Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Затварят пистата на летището в Болоня за периода 14-18 септември. Полета на Уиз на 14-ти е махнат.Това не го знаех до момента, а най-интересното е, че тази новина я има още от февруари месец, а чак сега разпращат мейли за канселирани полети с опция за връшане на пари или премаршрутиране.

Редактирано от Ivko
Публикувано:
На 18.05.2018 г. в 13:09, antea каза:

големият майтап ще е, ако започнат пък да ни слагат заедно при купени отделни билети през онези сайтове, с цена под членството :biggrin:

самоцитирам се, ама се случи наистина!  току що приключи бординга на полет Мадрид-София, билетите ни са купени по отделно през джеткостовете, чекирахме се също по отделно преди 30 часа и сме с места, дадени от системата, един до друг и третото на реда ни е единственото свободно в пълния до край самолет 😅

• Харесвам 7
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 4 часа, yordanov каза:

Преведоха ми кредита от Букинг за май. Доста навреме този път. 🙂

И на мен днес и мисля, че са ми дали 3-4 евро отгоре.

Публикувано:

Гадни ко*****а. Сутринта си избрах полет, те следобед преведоха кешбека от букинг 😤

И липсват едни 20 евро от май - през контактната форма ли да ги тормозя за непреведените?

Публикувано:
преди 6 часа, adreno каза:

Гадни ко*****а. Сутринта си избрах полет, те следобед преведоха кешбека от букинг 😤

И липсват едни 20 евро от май - през контактната форма ли да ги тормозя за непреведените?

Ако са ти пратили мейл, значи са приключили, според тях. Ако не е дошъл мейла, изчакай го, вероятно ще ти добавят 20те по-късно.

Преди малко в Пловдив видях кацащ самолет на Wizz.От Flightradar се разбира ,че идва от Бове.

Редактирано от dimitrov6
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 56 минути , dimitrov6 каза:

Преди малко в Пловдив видях кацащ самолет на Wizz.От Flightradar се разбира ,че идва от Бове.

пренасочен заради бурята в София.Ще кацне в София към 21:44ч.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
1 hour ago, Branko said:

пренасочен заради бурята в София.Ще кацне в София към 21:44ч.

Отложиха обаче последната му ротация до Братислава...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 40 минути , Jorro каза:

Отложиха обаче последната му ротация до Братислава...

Утре ще лети за Шарлероа в 5:45ч. А за Братислава утре в 13:30ч. ще е този който закъснява от Болоня

Публикувано:
преди 5 часа, Branko каза:

Утре ще лети за Шарлероа в 5:45ч. А за Братислава утре в 13:30ч. ще е този който закъснява от Болоня

Нова промяна,този който пристигна от Мадрид ще е за Братислава.

Болоня ще закъснее много

• Харесвам 1
Публикувано:
3 hours ago, Branko said:

Нова промяна,този който пристигна от Мадрид ще е за Братислава.

Болоня ще закъснее много

A какво се е случило със самолета всъщност, че наложи отлагането на полета за Братислава, а не го изпълни със закъснение?

Публикувано:

Специално този от Бове закъсня заради бурята а той трябваше да излети за Братислава и от там почва мазалото,като включим и този от Болоня дето закъсня и им се обърква цялото разписание

Здравейте, магеланци,

Бих искал да помоля за съвет.

От месец следя полета София-Малага-София, за 17.07.18-21.07.18 като цената днес за двама е 517 лв., а до преди 5 дни 700 лв и така постепенно пада.

Та, въпросът ми е, време ли вече да купувам или може да рискувам още малко, като при избора на места изглежда, че не е никак пълен.

Редактирано от DonIvan
Публикувано:
преди 2 часа, DonIvan каза:

Здравейте, магеланци,

Бих искал да помоля за съвет.

От месец следя полета София-Малага-София, за 17.07.18-21.07.18 като цената днес за двама е 517 лв., а до преди 5 дни 700 лв и така постепенно пада.

Та, въпросът ми е, време ли вече да купувам или може да рискувам още малко, като при избора на места изглежда, че не е никак пълен.

Недей гледай картата за избор на места, не е меродавна. Общо взето трудно може да се даде съвет и ще е все уклончив, леко мрънкащ и неангажиращ. За около месец преди полета през лятото, според мен е време да се резервира, но има достатъчно примери и в обратната посока, когато цените са падали, дори и лятото. 

Публикувано:
В момента, Георги каза:

но има достатъчно примери и в обратната посока, когато цените са падали, дори и лятото. 

Като Катания-та на @ven62 за след няколко дни при последното 20% промо.... 😄

• Шок 2
  • Смея се 2
преди 26 минути , chandni каза:

Като Катания-та на @ven62 за след няколко дни при последното 20% промо.... 😄

Ей-й, изяде ме днес. 😀😪

А кой все пак ще се вее 7 дни в Сицилия 😋

---

Днес видях, че са ми мръднали полета от София до Катания с 10 мин.

Обадих им се. След кратки консултации и изчакване от моя страна признаха, че имам право на 120% в акаунта си. (Не бяха ми пратили мейл и нямам опция на сайта да приема полета или да избера нещо друго)

и … накрая се смилих. Оставих нещата така. Иначе щях да спечеля около 30 лв.

Нали съм добра душа. 😉

Редактирано от ven62
  • Харесвам 2
  • Браво 3
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 43 минути , ven62 каза:

Днес видях, че са ми мръднали полета от София до Катания с 10 мин.

Хм, при мен няма промяна, за август. Дай малко подробности. 

Публикувано:
преди 16 часа, Kamen каза:

Хм, при мен няма промяна, за август. Дай малко подробности. 

Когато купих билетите часът на излитане от София беше 20:25

Това е част от мейла, получен от Wizzair при купуването на билетите:

-------------------------------------------------------------

GOING OUT   Flight Number: W6 4375

Departs from: Arrives to:

Sofia  (SOF)  Catania Fontanarossa (Sicily) (CTA)

20:25

…..

------------------------------------------------------------

Сега, според сайта на Wizzair часът на излитане е 20:35

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 43 минути , ven62 каза:

Когато купих билетите часът на излитане от София беше 20:25

Това е част от мейла, получен от Wizzair при купуването на билетите:

-------------------------------------------------------------

GOING OUT   Flight Number: W6 4375

Departs from: Arrives to:

Sofia  (SOF)  Catania Fontanarossa (Sicily) (CTA)

20:25

…..

------------------------------------------------------------

Сега, според сайта на Wizzair часът на излитане е 20:35

Мерси, не съм обърнал внимание. На една резервация имам отиване и връщане, дали ще е възможно да искам възстановяване само за връщането? Или ако се прави промяната/възстановяването/ ще включва и отиване и връщане?

Публикувано:
преди 3 минути , Kamen каза:

Мерси, не съм обърнал внимание. На една резервация имам отиване и връщане, дали ще е възможно да искам възстановяване само за връщането? Или ако се прави промяната/възстановяването/ ще включва и отиване и връщане?

Вчера, като говорих с Wizzair младежа ми зададе точно такъв въпрос - какво желая да канцелирам (отиване и връщане или само отиването) т.е. считам, че и ти ще имаш този избор като тръгнеш да канцелираш.

• Харесвам 2
Публикувано:

И при мен има промяна с 10 минути. Тъй като имам три единични билета купени от Оподо за без пари, но в мейла от Уиз цената е 17,99 евро, имам ли право на 120% уиз кредит? 

Публикувано:
преди 10 минути , cloud каза:

И при мен има промяна с 10 минути. Тъй като имам три единични билета купени от Оподо за без пари, но в мейла от Уиз цената е 17,99 евро, имам ли право на 120% уиз кредит? 

При тях излиза, че е от посредник и ще те препратят към него. 

Публикувано:
преди 22 часа, DonIvan каза:

Ами гледайки какви са цените сега за този месец всичко е възмжоно. Зависи колко билети са купени за твоята и около твоята дата, какво търсене има и не на последно място системата по която се образуват цените /която така и така няма да разберем/

Untitled.jpg.3f3b960cab6e53ed457658a35b34d2e7.jpg

Ами сам си прецени дали си човек на риска /като мен / т.с. чакаш и или печелиш или губиш 😁😃 давам собствения си пример пак за полет София-Барселона за август при който можех да летя и на двете дати, но се бях хванал за 18-ти и си чаках за там добра цена 

34864516_10213734242923329_3188824569431457792_n.jpg.9340e093b0186ba9d8d43415a3c47c4c.jpg

Иначе така се движеше моята цена за конкретния полет на 18-ти, който исках по дати 😃

Untitled.jpg.5c00839669fc46eb402d3e24f6b51bdf.jpg

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.