Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 15.07.2018 г. в 10:34, Jenbel каза:

Аз не разбрах от кога спират 6-те дестинации от София? Веднага или по-късно тази година?

Обявяват ги за сезонни и от зимното разписание са аут!

• Харесвам 1
Публикувано:

Имате ли представа защо днешният полет за Айндховен е излетял с голямо закъснение? Не виждам закъснения преди него, явно се е заседял в София. 

Публикувано:

Нощес се прибрахме от Болоня с 2ч 40мин. закъснение. Естествено, не разбрахме защо самолетът толкова се е бавил по летищата между предишните полети. 

И все пак се прибрахме за разлика от пътниците на Ryanair- вчера само от Болоня имаха 4 отменени полета.

• Шок 2
Публикувано:

Привет, някой знае ли след колко време се освобождават неплатени с банков превод резервации? Резервирах билети на 13.07 с банков превод, за да си помисля, обаче преводът в евро няма да ми е изгоден и искам да платя с карта,а с тази резервация взех последните билети на ниската цена. Все още ми стоят в профила, въпреки че пише 24 часа. 

Публикувано: (редактирано)
преди 17 минути , Blushy каза:

Привет, някой знае ли след колко време се освобождават неплатени с банков превод резервации? Резервирах билети на 13.07 с банков превод, за да си помисля, обаче преводът в евро няма да ми е изгоден и искам да платя с карта,а с тази резервация взех последните билети на ниската цена. Все още ми стоят в профила, въпреки че пише 24 часа. 

Предполагам ,че колкото е срока за потвръждаване толкова е и за анулиране (въпреки ,че в условието пише,че до 24 часа ако не се плато се анлура резервацията), но ти може да направиш същата резервация със същите дати само ще ти кажат,че вече имаш резервация за същите дни и дали искаш да продължиш, но ако са били последни на ниска цена може да ти даде по-висока.

РЕЗЕРВИРАХ ПОЛЕТ, ЗА КОЙТО Е НУЖНО ПЛАЩАНЕ С БАНКОВ ПРЕВОД, НО СЕГА ИСКАМ ДА ПРОМЕНЯ ТОВА И ДА ПЛАТЯ С КРЕДИТНА КАРТА. ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ТОВА?

Ще трябва да създадете нова резервация с най-актуалните цени, за да може да платите с кредитна карта.

КОГА ТРЯБВА ДА ПРЕВЕДА ПАРИТЕ, АКО ПЛАЩАМ С БАНКОВ ТРАНСФЕР?

Плащането трябва да бъде извършено в рамките на 24 часа от резервацията. Потвърждението на резервацията може да отнеме до 4-5 работни дни.

Редактирано от Ivko
Публикувано:

превод в евро може да се прави с Револют или подобни на минимални цени

минават 3-4 дена, мисля, за да се отчете дори да платите на края или малко след срока

мисля, че няма как да знаете точно момента, когато освободят билета, така че повече проверки и късмет да не го вземе някой преди вас

• Харесвам 1

То и да му се анулира резервацията няма гаранция, че ще се върнат пак старите цени.

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Публикувано:

Мисля,че ще намалеят още,защото вчера намаляха с 10 лв. на билет, предполагам точно заради направени и неплатени резервации. На 13-ти имаше 20% off, обикновено след такава промоция цените се качват за кратко и след седмица се връщат до същото ниво.

Режат и 20 дестинации от Полша за зимата,  може би  сериозно преразпределят нещо. Виждам,  че съвпадат с нашите. 

• Warsaw – Bari
  • Warsaw – Billund
  • Warsaw – Basel
  • Warsaw – Lisbon
  • Warsaw – Porto
  • Warsaw – Nice
  • Warsaw – Vilnius
  • Katowice – Agadir
  • Katowice – Bari
  • Katowice – Bologna
  • Katowice – Naples
  • Katowice – Malaga
  • Katowice – Tenerife
  • Katowice – Memmingen
  • Katowice – Lisbon
  • Katowice – Porto
  • Katowice – Glasgow
  • Wroclaw – Tenerife
  • Wroclaw – Porto
  • Wroclaw – Agadir
Редактирано от stanimir
  • Замислям се 3
преди 50 минути , stanimir каза:

Режат и 20 дестинации от Полша за зимата,  може би  сериозно преразпределят нещо. Виждам,  че съвпадат с нашите.  

И надграждат:

Цитат

Low-cost airline Wizz Air has added seven new routes from its base in Iaşi, in north-eastern Romania. The airline will connect the city to Billund, Brussels, Dortmund, Eindhoven, Malmo, Paris and Thessaloniki.

At the same time, it will allocate an additional Airbus 320 aircraft of 180 seats to the Iaşi base to cover the new routes. It will also cover the increase in frequency on two popular routes, namely towards Milano Bergamo and Tel-Aviv. In total, Wizz Air will have 20 additional weekly flights leaving from Iaşi.

Цитат

WIZZ AIR ANNOUNCES MASSSIVE EXPANSION IN CHIȘINĂU
SECOND BASED AIRCRAFT, FIVE NEW ROUTES

Цитат

Hungarian low-cost operator Wizz Air, the biggest airline in Romania, has allotted its tenth aircraft to the Bucharest operational base. This will allow the company to launch new routes from Romania’s capital to Athens, Goteborg, Nice and Kutaisi (Georgia).

Wizz Air will also increase the frequency of flights on eight existing destinations from Bucharest, including Barcelona, London, Paris and Tel-Aviv. The number of flights from Bucharest will thus increase by 24 per week.

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 5 часа, Blushy каза:

5-7 дни.

Публикувано:
преди 11 часа, Ilian359 каза:

Нощес се прибрахме от Болоня с 2ч 40мин. закъснение. Естествено, не разбрахме защо самолетът толкова се е бавил по летищата между предишните полети. 

И все пак се прибрахме за разлика от пътниците на Ryanair- вчера само от Болоня имаха 4 отменени полета.

Изпратиха ми писмо, че на 21ви и 22ри ще има стачка в Италия и са възможни всякакви варианти.

Публикувано:

Много вероятно да е въпрос на късмет и служител. В София взимаха ръчен багаж само ако имаш и чекиран ( платен) такъв , докато в Милано отказаха да вземат какъвто и да е друг багаж освен платения чекиран.  Трябваше да се занесе до самолета и там го оставяш отвън и го товарят в багажното. Опита ми е са полети с Раян.

Публикувано:

При уизз  е различно, защото като отидох преди 2 седмици да си оставя ръчния багаж за чекиране, бяха двама служители. Единият попита дали бих могла да прибера дамската чанта в куфара, а другият каза да ме остави, че и без това се чудели как да популяризират тази възможност - да си оставиш ръчния багаж на чек-ин гише. За летището във Варна става въпрос, но явно политиката им е да взимат багажите предварително.

• Харесвам 1
6 minutes ago, Климент said:

Опита ми е са полети с Раян. 

Ryanair нямат такава практика (т.е. сега май вече ще имат) за разлика от wizz- да взимат ръчния на чек-ин. Даже wizz го пишат и в мейла преди чекиране.

Редактирано от aleksandrina
Публикувано:

Извинявам се, ако е коментирано по-рано. Горе-долу следя темата уж...

Другия месец ще летим и сме само с ръчен багаж.

Предвид политиката ръчният багаж да се събира при чекирания и изискването за 1 бройка ръчен багаж, какво правим с портмонета, ключове, телефони, лични документи... Така де, има ли проблем да се вземе някаква малка чантичка, как процедират?

Публикувано:

Няма проблем. пътувахме - аз с куфар, найлонова чанта с храна и малка дамска чанта, а щерката с куфар и фотоапарат в чанта(от по-малките но за голям фотоапарат). На нашето летище, взеха всички куфари след 90-тия. Момичето дойде и ме попита "имате повечко чанти, искате ли да ви вземем куфарите?".

• Харесвам 1
Публикувано:

Може да се вземе малка чантичка на борда, ако вземат ръчния багаж в багажното. Дори официално казват да се приберат всички ценни вещи, защото те не носят отговорност за тях, ако останат в багажното и нещо стане с тях. 

• Харесвам 1
Публикувано:

И да не го вземат пак може, на Буве нищо не събраха  и естествено настъпи хаос в самолета. почнаха се оплакванията и т.н. стандарт. Ние отново бяхме с чанта с храна, дамска чанта и чанта да фото + куфари в салона.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.