (без придружител или стюардеса) миналата Коледа, беше на 12, та се му е все едно дали сме заедно седнали или не.

Иначе ми прави впечатление, че няма драми да искат да се сменят хората като цяло, преди време имаше много повече, когато нямаше определени седалки.

Редактирано от Alexander
  • Харесвам 2
Георги Матеев
Публикувано:
преди 2 минути , Alexander каза:

Иначе ми прави впечатление, че няма драми да искат да се сменят хората като цяло, преди време имаше много повече, когато нямаше определени седалки.

Да, тъй като вече всички са обединени от идеята да не платят за седалка и да прецакат системата (авиокомпанията).

Аз от известно време ползвам един малък трик, който почти винаги работи. Качвам се буквално последен в самолета и просто сядам на която от свободните седалки си харесам. Често така летя на някой от първите 5 реда.

• Харесвам 13
  • Браво 1

Здравейте,

Следях билети за една определена дестинация, преди рождения ден бяха на цена от 140лв., по-време на рождения ден се покачиха, вместо да паднат с всичките им намаления. Днес вече са покачиха до 220лв.

Въпросът ми е, ако изчакам още има ли шанс да паднат около цената преди РД-то? Полетът е в първата деседневка на юни.

Редактирано от agenta
Публикувано:

Тенденцията  е в последните дни/седмици преди полета цените да се покачват, така че според мен по-скоро  -не

• Харесвам 1
Публикувано:

Може да изчакаш няколко дни (като проверяваш често цените) да не би някой от избралите плащане с банков превод да се откаже.  Но си е риск.

Някой може ли да ми помогне как да гледам кой самолет какъв маршрут изпълнява :)  Конкретно в момента ме интересува полета София-Бари, който трябваше да излети в 12:45 има закъснение, като час на излизате е даден 15:15. Как мога да проверя въпросния самолет от къде трябва да кацне?

Предполагам от 24flightradar, като намеря номер на полета и там в таблицата виждам с какъв самолет ама за днешния полет няма обявен самолет..

Без име.jpg

Редактирано от Ivko
Публикувано:
преди 19 минути , Ivko каза:

Предполагам от 24flightradar, като намеря номер на полета и там в таблицата виждам с какъв самолет ама за днешния полет няма обявен самолет..

Без име.jpg

Ще се появи, като литне. До тогава няма да го виждаш.  А откъде ще дойде може само да налучкваш, ако не знаеш точно кой е номера на самолета.

Публикувано:

Ако има някакви проблеми, може и от самата компания още да се чудят откъде да докарат самолет за този полет

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 38 минути , Ivko каза:

Някой може ли да ми помогне как да гледам кой самолет какъв маршрут изпълнява :)  Конкретно в момента ме интересува полета София-Бари, който трябваше да излети в 12:45 има закъснение, като час на излизате е даден 15:15. Как мога да проверя въпросния самолет от къде трябва да кацне?

Без име.jpg

Най-вероятно Дортмунд:

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/flight-status/current-flight-status#/SOF

Публикувано:

Дортмунд закъсня с малко над 3 часа сутринта, излетя към 9:45, вместо в 6:30. Предполагам, че от там се трупат закъснения 

• Харесвам 1
Публикувано:

Благодаря @neuromancer за съвета, гледам самолета е празен и в едната и в другата посока. Има около - 50-60 пътника в посока, но не знам, защо така се покачиха цените на билетите и по време на рождения ден и днес след него вече, а наистина до полета има още 2 седмици и малко, общо взето има 20 дена. Дано паднат, не че тези цени са непосилни, но човек остава с гадно чувство, хем за РД-то с високи цени, хем и след това, а се е надявал на нещо по-добро.

Публикувано:

50-60 са по-скоро пътниците, които са си купили места.

А цените около промоция се качват, защото всички се юрват да купуват точно тогава. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Полети в сряда и в неделя, и за двете посоки бяхме настанени заедно. Чекирах когато се сетих и за двата, два-три часа след обявеното време. С безплатните билети дори бяхме на предните редове и до прозореца. Друго ми направи впечатление - тези самолети са като селски рейсове, не спират. Имаше бордни карти в джобчето за няколко полета от сутринта. Съответно не ги и почистват, направо си беше кочина.

Вероятно поради малоумието от европредседателството в същия ден (потни хора с куфари търчат по моста, майки закачили куфари на количките се мъчат да минат през градинките и оградите), нито проверките бяха внимателни, нито взеха нечий багаж. Едва се натъпкахме в самолета. За полета за Братислава става въпрос.

Още нещо ми направи впечатление. Явно вече няма критерии за външен вид на стюардесите :) Лелкоподобни пълнички ниски жени ни обслужваха.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , Bellaero каза:

Явно вече няма критерии за външен вид на стюардесите Лелкоподобни пълнички ниски жени ни обслужваха.

Този полет се изпълнвва от машини и екипажи от словашката база. 

Публикувано:

Някой получил априлския бонус ? Един познат им е писал и отговорът е бил, че са прехвърлили въпроса към букинг. Deja vu...^_^

Публикувано:
преди 8 часа, Ilian359 каза:

Финални тестове на кобрандираните карти. Намеренията са да бъдат пуснати в началото на юни.

ДСК?

Публикувано:
преди 10 часа, bibi каза:

Някой получил априлския бонус ? Един познат им е писал и отговорът е бил, че са прехвърлили въпроса към букинг. Deja vu...^_^

аз не съм още, чакам си ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• Topfly
    • Marisha
    • dimitrov6
    • Дани Магелани
    • yavorfly
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.