Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)
преди 11 минути , Ivko каза:

Ами миналата година бях взел два двупосочни за тази дестинация за 145лв

Значи си специалист за цените на билети в този период и въпроса ти е риторичен.

Може ли дати, през сайтове или не, с дискаунт или без ...

преди 8 минути , ven62 каза:

Конкретно за София-Катаня-София края на юни.

Направо ми идва да се самоздъвча, изплюя и настъпя. 😭

Недей, помня  кога ги купи и то с удоволствие.  🙂

30-40 евро по-малко колко по-щастлив ще те направят?

По-добре тихо, докато не са те усетили  @Георги Матеев   и @chandni

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 2
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 3 минути , Таньо каза:

Може ли дати, през сайтове или не, с дискаунт или без ...

4-10 август 2017 бяха датите директо от сайта на Уиз с дискаунт карта, но като цяло август миналата година бяха по-ниски цените то и сега като гледам в начлото на август до към 10-ти са доста ниски

Публикувано:
преди 24 минути , ven62 каза:

Това "правило" стана 2-8 седмици преди полета. 😭

Да, но ако в един момент се окаже,че няма налични билети за конкретния полет т.с. са свършили 🙄 не знам някой дали се е сблъсквал с този момент

• Шок 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 49 минути , ven62 каза:

Това "правило" стана 2-8 седмици преди полета.

Конкретно за София-Катания-София края на юни.

Не се коси! Всеки е попадал поне веднъж в подобна ситуация. И аз купих, за едно непланирано пътуване, скъпи (150 лв) билети София-Милано-София за Коледа, които преди празниците рязко паднаха. Какво да се прави, не всеки ден се пИчели!

• Смея се 1
Публикувано:
преди 32 минути , Ivko каза:

Да, но ако в един момент се окаже,че няма налични билети за конкретния полет т.с. са свършили 🙄 не знам някой дали се е сблъсквал с този момент

И аз съм купувал само в едната посока,и после се нервирах от чакане на изгоден в другата.Затова вече съм решил търся само двупосочни.🙂

• Харесвам 2
Публикувано:

Като гледам за август до Барселона има билети от 50 лв без Дискаунт клуб, но дали ще изскочи такава цена и за твоята дата никой не знае.

преди 27 минути , bad kid каза:

Като гледам за август до Барселона има билети от 50 лв без Дискаунт клуб, но дали ще изскочи такава цена и за твоята дата никой не знае.

Да а до преди месец нямше такива цени за август иначе датата е 18-ти събота,а мисля,че този ден не е много скъп, като петък или неделя..следя и раен имат полет за този ден и там цените нагоре-надолу.Или вземаш и после не гледаш 😁 А още по-смешното е,че имам билети пак софия-барселона за другия месец,където няма да ползвам само ако можеше да ги преместя 🙄

Редактирано от Ivko
Публикувано:

Аз следя също София-Барселона за 15 август, все се надявам, че ще падне, но до момента най-ниското беше 96 лв с дискаунт клуб, а в момента е 116, а имаме полет Барселона-Бостън на 16 август:) Но ще почакам още малко. 

преди 4 минути , Olia каза:

Аз следя също София-Барселона за 15 август

Съмишленик...и при мен така 😊 ама като сме свикнали с евтини полети ще чакаме.То има опция и с прекачване ама си е рисковано,а и от където и да идеш за Барселона август си е скъпо

Редактирано от Ivko
  • Смея се 1
преди 3 минути , aleksandrina каза:

А през jetcost-овете? Там няма ли намаление?

Там за полети на Уиз цената е по-висока ако не същата понеже я дават без дискаунт, свалям от цената на раен някъде около 20 евро за два билета, но и там в момента е скъп. Абе ще чакаме риск печели и губи 😁

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 2
Публикувано:

Лично мое наблюдение е че, цените на билети събота и неделя са по-скъпи от тези през делничен ден. Иначе , относно Барселона според мен не си струва прекачване за който е полет 3 часа. Колко по-евтино ще дойде с прекачване, че да си струва толкова ?

Публикувано:

Аз мисля,че вторник, четвъртък и събота са дните от седмицата, за които е най-вероятно да се намерят евтини билети. Вторник и четвъртък, защото повечето хора независимо дали пътуват по работа или защото са в отпуска искат да използват максимално времето т.е. по-вероятно е да летят в понеделник, сряда или петък. А всички работещи на трудов договор искат да си използват и съботата за почивка, затова пътуват в неделя готови да са на работа в понеделник. Понякога и за сряда се намират изгодни оферти 

Утре роднина има полет софия-рим, който по разписание излиза в 12:50, а сега получаваме имейл,че ще закъсне,а те са двама души и имат платени нощувки и не могат друг полет да искат.В случая дължи ли им се някакво обещетение?

We are sorry to inform you flight 4355 is delayed. Estimated departure: 1:00, 6/9/2018. Check-in opens 2 hours before the new departure time.

Referring to the delay of flight 4355 SOF-FCO - Check-in opens 2 hours before the new departure time. The text stating your rights has been emailed to you.

Редактирано от Ivko
Публикувано:

Оф то верно,че сега тия там са луднали..значи не е ясно и на връщане полета с какъв статут ще е..аз има полет края на месеца 😶

Георги Матеев
Публикувано:
преди 6 часа, ven62 каза:

Това "правило" стана 2-8 седмици преди полета.

Конкретно за София-Катания-София края на юни.

преди 6 часа, Таньо каза:

30-40 евро по-малко колко по-щастлив ще те направят?

По-добре тихо, докато не са те усетили  @Георги Матеев   и @chandni

Никой не е оракул, а особено с Уиз е почти невъзможно защото често няма логика. И аз наскоро се прецаках. 2 месеца дебнах едни билети Варна-Ларнака за юли. В началото бяха по 200 лв. на човек, но накрая ги купих по 65 лв. и бях супер доволен. Само дето след още 3 седмици паднаха на 20 лв 🙂 Отгоре на всичко онзи ден плановете ми неочаквано се промениха и все пак ще летя от София и тези билети станаха съвсем непотребни. Добре поне, че новите София-Ларнака ги взех безплатно с кредит. Та така 🙂

А по принцип въпросът не е в 30-40-те спестени евро, а в усещането, че си победил системата 🙂

• Харесвам 15
  • Браво 1
  • Смея се 2

Не знам стачни действия или какво води до забавяне/анулиране на полети, но са си доста. Странно е, че полета за Рим на Раен е излетял по разписание и този на Уиз за Милано, а обедния за Венеция на Раен е анулиран, а на Уиз за Рим е изместен със 12часа закъснение. Явно стачни действия се правят по-късно през деня и то все към края на седмицата...

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/travel-information/cancellation-information#/

Редактирано от Ivko
Публикувано:

Не е странно.

General strike Friday, June 8, 2018 Planes, trains and local transportation personnel will be on strike! Planes for 4 hours, from 13:00 to 17:00. Trains for 8 hours starting from 22:01 on June 7th. Local transportation for 4 hours with different starting times depending on the specific location (no further details are available). Please check with your ticket office whether this will affect your journey.
  • Харесвам 1
преди 31 минути , Ivko каза:

Не знам стачни действия или какво води до забавяне/анулиране на полети, но са си доста. Странно е, че полета за Рим на Раен е излетял по разписание и този на Уиз за Милано, а обедния за Венеция на Раен е анулиран, а на Уиз за Рим е изместен със 12часа закъснение. Явно стачни действия се правят по-късно през деня и то все към края на седмицата...

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/travel-information/cancellation-information#/

Стачката е обявена  от 13:00. Браво за закъснениетp на w6. Все пак ще има полет.🙂

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Публикувано:

Да обещетение не се дължи в този случай за закъснял полет, а ако имам добавена услугата 'гаранция за пристигане на време' за закъснение от/над 1 час това също ли не важи за стачни действия или си е отделно обещетение?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Otnesen
    • Magelanko
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.