Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
Цитат

Гаранцията за пристигане навреме покрива всички типове забавяния и отмени, дори тези, които са извън наш контрол, като метеорологични условия или стачки.

Забавянето се изчислява въз основа на часа на кацане на самолета.

Парите ще бъдат автоматично кредитирани към вашия WIZZ Профил в рамките на 7 дни от засегнатия полет.

Не важи за забавяния и отмяна на полети, за които клиентите са били уведомени поне 48 часа предварително.

Т.е., изплаща си се. Трябва да купиш гаранцията до 48 часа преди полета.

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 21 часа, ven62 каза:

Това "правило" стана 2-8 седмици преди полета. 😭

Май май има нещо такова, че даже и по-малко 🤔 😏 значи ще се чака и по правило връщанията са от порядъка от и над 100лв, което не го разбирам 

Untitled.jpg

Untitled1.jpg

Untitled2.jpg

Публикувано: (редактирано)

Не ми пречи и на 19-ти да пътувам за Барселона, но съм решил, че искам твърдо да е на 18-ти 😁 ама нали съм хазартен тип хахах и съм решил да надвия системата и да стане на моето 😁

Untitled.jpg

Редактирано от Ivko
преди 56 минути , Ivko каза:

Не ми пречи и на 19-ти да пътувам за Барселона, но съм решил, че искам твърдо да е на 18-ти 😁 ама нали съм хазартен тип хахах и съм решил да надвия системата и да стане на моето 😁

Untitled.jpg

... , ако цената на 18 тръгне нагоре или е малшанс, или от Уиз те четат! 😀

За да не съм офтопик - имаше модел в цените им или по-скоро относително предвидима закономерност, но от както влезе на пазара Райън нещата с тях са наистина хазарт.  Все пак - като цяло сега цените им са много по-ниски в сравнение с преди 3 - 4 - 5 години.

Добра картина  даваха "маймунките" на @macf1an

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 3
  • Смея се 5
Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

Май май има нещо такова, че даже и по-малко 🤔 😏 значи ще се чака и по правило връщанията са от порядъка от и над 100лв, което не го разбирам 

Untitled.jpg

Untitled1.jpg

Untitled2.jpg

И аз не го разбирам, но … го усетих, … много болезнено. 🙂

-----------

@Георги, махни ги тези емотикони, че докато се появят и … забравям каква точно исках. 🙂 … ето пак.

преди 1 час, Ivko каза:

и по правило връщанията са от порядъка от и над 100лв, което не го разбирам 

Връщанията, съобразно търсенето. Просто съвпадат с активния отпускарски период на работещите зад граница, също така и с ваканциите на децата им.

В края на Август и първата половина на Септември, тенденцията е на другия полюс!

пп. Същото е и за Коледа и НГ

Редактирано от Georgi_G
Публикувано:
Преди 1 час, Таньо каза:

... , ако цената на 18 тръгне нагоре или е малшанс, или от Уиз те четат! 😀

Не знам ама и цената за 19-ти следя 

18.05 /30% 

22.05

25.05

26.05

28.05

05.06/20%

06.06

08.06

155лв

206лв

206лв

206лв

150лв

111лв

106лв

60лв

🤣⬆️⬇️

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 2 часа, Ivko каза:

значи ще се чака и по правило връщанията са от порядъка от и над 100лв, което не го разбирам

Няма нищо за разбиране, когато потокът е сезонен е нормално в едната цените да са ниски, а в другата високи. В края на август голяма част от емигрантския и студентския трафик се завръща по работните/учебните си места, респективно самолетите са пълни и цените високи. В другата посока няма движение и цените са ниски. 

Преди 1 час, ven62 каза:

@Георги, махни ги тези емотикони, че докато се появят и … забравям каква точно исках. 🙂 … ето пак.

Опиши проблема по-подробно в темата за бъговете и ще видя какво мога да направя, нищо не разбирам от написаното в момента. Моля ви, пожалете ме и не очаквайте реакция при мнение писано на 194-а страница в някоя съвсем несвързана тема. 

• Харесвам 1
преди 14 минути , Георги каза:

Няма нищо за разбиране, когато потокът е сезонен е нормално в едната цените да са ниски, а в другата високи. В края на август голяма част от емигрантския и студентския трафик се завръща по работните/учебните си места, респективно самолетите са пълни и цените високи. В другата посока няма движение и цените са ниски. 

Както казахме за цени на Уиз няма закономерност и схема 🙂  

Untitled.jpg

На 7.06.2018 г. в 14:56, Таньо каза:

Не помня цената в август да е била под 70 евро двупосочно

п.с. При интрес за август, двупосочен билет се намира за по 80лв с дискаунт 🙂 

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
  • Браво 1

преди 19 минути , Ivko каза:

П.П. При интерес -  в август, двупосочен билет се намира за 80лв. с дискаунт. 🙂 

Динамични станаха цените на билетите и при Уиз.

Историята казва, че това не е на добре. 

П.П1. Изгуби ми се причината за въпроса ти от вчера относно цени на билети в август, защото ти даде повече информация по собствения си въпрос, отколкото всеки друг.

П.П2. Обикновено обявяваме цените както са в сайта, а не след дискаунт , защото той е условие, което клиента трябва да изпълни, за да ползва цената.

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , Таньо каза:

Може ли дати?

примерно 10-18 август 88лв, а ако са полети през седмицата цената варира +- 10лв 

Публикувано:

Rentacar бонуса е измама.

Търся директно в ренталкарс, харесвам си цена / компания и си викам дай да взема бонус през wizz, да ама не цените са с минимум 20% по-високи.

Публикувано:

Как се ползва този уиз кредит, който съм натрупала от резервации през букинг? Снощи опитах да купя билет през моя профил, но за друг пътник и никъде в резервацията не ме пита дали искам да използвам кредита си. Дали ако пътувам само аз друг път ще ми даде да го ползвам?

Публикувано:
преди 12 минути , mary_shery каза:

Как се ползва този уиз кредит, който съм натрупала от резервации през букинг? Снощи опитах да купя билет през моя профил, но за друг пътник и никъде в резервацията не ме пита дали искам да използвам кредита си. Дали ако пътувам само аз друг път ще ми даде да го ползвам?

Аз също съм пробвала, но не ми е давало да ползвам кредита за резервация на друго име.

Публикувано:

Бях забравил какви долни мангали са тия от Уиз. Смениха ми датата на свързващ полет, което де факто ме остави пред следните два варианта за реагиране:

- Да направя още една скъпа нощувка в умрел град;

- Да ползвам алтернативен маршрут с още едно прекачване в умрел град;

И двете ми струват 50+ евро отгоре на първоначално платената цена. И тук идва милият жест на розовите парашутки, които бяха така добри да ме компенсират за причиненото неудобство с бонус сумата от 3 евро и 32 цента (!), платени в пирамидската им Уиз сметка, дето докато се обърнеш и вече са ти я изпразнили по давност. Другата предоставена възможност беше да си избера алтернативен полет без доплащане, което ме оправяше отлично, ако изборът не беше ограничен само до шест маршрута, дето имаха само един полет на желаната дата. Дори не ми оставиха варианта за алтернативен полет по същата отсечка, ама наобратно, което също ме устройваше отлично. Абе само на мене ли всичко това ми се струва някаква долна подигравка?!?!

Иначе уведомлението за смяната на датата е направено точно един месец преди пътуването, което ще рече, че освен да пия една студена вода и да си псувам на воля, май за нищо друго не мога да претендирам, а... Грррррр!

• Шок 1
Публикувано:
преди 5 часа, Meidj каза:

Иначе уведомлението за смяната на датата е направено точно един месец преди пътуването, което ще рече, че освен да пия една студена вода и да си псувам на воля, май за нищо друго не мога да претендирам, а... Грррррр!

За застраховка "Отмяна на пътуване" не си ли чувал? Вече два пъти ми е спасявала кожата и не бих я пропуснал ако ще и нощувка в Панчарево да резервирам. 

Публикувано:
преди 10 часа, Ilian359 каза:

За застраховка "Отмяна на пътуване" не си ли чувал? Вече два пъти ми е спасявала кожата и не бих я пропуснал ако ще и нощувка в Панчарево да резервирам. 

Препоръчайте къде я правите?

Публикувано:

Кога се отразява в профила, че е купен Уизз дискаунт клуб? Купих билети и добавих дискаунт клуб, но в профила ми пише, че мога да го подновя. 🙄

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• Aleksander
    • ivelina666
    • kakadu
    • Дани Магелани
    • antony2001
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.