Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

По мои наблюдения, за нас и за други познати, на отиване дават местата заедно, а на връщане ги разделят, особено, ако са повече от 2-ма човека.

Публикувано:

Тъй като ми се налага да добавя багаж към билета си, пращат ли още ваучер за намаление на багаж последните дни преди полета или да го вземам още от сега, докато не са повишили цената му още....

Публикувано:
преди 5 минути , Salvuccio каза:

Тъй като ми се налага да добавя багаж към билета си, пращат ли още ваучер за намаление на багаж последните дни преди полета или да го вземам още от сега, докато не са повишили цената му още....

Понякога пращат. Цената май не се вдига с времето, но може и да греша. Не е ли по фиксирана тарифа?

Публикувано:
преди 30 минути , Боби каза:

Понякога пращат. Цената май не се вдига с времето, но може и да греша. Не е ли по фиксирана тарифа?

ами последния път като гледах преди седмица беше по-ниска, отколко е сега...явно се променя 🙂 

Публикувано:
преди 41 минути , Salvuccio каза:

Нищо не ти пречи да опиташ и без да са ти пратили код. Той винаги е един и същи - 10EUR.

• Харесвам 1
Публикувано:

Убеждавам се как преди средата на юни е супер слаб сезон за летене.

Полетът до Лисабон в събота се продава за 33.99лв... връщането не е толкова евтино, но пак излиза изгодно. Как ме е яд, че нямам отпуска 😒

Публикувано: (редактирано)

ДСК-WiZZ

При всяка покупка на ПОС при търговец, картодържателят събира точки, както следва:

1. За всеки платен 1.00 лв. на www.wizzair.com 4 точки

2. За всеки платен 1.00 лв при друг търговец 2 точки 

Паричната стойност на 1 точка е 0.01 лв.

Максималният годишен оборот на ПОС върху който картодържателят натрупва точки е 40 000 лв.

wizz.pdf

Редактирано от so'90
  • Харесвам 3

ЦЪК , но защо Мастър кард ами не Виза 🙄

П.С.Хахаха обаче познах за точките: 

Цитат

За всяка покупка на ПОС при търговец, събирате точки:

4 точки за всеки похарчен 1 лв. на сайта на Wizz Air

2 точки за всеки похарчен 1 лв. при всички останали търговци

Стойността на всяка точка е 0.01 лв.

Купувам си билет за 120лв получавам 480 точки и съм спечелил 4,8лв 😁, но като сметна,че последната една година най-скъпия ми билет беше 48лв....

Но ще ме прощават с тия лихви 🤣

Стандартен лихвен процент по кредита 17,95%
Редактирано от Ivko
  • Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:

Условията са ужасни, а и поне да имаше начален бонус някакъв.... Ще се чака някоя промоция по-натам.....

Някой успя ли да гледа конференцията за 100-ния самолет? Нещо интересно казаха ли?

Публикувано:
1 minute ago, lamerz1912 said:

Безплатен Дискаунт Клуб не е ли достатъчно?

Ами миналия месец си го платих, така че сега ми е безсмислен.... 

Публикувано:

Аз не разбирам всички точки ли отиват в профила на Уиз и тия от други търговци?! И да не е ясно, какво става ако сме с платено вече членство и още повече, че ти се добавя към съществуващ вече профил.

Публикувано:

Моя изтече вчера 🙂 Така че, смятам да си изкарам такава карта. А и с този Дискаунт клуб ще може да взимаш билети до 5 човека. Иначе през сайта на Уиз мисля, че позволява само 2 билета (или съм в грешка).

И от другите търговци отиват за Уиз, като на 100 лева оборот, ще събираш 2 лева. Ако са билети за Уиз, при 100 лева оборот ще събираш 4 лева. В единият случай е 4%, а в другия (към всички търговци) е 2%

• Харесвам 3
преди 14 минути , Jorro каза:

Някой успя ли да гледа конференцията за 100-ния самолет? Нещо интересно казаха ли?

Стандартните четки и баданарки. 😄  Сложили числото 100 на един A321, който веднага отлетя за Льондон.

Повече текст на преводач https://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=hu&u=http://webradio.hu/hirek/kek-hirek/haromszorosara-nohet-a-wizzair-flottaja-10-even-belul&prev=search

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 40 минути , Ivko каза:

Най-тъпото е да ползваш кредит от кредитна карта! 

• Харесвам 6
Георги Матеев
Преди 1 час, so'90 каза:

ДСК-WiZZ

При всяка покупка на ПОС при търговец, картодържателят събира точки, както следва:

1. За всеки платен 1.00 лв. на www.wizzair.com 4 точки

2. За всеки платен 1.00 лв при друг търговец 2 точки 

Паричната стойност на 1 точка е 0.01 лв.

Максималният годишен оборот на ПОС върху който картодържателят натрупва точки е 40 000 лв.

wizz.pdf

Преведено на български:

- 4% кешбек за покупки от wizzair.com

- 2% кешбек за всякакви други покупки

- теоритично ограничение до максимум 1600 лв. кешбек на година (ако похарчите 40 бона на wizzair.com)

Малката особеност е, че въпросният натрупан кешбек ("точки") ще може да се харчи само и единствено на wizzair.com

Безплатният дискаунт клуб не е мега далавера по принцип, особено след като самите Wizz често го подаряват, както историята помни.

Според мен картата е изсмукана от пръстите и е безсмислена на практика, освен ако нямате травъл агенция и може да продадете Wizz билети за 40 бона за да вземете 1600 лв. отстъпка. Иначе не виждам кой знае какви реални ползи - най-вероятно ще става като с кредита от booking.com и точките ще трябва да се харчат до определен момент и тн. ограничения.

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 5
преди 7 минути , Георги Матеев каза:

Преведено на български:

- 4% кешбек за покупки от wizzair.com

- 2% кешбек за всякакви други покупки

- ограничение (което е стандартно за ДСК карти) до максимум 400 лв. кешбек на година

Малката особеност е, че въпросният натрупан кешбек ("точки") ще може да се харчи само и единствено на wizzair.com

Безплатния дискаунт клуб не е мега далавера по принцип, особено след като самите Wizz често го подаряват, както историята помни.

Според мен тази карта е силно изсмукана от пръстите и е безсмислена на практика. Не виждам кой знае какви реални ползи.

Имаш грешка в сметката.

"Максималният годишен оборот на ПОС върху който картодържателят натрупва точки е 40 000 лв." означава кеш-бек от поне 800лв (2%) или повече, ако правиш повече покупки от wizzair

Иначе съм съгласен, че не е особено атрактивно.

Редактирано от 45#2
Георги Матеев
Публикувано:
В момента, Боби каза:

Имаш грешка в сметката.

"Максималният годишен оборот на ПОС върху който картодържателят натрупва точки е 40 000 лв." означава кеш-бек от поне 800лв (2%) или повече, ако правиш повече покупки от wizzair

Имах грешка в зрението, тъй като първоначално прочетох 40.000 точки. Коригирах се преди малко, като това грам не ми промени мнението за тази карта.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 58 минути , Ivko каза:

някой магеланец плаща ли лихви по кредитна карта, освен по изключение?

Публикувано:
преди 15 минути , Фичо каза:

Най-тъпото е да ползваш кредит от кредитна карта! 

Е то от зор само ако се прави.  Предполагам пак е по-евтино спрямо ония с  "лесните",  "бързи" и ала-бала кредити. 

П. С.  Ако е за разширеното членство има някакъв минимален смисъл,  иначе става ако просто ти трябва някаква кредитна карта. Условията не са по-лоши от на повечето останали. 

• Харесвам 3
Георги Матеев
Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

Купувам си билет за 120лв получавам 480 точки и съм спечелил 4,8лв , но като сметна,че последната една година най-скъпия ми билет беше 48лв.... 

Печелиш 4.80 лв, но междувременно губиш (примерно) 20 лв, тъй като е трябвало да вземеш билетите от wizzair.com, а не от сайтовете с отстъпки.

Грам не ми се връзва, та не - благодаря. Пропускам с 200 тоя път.

• Харесвам 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• Aleksander
    • ivelina666
    • kakadu
    • Дани Магелани
    • antony2001
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.