Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Wizzair нещо са "поомекнали".

Random раздаването на места не е баш така. София-Айндховен - дадоха ни на една тройна седалка мястото до прозореца и това до пътеката.

До тук добре... Да не бързам да се радвам, че ако ни сложат някой шишко в средата, който да ни препокрие с жена ми...😀

• Харесвам 1
Публикувано:

някой има ли идея дали е добра цена 130 лв от София до Лутън на 19 септември, не мога да варирам с дните , най-много един ... но се чудя дали да чакам още

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 минути , mu_ry каза:

някой има ли идея дали е добра цена 130 лв от София до Лутън на 19 септември, не мога да варирам с дните , най-много един ... но се чудя дали да чакам още

Двупосочен или една посока? 

Публикувано:
преди 3 минути , Loverboy каза:

Двупосочен или една посока? 

еднопосочен, извинявам се че съм забравила да напиша :)

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 часа, Loverboy каза:

WizzAir ми пратиха 10 евро отстъпка за багаж - кодът си е като преди - 10EUR. Интересното е, че може да се прилага за полети до Варна, но за полета до Рим дава, че не е applicable. 

Кодът все си е един и същ, но съм пробвала да го приложа многократно за полети, за които не съм го получавала и никога не е действал. Дали защото го активират няколко дни преди полета (когато по принцип го пращат) или е друга причината - не знам.

Публикувано:
преди 1 час, ven62 каза:

Random раздаването на места не е баш така. София-Айндховен - дадоха ни на една тройна седалка мястото до прозореца и това до пътеката.

До тук добре... Да не бързам да се радвам, че ако ни сложат някой шишко в средата, който да ни препокрие с жена ми...😀

Е, той може да е кльощав, пък " ароматен", което е още по-кофти.В емоджитата няма дуриан...

Да ти го онагледя.

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 5 часа, ven62 каза:

При мароканското пътуване имахме 3 полета с тях... SOF - BUD / места 16D и 27А; BUD - AGA / 11F и 11D; BGY - SOF / 26A и 26E (А321, аварийни изходи, 26А беше с 2 реда седалки празно място отпред, но без прозорци)

преди 2 часа, Stryper каза:

Кодът за багаж не работи за wizz discount member-и. Да не е това причината?

Логично е да е това. За членове на discount club се прилага 5€ на чекиран куфар от DC. Никой не прилага по две отстъпки на една стока или услуга, даже пишат, че не може да се комбинира с други промоции/отстъпки, така че макар и прецакващо за човек с discount club да му дадат 5€ вместо 10€, е вероятна причина.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 часа, mu_ry каза:

Не мога да дам конкретен съвет, защото не следя конкретно този маршрут, но имай предвид, че това е периодът, когато се прибират студентите и голяма част от работещите след отпуска.

От друга страна има много полети до Лондон, т.е. може конкуренцията да роди нещо добро.

Публикувано:
преди 6 часа, mu_ry каза:

За мен това е добра цена. 

Публикувано:
7 hours ago, ven62 said:

И шишко да е, по всяка вероятност няма да има против да се размените, обикновено средното място е най-прецакано от трите - нито си на прозорец, нито може да опънеш крак до пътеката или да ставаш лесно по време на полета, пък и да си говорите през него няма да му е много гот. 🙂

Публикувано:
преди 9 часа, mu_ry каза:

На половината цена излизат с прекачване през Бергамо.  Ако държите на директен полет, блокирайте място с банково плащане за тази седмица. Другата седмица отново. Moже би ще  пуснат - 20  aviateur.gif  

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
На 23.07.2018 г. в 17:23, samuraika каза:

Каква е политиката на Уиз за деца? Трябва възрастния да купи място и децата безплатно ги настаняват до него или? Ако не си платя за място 3 годишно дете ще го метнат където им скимне из самолета ли?

Скоро летя с "онези" билети от черния петък и децата съм ги променила да са с детски статут по телефона още преди много време. Момчето ми каза че ще ги "върже" с моята резервация, но какво значи това?

Понеже няма начин да ги добавя в профила си, мога само да ги проверявам по кода и дори не мога със сигурност да "видя" дали са наистина с променен статут. Нещо ми е нервно...

А на един телефон може ли повече от един човек да са? Че сме група с деца и баби и се очертава 5-6 човека да сме на моя телефон? Да разпечатам е най-добре, нали? Поне това да не го мисля...

Няма повод за притеснения. Аз имам от черния петък 2 и 1/2 екскурзии. И винаги сме 2големи+2деца. За всички полети говорих с уиз и писах с райън, още първия понеделник след големите "покупки".  До момента мина единствено първата екскурзия, априлската ваканция до Атина. Странното за тази екскурзия беше, че натам бяхме с уиз, а насам с райън. Когато чекирах, въпреки смените от възрастен на детски билет и "договореното" свързване на децата с единия възрастен, и двете АК ми дадоха места на 4 различни реда... Последваха моментален разговор с унгарците и чат с ирландците. Като и в двата случая им влязох като за червен картон: Ама как може така, да слагате децата да седят сами !?! За секунди и двата оператора поднесоха извинения и ми коригираха бордните карти...

Редактирано от КолЮ
  • Харесвам 2
Публикувано:
преди 18 часа, pamela каза:

Не мога да дам конкретен съвет, защото не следя конкретно този маршрут, но имай предвид, че това е периодът, когато се прибират студентите и голяма част от работещите след отпуска.

От друга страна има много полети до Лондон, т.е. може конкуренцията да роди нещо добро.

Цените са луди до към 10-12 септември, следих ги доста време, тогава се прибира повечето народ, но не мога да кажа конкретно Уиз как ще се движат... Аз взех еднопосочен 70 евро с Бритиш на 12-ти, така че честно казано 130 лв ми се струват много като за такава нискотарифна конкуренция... 

Публикувано:
преди 10 минути , Rainy каза:

Това искрено ме усмихна! 🙂 

И мен. Превозвачът си гледа интереса, слабо го интересува, на пътниците какво им се ще...😀

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Е, пътниците в крайна сметка са обратната връзка. 🙂

Има хора, които редовно пътуват София - Базел. Пък нека на нас ни е смешно.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, aleksandrina каза:

Не ми е смешно, а се усмихнах - разликата е огромна 🙂 

Пожелавам ви успех на петицията - просто се попитах кой ще плаща сметката, ако линията не се самоиздържа... 

Публикувано:
Преди 1 час, aleksandrina каза:

Виж сега, аз също се усмихнах, защото  ми се струва  наивно.

"Петиция е колективна молба, в писмена форма,  към официалната власт".

В случая, това е частна фирма, която си гледа единствено интереса и сметката. И, ако държавата, в резултат на една мощна петиция, може да си позволи да поддържа на загуба въздушна линия от А до Б, то, частната фирма не може.

• Харесвам 4
  • Браво 2
Публикувано:
преди 5 минути , Topfly каза:

От следващата година почват доставките на A 321NEO с 239 седалки. Тези самолети ще харчат с 15% по малко керосин.

Интересно, че искат да преминат почти изцяло на по-големия самолет. 240 седалки ми се виждат много за Европа.

Публикувано:
преди 32 минути , tch каза:

Интересно, че искат да преминат почти изцяло на по-големия самолет. 240 седалки ми се виждат много за Европа.

Не мисля, че са много, а и това ще свали себестойността на билета. В неделя се прибрахме от Бергамо до София с Wizz с А321 и затовареността беше почти 100%. Щом от Бергамо до София могат да го напълнят, значи не са много 240 седалки 🙂

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
преди 1 час, Topfly каза:

От следващата година почват доставките на A 321NEO с 239 седалки. Тези самолети ще харчат с 15% по малко керосин.

dfhcgh.png

С какво разстояние ще  са редовете, за да натъпчат ред и половина? Тоалетните да не станат  от 3 на 2 ? d_coffee.gif

преди 6 часа, aleksandrina каза:

Събират се подписи за запазване на линията София- Базел: ПЕТИЦИЯ

В статията нищо не е споменато за линията София - Варна. Спират ли я, програмират ли я, няма информация.

Редактирано от Hollywood

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Ardent
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.