Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 2.06.2018 г. в 20:25, stanimir каза:

При Wizz кредит  взимат колкото е цената на билета. 

Само ако е с ваучер  го взимат целия. 

Важно уточнение е, че взимат първо последните кредити, а тези с по-малка валидност си остават (евентуално изтичат ако не купиш билет отново)

Публикувано:
преди 7 часа, Боби каза:

Как ме е яд, че нямам отпуска 😒

Даваш кръв в четвъртък сутринта и получаваш 2 дни + 2 дни уикенд...и си готов😉

• Браво 1
  • Смея се 2
Публикувано: (редактирано)

Кредитната карта има ли месечна такса за поддръжка ?

Едит: 45.00 лв е годишната такса . 

Редактирано от IPBurov
Публикувано:
преди 11 минути , П.Кръстев каза:

Важно уточнение е, че взимат първо последните кредити, а тези с по-малка валидност си остават (евентуално изтичат ако не купиш билет отново)

Аз имам точно обратните наблюдения - първо ми взима най-старите кредити.

преди 3 минути , IPBurov каза:

Кредитната карта има ли месечна такса за поддръжка ?

Има, погледни темата назад и ще намериш информация. Съвсем безплатен обяд няма 🙂 

преди 6 минути , Емика каза:

Не давай такива идеи, че има шанс да се обезкървя съвсем 🤣

Публикувано:
преди 4 минути , Боби каза:

Аз имам точно обратните наблюдения - първо ми взима най-старите кредити.

Има, погледни темата назад и ще намериш информация. Съвсем безплатен обяд няма 🙂 

При мен взеха първо новите, след което им писах 2 пъти и дори не си направиха труда да ми отговорят.

Преди 1 час, Емика каза:

Преди 1 час, Боби каза:

...

А бе, вие сте по-зле и от комунистите. 😉

"Тази екскурзия с кръв сме я планирали, и с кръв ще я изпълним" 😀

("Тази власт с кръв сме я взели, и с кръв ще я дадем")

Редактирано от ven62
  • Смея се 8
Публикувано:
На 30.05.2018 г. в 14:12, antony2001 каза:

Ще се празнува значи....

Wizz Air празнува 
100-ИЯ САМОЛЕТ НА WIZZ AIR
  5 юни 2018 г., 14:45 ч.,
Летище София, Терминал 1
    Със специалното участие на:
  • г-н Йозеф Варади, CEO на Wizz Air, който ще разкрие детайли от визията на авиокомпанията за бъдещето    
  • представители на Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията
  • Борд на директорите на Летище София  

Отмениха ли събитието?

Публикувано:
преди 4 часа, so'90 каза:

Отмениха ли събитието?

Неееее - 

пренасочиха го за Будапеща! 

Иначе там мина на 4-ти юни 

Бля-бля!

• Смея се 1

Приоритито нали е възможно да се добави на по-късен етап и цената еднаква ли е? И има ли значение от дестинацията понеже имам два полета без приорити и като тръгна да добавям на полет софия-рим ми иска по 16лв на посока, а за другия софия-барселона по 12лв. От къде тази разлика?

Редактирано от Ivko
Публикувано:
преди 54 минути , Ivko каза:

Приоритито нали е възможно да се добави на по-късен етап и цената еднаква ли е? И има ли значение от дестинацията понеже имам два полета без приорити и като тръгна да добавям на полет софия-рим ми иска по 16лв на посока, а за другия софия-барселона по 12лв. От къде тази разлика?

И на мен ми взе по 16 лв  за приорити София -Рим. Изглежда зависи от дестинацията

Публикувано:
преди 7 минути , EliDion каза:

Вземаш си багажа на борда и още една малка чанта

Втора чанта се носи лесно, ако си чекираш ръчния куфар. А багажа на борда бих настоявал да взема, само ако много бързам за следващ полет.

Публикувано:

Сега като пътувах за Атина бях без приорити с малък куфар и раница и минах, просто ми чекираха куфара в багажното безплатно и си взех раницата на борда. Явно е до “ако мине”. На връщане пак се опитах така, но ме накараха да сложа раницата в куфара добре, че беше празна бях за три дни.Сега като отивам за 10 си вземам приорити за да съм сигурен,че ще мога да взема и раница с мен, а не на късмет да мина и предпочитам да дам 12 лв от колкото 50 за чекиран

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 34 минути , Ivko каза:

Сега като пътувах за Атина бях без приорити с малък куфар и раница и минах, просто ми чекираха куфара в багажното безплатно и си взех раницата на борда. Явно е до “ако мине”. На връщане пак се опитах така, но ме накараха да сложа раницата в куфара добре, че беше празна бях за три дни.Сега като отивам за 10 си вземам приорити за да съм сигурен,че ще мога да взема и раница с мен, а не на късмет да мина и предпочитам да дам 12 лв от колкото 50 за чекиран

Както казах, чекираш си малкия куфар безплатно на чек-ин гише и на борда си с раницата. Без 12 или 50 лева разходи.

Публикувано:

Да, обаче на гишето отбелязват, че си дал багажа. Някой беше писал, че са го накарали да си плати за раницата, т.к. няма как да я прибере вече. Предпочитам да дам 12 лв. и да спазя правилата, отколкото да се притеснявам.

• Харесвам 2
Преди 1 час, EliDion каза:

Да, обаче на гишето отбелязват, че си дал багажа. Някой беше писал, че са го накарали да си плати за раницата, т.к. няма как да я прибере вече. Предпочитам да дам 12 лв. и да спазя правилата, отколкото да се притеснявам.

На гишето се ходи с един багаж, който искаш да ти чекират. Дават ти лепенка за багажа, понякога ти разпечатват и бордна карта. Която не пречи да скриеш и да покажеш на гейта мобилна/пдф. Пробвано неколкократно и от София и към София. В Бергамо на гишето видяха и раницата ми и нищо не казаха, само чекираха багажа и ми разпечатаха даже бордна карта.

Според мен да се купува приорити само заради "допълнителна малка чанта", при положение че 90% от жените носят дамска чанта и не им правят проблем, са си пари на вятъра. Но ако ще се безпокоиш - плати ги тези 12 лева, те заради страхливи са ги сложили в тарифата 🙂

В допълнение малко наблюдения от последните полети с Уиз - багажите се маркират и събират на първите хора на опашката, на последните спират да ги събират. На летищата, на които се събират пред самолета, жълтата лепенка се маха в автобусчето, на софийското - на опашката между слагащите лепенките и служителите на вратата. Докато не приложат методите на Раян да събират всички багажи (което по-скоро ще отпадне при Раян), това ще минава безотказно.

Редактирано от 45#2
Публикувано:
преди 6 часа, Боби каза:

да събират всички багажи (което по-скоро ще отпадне при Раян)

Какво те кара да мислиш, че скоро FR ще премахнат събирането на всички багажи?

Публикувано:

Следя конкретен полет за август месец след средата софия-барселона, но нещо все не ми харесват тия цени при положением,че имам барселона-софия за 19 евро купен 😁 та да вземам ли да рискувам и да чакам, като се има предвид, че до преди месец нямаше полет под 90лв в периода 1-10 августа,а сега са в интервала 30-60лв. Правя си една таблича аз на Уиз и си следя цените те като от бинго нагоре-надолу и при раен същата история  😶

18.05/30% РД

22.05

25.05

25.05

28.05

05.06/20%

06.06

07.06

147лв

189лв

169лв

149лв

149лв

111лв

106лв

96лв

преди 11 минути , Ivko каза:

Следя конкретен полет за август месец след средата софия-барселона, но нещо все не ми харесват тия цени при положением,че имам барселона-софия за 19 евро купен 😁 та да вземам ли да рискувам и да чакам, като се има предвид, че до преди месец нямаше полет под 90лв в периода 1-10 августа,а сега са в интервала 30-60лв. Правя си една таблича аз на Уиз и си следя цените те като от бинго нагоре-надолу и при раен същата история  😶

18.05/30% РД

22.05

25.05

25.05

28.05

05.06/20%

06.06

07.06

147лв

189лв

169лв

149лв

149лв

111лв

106лв

96лв

Не помня цената в август да е била под 70 евро двупосочно, а по тази линия имам немалко полети. Може би имаше момент, в който е била 65 евро с дискаунт, но едва ли за десетина лева иде реч.  Да падне с много под 96 лева се съмнявам. Ако си хазартен тип и цената не е важна можеш да пробваш дали важи "правилото" за най-ниска цена на полет 6-8 седмици преди него. 🙂

Редактирано от Таньо
  • Смея се 1
преди 11 минути , Таньо каза:

Не помня цената в август да е била под 70 евро двупосочно, а по тази линия имам немалко полети.

Да падне с много под 96 лева се съмнявам. Ако си хазартен тип и цената не е важна можеш да пробваш дали важи "правилото" за най-ниска цена на полет 6-8 седмици преди него. 🙂

Ами миналата година бях взел два двупосочни за тази дестинация пак за август за 145лв директно от сайта им на 19-ти май ако не се лъжа точно за уж 'рождения ден' иначе да доста има възможности за конкретната дата, която ми трябва с прекачвания така,че мисля все ще се наглася,а тъпото е, че вече имам платено спане за конкретните дати и полет на връшане хаха определено съм хазартен тип 😁. Малко извън темата, но за спорта :

софия-барселона                             Wizz                   19:25
софия-барселона                             Ryan                   15:55
софия-барселона                             AirBg                  18:00
софия-франкфурт-барселона       Wizz/Ryan         13:10/17:55
софия-будапеща-барселона         Wizz                   12:45/17:35
софия-будапеща-барселона         Wizz/Ryan         12:45/20:15
софия-неапол-барселона              Wizz/Vueling     20:25/22:00
софия-милано/MXP/-барселона  Ryan/Vueling    11:15/17:10
софия-милано/BGY/-барселона   Wizz/Ryan         07:55/14:15….22:15
софия-рим/FCO/-барселона          Wizz/Vueling    13:20/17:30…21:05
софия-рим/FCO/-барселона          AirEuropa          19:05/21:25             
софия-рим/FCO/-барселона          Wizz/Ryan         13:20/18:15…22:05
софия-рим/FCO/-барселона          Alitalia                19:05
софия-рим/FCO/-барселона          AirBg/Ryaen      19:05/22:05
софия-лондон-барселона              
Wizz/easyJet      6:00/17:50
софия-базел-барселона                 Wizz/EasyJet      7:30/20:55

софия-валенсия-барселона          Wizz/train           6:25

п.с.Това за един ден!

Редактирано от Ivko
преди 10 минути , Таньо каза:

…  Ако си хазартен тип и цената не е важна можеш да пробваш дали важи "правилото" за най-ниска цена на полет 6-8 седмици преди него. 🙂

Това "правило" стана 2-8 седмици преди полета.

Конкретно за София-Катания-София края на юни.

Направо ми идва да се самоздъвча, изплюя и настъпя. 😭

Редактирано от ven62
  • Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.