Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 часа, cloud каза:

И при мен има промяна с 10 минути. Тъй като имам три единични билета купени от Оподо за без пари, но в мейла от Уиз цената е 17,99 евро, имам ли право на 120% уиз кредит? 

Не, Уиз връщат 17.99 на посредника и той ти връща колкото си платил.

Публикувано: (редактирано)

Не разбирам много условието им: да си кача снимки най-запомнящи се според мен и да сложа хаштаг или на качени вече такива да добавя хаштаг-а?

И ако спечеля в условито пише,че се тръгва от Виена,а полета ми до Виена поемат ли го?

Регистрирах се и получих това:

YOU ARE ALL SET!

Thank you for your registration.

DON'T FORGET TO TAG!

Tag your weirdest, craziest, wildest, most memorable travel moments on Instagram with #GETLOSTWITHWIZZ and @WIZZAIRCOM

Failing to do so by the end of the registration period (June 29) will get you disqualified and prevent you from winning. 
Your profile has to be public in order to enter the competition and the uploaded image has to be available until the contest ends.

Т.с. Профила ми трябва да е публичен /а той не е/  и да тагна снимка до 29-ти юни 

Редактирано от Ivko
Евгени Димитров

Здравейте! Имам полет другата седмица до Айндховен и имам едно чудене, моля за съвет относно багажа. Трябва да пътувам с малък куфар и една малка раница, в която си държа фотоапарата с две оптики. Тъй като Wizz направиха промени в политиката си с багажа, не съм сигурен какво да направя. Виждам, че  има опция за купуване на Priority boarding, което позволява малък багаж плюс ръчен. Малкият ми куфар ще е около 10-12 кг., а раницата с фотоапарата около 5 кг. Не искам да чекирам багаж, че в малкия куфар ще имам дрон и няма как да го оставя там. Моля за съвет, с priority boarding-a ще мога ли безпроблемно да взема на борда описаният багаж по-горе и колко са стриктни по отношение на килограмите? Благодаря! 

Редактирано от Евгени Димитров
Публикувано:

Добър пример е България. През 2018 г. двете големи нискотарифни авиокомпании на българския пазар Wizz Air и Ryanair ще държат близо половината от пазара на база капацитет в самолетите. Данните бяха представени тази година от главния изпълнителен директор на Wizz Air Йозеф Варади. Унгарската авиокомпания е първа по този показател с 31.3% и 2.5 млн. На второ място е ирландският й конкурент с 16.1%. На трето остана "България ер" с 14.6%.

https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2018/06/08/3191213_efektut_wow-cost/

• Харесвам 1
Публикувано:

С приорити ще можеш да вземеш втория малък багаж, както и куфара /голям ръчен багаж/. Досега не съм виждала да вземат големия ръчен багаж по почина на Раян. Виж доколко са стриктни в килограмите не мога да кажа.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 44 минути , Евгени Димитров каза:

Здравейте! Имам полет другата седмица до Айндховен и имам едно чудене, моля за съвет относно багажа. Трябва да пътувам с малък куфар и една малка раница, в която си държа фотоапарата с две оптики. Тъй като Wizz направиха промени в политиката си с багажа, не съм сигурен какво да направя. Виждам, че  има опция за купуване на Priority boarding, което позволява малък багаж плюс ръчен. Малкият ми куфар ще е около 10-12 кг., а раницата с фотоапарата около 5 кг. Не искам да чекирам багаж, че в малкия куфар ще имам дрон и няма как да го оставя там. Моля за съвет, с priority boarding-a ще мога ли безпроблемно да взема на борда описаният багаж по-горе и колко са стриктни по отношение на килограмите? Благодаря! 

С толкова техника, бих си взела приорити, че ако вземат куфара (дали или.....) възможно е да се случи, не бих искала да ги мисля в багажното. Когато дъщеря ми си носи фотоапарата с обективите, винаги вземам приорити. 12лв. срещу евентуална повреда на +1000лв.  мисля че си струва.

• Харесвам 2
Публикувано:

ако куфарът ти не е по-голям от посочения размер 55 x 40 x 23 см , приорити ще ти свърши работа - не съм виждала на гейта да мерят килограми

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Евгени Димитров каза:

в тази тема по-добре

Публикувано:
преди 18 минути , neuromancer каза:

в тази тема по-добре

Около 20-на пъти съм ползвал Айндховен - Никога не са мерили килограми.

За нашето летище - да не говорим.

Аз бих се понапънал да вкарам фотоапарата в ръчния багаж - точно при бординга за сметка на някоя дреха в ръка и да спестя приорити. Или поне да го имам като вариант.

Но ти си знаеш.

Мирослав Василев
Публикувано:
преди 7 минути , Божидар каза:

Някой знае ли,  на летището в Братислава дали приемат мобилни бордни карти. 

Приемат да.

• Харесвам 3
Публикувано:
На 15.06.2018 г. в 15:03, yordanov каза:

Уиз дават възможност на 180 човека да спечелят мистериозно пътуване за 3 дни от Виена.

https://wizzair.com/en-gb/get-lost-from-vienna#/

Звучи интересно. ;–)

Представям си да спечеля, да ида до Виена и да разбера че мистериозната дестинация е Варна 😀

• Харесвам 1
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 1 час, Мари Николова каза:

Изтегли си мобилното приложение.Така ще имаш достъп до моб.бордна карта,дори когато си оф лайн.

Screenshot_20180619-223642.png

преди 1 минута , Божидар каза:

За Братислава става въпрос 

• Шок 1
Публикувано:
преди 57 минути , adreno каза:

Представям си да спечеля, да ида до Виена и да разбера че мистериозната дестинация е Варна 😀

Поне ще направиш един плаж. Ами ако те замъкнат в Ниш?

Публикувано:
10 hours ago, Божидар said:

За Братислава става въпрос 

Ако не можеш да си я разпечаташ, влез през уеб в сайта на уизз и от там си я дръпни в pdf за да я покажеш. Предната седмица в деня на полета , когато исках да се чекирам резервацията ми беше изчезнала. Отворих я през търсачката по PNR кода след доста псувни..... Ако и при теб я няма така ще я намериш. 

• Харесвам 1

същото сутринта ми го пратиха, само че за Qatar 😅

Редактирано от Георги
премахната връзка, че може да е зловреден сайт
  • Харесвам 1
Публикувано:

Едно време имаше виц за албанския вирус: получаваш имейл, в който пише "Моля, разпратете този текст на всичките си приятели и после си форматирайте диска".

Сега със социалните мрежи това е реалност

• Харесвам 1
  • Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Нелчо
    • Iliyan Minchev
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.