Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

На мен ми липсва само кредита за 2 нощувки, които са 30.04-2.05. Предполагам те ща са в следващия месец, датата за чек аут ли гледаха?

• Харесвам 1
Публикувано:

И моя кредит дойде 0.59 евро😊.

В четвъртък ще се връщам от Атина ,без да мога да отпечатам билета,само с PDF,и съм на тръни.

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Отново въпрос за багаж, ще ме извините. Ако нямам приорити, а нося по-голям фотоапарат и ел. четец, пари и т.н. лични вещи, как се процедира - тикам всичко по джобове, а апарата висвам на врата,а обективите в ръце или може той да е в калъф за апарат или може малка дамска чанта (20/10/5) например в която да сложа "панаира", а апарата на врата. Странно ми е това, ако вземат куфара в багажното да си извадя ценностите...къде да ги дяна като ги извадя?

Редактирано от EliDion
Публикувано:
преди 6 минути , EliDion каза:

Отново въпрос за багаж, ще ме извините. Ако нямам приорити, а нося по-голям фотоапарат и ел. четец, пари и т.н. лични вещи, как се процедира - тикам всичко по джобове, а апарата висвам на врата,а обективите в ръце или може той да е в калъф за апарат или може малка дамска чанта (20/10/5) например в която да сложа "панаира", а апарата на врата. Странно ми е това, ако вземат куфара в багажното да си извадя ценностите...къде да ги дяна като ги извадя?

Миналата седмица имахме 2 полета и на двата половината от пътниците носеха като допълнение и една найлонова/хартиена торбичка.

Та предполагам че това е вариант, който разрешават след сваляне на куфара в багажното.

ПП. И аз на връщане (с приорити) бях с чанта, куфар и картиена торба с покупки , но никой даже не ме попита каква е и защо имам трети багаж.

• Харесвам 3
Дани Магелани
Публикувано:
преди 10 минути , EliDion каза:

Няма да има проблем. Пътувам, без приорити, с куфарче и дамска чанта. Събирам всичко чупливо и ценно в нея. Заставам към края на опашката. Когато пуснат фиксирания брой пътници с багажи за салона, започват да слагат лепенки на ръчните багажи. Сама искам лепенка, ако ме пропуснат. Оставят се, за  товарене в багажното. Вземат се от лентата, което малко забавя.

Качвам се само с дамската чанта, която рядко е под 4 кг. Така ми е удобно.

Никога на бординг не са ме питали защо съм с куфарче и чанта. Даже са ми казвали в София, че мога да си чекирам безплатно куфарчето.

• Харесвам 1
Публикувано:

Идеята е още на гише, ако няма опашка, да пусна куфарите в багажно, за да не ги влача по гейтове и да си носим само фотоапарата в единия и личните вещи в другия човек. Мерси за отговорите

Публикувано:

Някой знае ли защо на началната страница на Wizz виждам реклама на билети до Будапеща от 20 лева, но като кликна на връзката не намирам билети по-евтини от 30 лева?

Публикувано:
5 minutes ago, Plovdiv_BG said:

Някой знае ли защо на началната страница на Wizz виждам реклама на билети до Будапеща от 20 лева, но като кликна на връзката не намирам билети по-евтини от 30 лева? 

Да не е кеширала данни страничката им? Аз не виждам такава реклама.

Публикувано:

Да. Мастеркард.

1.Предимства на картата: Безплатно членство на титуляра.

2.Бонус програмата която се използва само за Уиз продукти е в точки, но съответства на проценти. За покупки на продукти на Уиз - 4%, а при други търговци - 2%. Съответно няма мънибек.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано: (редактирано)

Т.е. след 1 седмица ще можем да отидем и да си я поръчаме? Или ще можем да отидем и да си я вземем тогава? Да знам дали да им звънкам още сега.

Редактирано от MARTiNSHO
Публикувано:
преди 9 минути , The rider каза:

Да. Мастеркард.

1.Предимства на картата: Безплатно членство на титуляра.

2.Бонус програмата която се използва само за Уиз продукти е в точки, но съответства на проценти. За покупки на продукти на Уиз - 4%, а при други търговци - 2%. Съответно няма мънибек.

А каква ще е валидността на тези точки? Как точно ще се използват? Ще се прехвърлят в Wizz акаунта или как...?

Публикувано:
Преди 1 час, aleksandrina каза:

Да не е кеширала данни страничката им? Аз не виждам такава реклама.

Снощи (29.05) я гледах, но и преди известно време пак така се получи.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• Aleksander
    • ivelina666
    • kakadu
    • Дани Магелани
    • antony2001
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.