Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Пистолета няма да мине. Другото не знам, но щом ти показва всички билети, значи всичко е наред

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 часа, Ники Петров каза:

Може ли ръчни багаж да се предаде още на чекинг гишетата, за да не се минават проверките с багаж?

Да, може вече няколко пъти пътувахме така, лепят стикер за чекиран багаж и отбелязват на билета с химикал гейта, така че ако искате да носите допълнително багаж, /освен ако не е много малка чанта/ е удачно да се мине с мобилна бордна карта.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, Девора каза:

Да, може вече няколко пъти пътувахме така, лепят стикер за чекиран багаж и отбелязват на билета с химикал гейта, така че ако искате да носите допълнително багаж, /освен ако не е много малка чанта/ е удачно да се мине с мобилна бордна карта.

Благодаря! На летището в Атина дали приемат мобилни бордни карти?

Публикувано:
преди 3 часа, Девора каза:

отбелязват на билета с химикал гейта, така че ако искате да носите допълнително багаж, /освен ако не е много малка чанта/ е удачно да се мине с мобилна бордна карта.

Да разбирам ли, че ако оставя ръчния куфар на гишето и минавам с мобилна бордна карта, мога да си нося раница с фотоапарат? Не отбелязват ли нещо в системат? 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 55 минути , chandni каза:

Да разбирам ли, че ако оставя ръчния куфар на гишето и минавам с мобилна бордна карта, мога да си нося раница с фотоапарат? Не отбелязват ли нещо в системат? 

Февруари в Мадрид поисках заедно с чекирания багаж да ми вземат и ръчния - малък куфар. Бях с мобилна бордна карта и се качих с раница, не голяма.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, chandni каза:

Не мога да твърдя това,  ние пътувахме по правилата, понеже сме трима, чекирахме  двата малки куфара, а раницата на детето остана с нас,  мъжът  ми я носеше и не му казаха нищо, аз бях с малка дамска чанта, бяхме подготвени при забележка раницата да си я поеме хлапето, но това не се случи. На летището на Меминген гледаха много стриктно за един ръчен багаж и караха всички дами да си пъхат чантите в куфарите, аз бях само с дамска и отново чекиран ръчен и нямаше проблем макар че минах с хартиен билет със стикер. Миналия месец обаче от Лондон бяхме с един  багаж повече и минахме без проблем...

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Ние два пъти вече в две различни посоки предаваме ръчния багаж за чекиране и вадим ценните вещи в малки ранички и дамска чанта. Пътуваме двама възрастни и дете и всеки от нас има по един малък багаж, съдържащ фотоапарати, лаптопи и т.н., изваден от предадения за чекиране багаж. Не сме имали проблеми никъде. Пътуваме с принтирани бордни карти.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 15 часа, pepi:) каза:

1. Дали би било проблем в ръчен багаж да нося детски воден пластмасов пистолет - играчка :wacko:.

Няма да го разрешат.

Виждал съм го поне на 3/4 летища, как ги изваждат такива и подобни детски играчки от багажа и ги връщат.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Когато се чекира ръчния багаж на гишето може ли да се сложат течности над 100 мл?

Публикувано:
преди 2 часа, Ники Петров каза:

Когато се чекира ръчния багаж на гишето може ли да се сложат течности над 100 мл?

Да, може. Шишето с узо минава. 😁

• Харесвам 4
Публикувано:

Ще летя с wizz от Букурещ. Искам да си взема цигари от България, но ще пътувам само с ръчен багаж, дали ще е проблем да ги сложа в него?  До сега съм вземала от безмитната, но в София, чувала съм, че в Румъния цигарите са по-скъпи и за това мислех да ги купят от България. Ако някой има информация ще съм благодарна 🙂

Публикувано:

Няма проблем да сложиш цигарите в ръчния багаж,стига броя им да отговаря на митническите изисквания на съответната страна.Те варират между 200 и 800 цигари или  от 1 до 4 стека.

• Благодаря 1
Публикувано: (редактирано)

Когато купуваш членство в Дискаунт клуб искат ли лични данни или просто го купуваш от съответния акаунт? Казуса е следния. Купувам билети и дискаунт сега от акаунта на щерката, която ще има нова лична карта на 18 юни и ще летим на 1 юли. Ще има ли проблем с номера на личната карта.

Редактирано от EliDion
Публикувано:
1 minute ago, EliDion said:

Когато купуваш членство в Дискаунт клуб искат ли лични данни или просто го купуваш от съответния акаунт? Казуса е следния. Купувам билети и дискаунт сега от акаунта на щерката, която ще има нова лична карта на 18 юни и ще летим на 1 юли. Ще има ли проблем с номера на личната карта.

Не ти иска никакви данни- взима ти името и фамилията посочени в профила.  Данни от лична карта попълваш само , когато правиш чек ин за полет м/у държави, които не са в Шенген. Ако няма да чекираш полет до тогава няма от какво да се притесняваш за смяната на ЛК.

• Благодаря 1
Публикувано:
На 25.05.2018 г. в 14:16, Боби каза:

Опа. Има нещо гнило...

Направихме справка в нашата система и тя показа, че нито една от посочените от Вас резервации не съвпада с условията за компенсация. За повече информация можете да се свържете с WizzAir, за да Ви обяснят техните условия и защо тези резервации не се класират за компенсация.

Говорих по телефона с букинг, с българския съпорт. Изненадаха се от отговора на колежката им, който съм цитирал по-горе.

Отрекоха написаното и казаха, че ще потърсят по вътрешен път информация от wizzair защо кредита се е забавил толкова. Според тях, условията на програмата са wizzair да изпрати до клиента мейл с потвърждение на заредения кредит до 30 дни от датата на напускане на хотела. Ще ми се обадят като получат отговор от wizzair, ще споделя отново като имам повече информация.

Публикувано:
На ‎25‎.‎5‎.‎2018 в 15:06, yordanov каза:

На мен Уиз ми писаха в Туитър, че щом кредитът от Букинг го няма още в акаунта ми, да съм им пишел в сайта през формата за оплакване. Но да съм имал предвид, че отговорът може да дойде до 30 дни

А къде трябва да се пише? Не намирам контакти или връзка, към сайта от които да пиша.

Публикувано:
преди 5 часа, Боби каза:

Говорих по телефона с букинг, с българския съпорт. Изненадаха се от отговора на колежката им, който съм цитирал по-горе.

Отрекоха написаното и казаха, че ще потърсят по вътрешен път информация от wizzair защо кредита се е забавил толкова. Според тях, условията на програмата са wizzair да изпрати до клиента мейл с потвърждение на заредения кредит до 30 дни от датата на напускане на хотела. Ще ми се обадят като получат отговор от wizzair, ще споделя отново като имам повече информация.

И аз току що писах нa уиз за априлските кредити, да видим какво ще ми отговорят. Цитирала съм дати на нощувки, номер на букинг резервация, уиз клиентски номер...

До този момент не съм чула / видяла някой да е получил априлските си точки. Е, всички ли имаме проблем с резервацията ?

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 4 часа, Mamas каза:

А къде трябва да се пише? Не намирам контакти или връзка, към сайта от които да пиша.

Аз писах на този мейл: customerrelations1@wizzair.com

Миналия път ми отговориха, а сега -ще видим 🙂 

• Харесвам 1
Публикувано:

Не знам коя е правилната тема, но преди 10 дни след полет до бергамо от wizz прекачих се оказа, че има transfer line, който може всеки да ползва, стига да предостави билет от за някъде. Реално направих трансфер от слизане от самолета до гейтовете за 10тина минути. Аз си мислех, че само за хора, който имат свързващ полет на един билет могат да го ползват. Това прави летището на Бергамо и полетите на Wiz доста апетитни. Имах 1 час до полета за Порто и даже си цъкнах един lounge като пич.

• Харесвам 8
  • Браво 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Otnesen
    • Magelanko
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.