Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Чекиран полет, закупен през май. "Случайно" разпределените места са на 27-ми и 16-ти ред... А след въвеждането на разделение от Ryan, се "биеха" в гърдите, че не разделят пътуващите на една резервация... 

Редактирано от chandni
Публикувано:
преди 6 часа, noshtna_ptica каза:

Полетът до Бари за днес анулиран и приятелите ми в момента купуват билети за друга АК.

Аз имам позната, която трябваше да лети днес с този полет, но не са я информирали по никакъв начин едва на летището е разбрала. На летището са им предложили да ги извозят до Рим и от там за София, но полета от Рим е бил само с две места свобони. На останалите им е предложен хотел в Рим до вторник и тогава ще ги извозят до София, което за някой без ангажименти е добре дошло малко аванта 🙂 🙂 Та моята позната с майка й и дъщеря й ще посетят и Рим.

Публикувано:

Отменените полети от днес и вчера не са малко. Някой има ли представа за причината?

• W6 4362
    НЕДЕЛЯ13:40 8 юли
    Бари (BRI)  София (SOF)
    НЕДЕЛЯ15:55 8 юли
  • W6 4361
    НЕДЕЛЯ12:45 8 юли
    София (SOF)  Бари (BRI)
    НЕДЕЛЯ13:10 8 юли
  • W6 7760
    НЕДЕЛЯ9:50 8 юли
    Векшьо (VXO)  Скопие (SKP)
    НЕДЕЛЯ12:40 8 юли
  • W6 7759
    НЕДЕЛЯ6:20 8 юли
    Скопие (SKP)  Векшьо (VXO)
    НЕДЕЛЯ9:20 8 юли
  • W6 2065
    СЪБОТА16:50 7 юли
    Люблин (LUZ)  Лондон Лутън (LTN)
    СЪБОТА18:35 7 юли
  • W6 3092
    СЪБОТА15:35 7 юли
    Дортмунд (DTM)  Букурещ Х. Коанда (OTP)
    СЪБОТА19:10 7 юли
  • W6 2471
    СЪБОТА13:40 7 юли
    Будапеща (BUD)  София (SOF)
    СЪБОТА16:00 7 юли
  • W6 3091
    СЪБОТА13:25 7 юли
    Букурещ Х. Коанда (OTP)  Дортмунд (DTM)
    СЪБОТА15:10 7 юли
  • W6 2066
    СЪБОТА12:45 7 юли
    Лондон Лутън (LTN)  Люблин (LUZ)
    СЪБОТА16:20 7 юли
  • W6 2472
    СЪБОТА12:45 7 юли
    София (SOF)  Будапеща (BUD)
    СЪБОТА13:10 7 юли
  • W6 3136
    ПЕТЪК21:55 6 юли
    Милано Бергамо (BGY)  Букурещ Х. Коанда (OTP)
    СЪБОТА1:10 7 юли
  • Шок 2
Публикувано:

В сайта не успявам да намеря резервация, която е правена през посредник. Пиша 6-буквения код и името на пътника и ми излиза Not found? Някой с такъв проблем?

Публикувано:

През кой посредник? Няма ли генериран мейл от посредника, с който да "вържете" резервацията си към профила?

Публикувано:
преди 36 минути , aleksandrina каза:

През кой посредник? Няма ли генериран мейл от посредника, с който да "вържете" резервацията си към профила?

При Уиз няма "връзване". Шестцифрения код и името от резервацията са достатъчни.

преди 43 минути , Vyara каза:

В сайта не успявам да намеря резервация, която е правена през посредник. Пиша 6-буквения код и името на пътника и ми излиза Not found? Някой с такъв проблем?

Или има грешка в кода, или в името, а ако няма се свържи с посредника.

• Харесвам 2
Публикувано:
1 minute ago, Таньо said:

При Уиз няма "връзване". Шестцифрения код и името от резервацията са достатъчни.

Ахааа, не знаех. :) Досега от тях само директно съм взимала. И при БГ еър няма- името и номера на резервацията са достатъчни.

Публикувано:
преди 6 минути , ivelina666 каза:

Че на мен само от едната.

Значи другите са приключили в юли, а не в юни и ще ти бъдат изплатени до средата на август.

Публикувано:
Преди 1 час, Таньо каза:

Или има грешка в кода, или в името, а ако няма се свържи с посредника.

Преди нямаше проблеми намираше я. Няма нищо грешно. Сега полета наближава и искам да я намеря и няма успява. Днес получих мейли. Резервациите ги има. Защо не ги намира след като преди нямаше проблем 

Публикувано:

Ако краят на престоя е след 25-то число, почти сигурно ще закъснее с месец. На мен комисионните за резервация от 24-26 май ми ги изплатиха миналата седмица.

Публикувано:
преди 9 часа, Ilian359 каза:

Ако краят на престоя е след 25-то число, почти сигурно ще закъснее с месец. На мен комисионните за резервация от 24-26 май ми ги изплатиха миналата седмица.

преди 9 часа, ivelina666 каза:

Престоят ми е 10-11 юни. Ще почакам до края на месеца и ще им пиша.

Моята беше планета на 07 юли,т.е.месец след осъществяване на нощувката.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 15 часа, ivelina666 каза:

Изплатиха ли ви всички бонуси от резервации през юни? Че на мен само от едната.

И аз имам не изплатени бонуси както за резервация приключила май, така и за резервация приключила юни. И то все най-големите суми?!

Писах им чрез сайта - отговориха, че е станало грешка и съжалявали и до един месец ще ми ги превели, а да видим?

Пиши им и ти. Задължително иска номер на полет като им пишеш - избери си някои произволен.

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
преди 15 часа, Vyara каза:

Преди нямаше проблеми намираше я. Няма нищо грешно. Сега полета наближава и искам да я намеря и няма успява. Днес получих мейли. Резервациите ги има. Защо не ги намира след като преди нямаше проблем 

Остана последната от четирите възможности - свързване по телефона с Wizz Air.

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 1
Публикувано:
34 minutes ago, Таньо said:

Остана последната от четирите възможности - свързване по телефона с Wizz Air.

Звънял съм по телефона и отговора беше , че не могат да помогнат да пиша през формата на сайта, така че няма смисъл. През формата отговорят след около 2-3 седмици. 

Публикувано:

Имам полет, който не смятам да ползвам. Така и не промениха нищо над половин година :(. Мога да се надявам само да го отменят или закъснее :Д

Какво ще ме посъветвате, да се чекирам ли и има ли шанс за някакви негативни последици за мен, ако не се появя?

За първи път няма да ползвам полет.

Публикувано:
11 minutes ago, Vyara said:

Имам полет, който не смятам да ползвам. Така и не промениха нищо над половин година :(. Мога да се надявам само да го отменят или закъснее :Д

Какво ще ме посъветвате, да се чекирам ли и има ли шанс за някакви негативни последици за мен, ако не се появя?

За първи път няма да ползвам полет.

Чекирай се онлайн, нищо няма да стане, ако не се появиш на изхода, но така в случай на канселация ще имаш шанс за компенсация . За закъснение без да си се качила на самолета няма как да претендираш за компенсация.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 3 минути , Jorro каза:

Чекирай се онлайн, нищо няма да стане, ако не се появиш на изхода, но така в случай на канселация ще имаш шанс за компенсация . За закъснение без да си се качила на самолета няма как да претендираш за компенсация.

Ако не си в самолета при закъснение също спокойно можеш да претендираш за обезщетение, дори има голям шанс и да го получиш. 🙂 Проверено е многократно.

• Харесвам 2
  • Шок 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.