Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

При 240 седалки закъсненията се увеличават, повече хора, повече бутане, което за техния бизнес модел е спънка. Вероятно това провокира новите схеми с багажа - за да става по-бързо качването. Няма да се изненадам, ако в някакъв момент се върнат на безплатен малък салонен багаж. Иначе аз 2 пъти съм пътувал с 321 и двата пъти беше пълен над 95%.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, chandni каза:

Щом от Бергамо до София могат да го напълнят, значи не са много 240 седалки 🙂

Има доста големи флуктуации в затовареността между зимата и лятото

преди 1 час, Hollywood каза:

В статията нищо не е споменато за линията София - Варна. Спират ли я, програмират ли я, няма информация.

В сайта им не могат да се купят билети, така че май я спират. Май не им хареса, че трябва да си продават билетите по 30-40лв

Публикувано:

И ЗАЩО СПИРАТ НЕАПОЛ СОФИЯ И ОБРАТНО......\WIZZAIR\

RAYANAIR ПОМОГНИ  НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ОТ НЕАПОЛ И КАТАНЯ,WIZZAIR НИ ИЗОСТАВИ.......

• Харесвам 1
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 часа, tch каза:

Има доста големи флуктуации в затовареността между зимата и лятото

В сайта им не могат да се купят билети, така че май я спират. Май не им хареса, че трябва да си продават билетите по 30-40лв

Има дни, в които машината във варна прави пo една и по две ротации. Дано измислят нещо или им носи пари да е на земята.

Публикувано:

За новите 321, мисля, че липсва една тоалетна. Между другото имам подозрения, така да се каже, че няма да възстановят всички спрени полети пролетта...

Публикувано:

Wizzair с 14% спад на печалбата (и спад в акциите) - обвиненията са към стачкуващите авиационни служби в Европа. 

http://www.thisismoney.co.uk/money/markets/article-5990851/Wizz-Airs-share-price-slides-profits-fall-14-amid-unprecedented-disruption.html?ns_mchannel=rss&ito=1490&ns_campaign=1490 

Публикувано: (редактирано)
На 25.07.2018 г. в 22:54, randi каза:

За новите 321, мисля, че липсва една тоалетна. Между другото имам подозрения, така да се каже, че няма да възстановят всички спрени полети пролетта...

Посегнаха и на тоалетната.  Остават 3. Поне от тази снимка. Изместена и сложена в камбузата .

Airbus_A321neo_240_seats_Airbus-Cabin-Fl

Редактирано от Hollywood
  • Замислям се 1

Wizz не спират да ме изненадват приятно!Както предположих ми счупиха куфара на последният полет.Днес отидох в магазин"Светла"на Орлов мост,където компенсират повреден багаж на Wizz.Интересното е,че въпросният счупен куфар ми го платиха Wizz преди години,след дълга и нервна кореспонденция,в която ме караха да пращам по 5 пъти демидж рипорта,багажните стикери и т.н.,а от Светла искаха по 10лв за да издадат документ,че помляният куфар не става за нищо.Та сега,може би ще разберете изненадата ми,когато обяснявайки защо идвам на дамата в магазина,тя само ми поиска оригиналните документи и ми даде широк избор от куфари,за да си харесам нов:curtsey::dance3::biggrin:(е не са ли старите емотикони мега яки?)

Всъщност,не споменах,че става въпрос за куфар за ръчен багаж,прибран пред самолета в багажното.

Много ми е готин новият куфар,браво на Wizz,че са си оправили политиката!А жената ме изпрати с думите"И ако ви счупят и този,знаете каква е процедурата.'':don-t_mention:

Редактирано от Мари Николова
  • Харесвам 12
  • Браво 4
Публикувано:

Всъщност кои линии спират? Неапол, Катаня, Базел? Има ли и други? И при Ryan май падат разни неща, за които уж е платено да не падат, дали не наблюдаваме началото на края на low-cost от България? 😞 

Публикувано:
преди 1 минута , stormbringer каза:

дали не наблюдаваме началото на края на low-cost от България? 😞 

Чак пък края :rolleyes: ..., по-скоро оптимизиране според капацитета на българския пазар. 

• Харесвам 3
преди 24 минути , stormbringer каза:

Всъщност кои линии спират? Неапол, Катаня, Базел? Има ли и други? И при Ryan май падат разни неща, за които уж е платено да не падат, дали не наблюдаваме началото на края на low-cost от България? 😞 

Атина, Нюрнберг, Малага и може би Варна. Това спират за сега от София.

Редактирано от vl_stamboliev
Публикувано:
преди 3 часа, stormbringer каза:

Малага, Атина, Базел, Нюрнберг, Неапол, Катаня и Варна.

От Варна също спират Тел Авив, Милано и София

Публикувано:

При последното ни пътуване имах проблем с чекирането на децата. Бяхме с билети от Черния петък и  всички бяхме с отделни резервации. По телефона бях променила билетите на детски, но явно служителите не бяха вързали детските билети с такъв на възрастен. При чекирането не ми генерира бордна карта, а друг документ, в който пишеше,  че трябва да се явя на летището за проверка. Когато отидохме се оказа, че след проверката трябва да си принтирам сама бордните карти наново, но това е трябвало да се случи 3 часа преди пътуването...…………………. или се плаща по 35 евро на бордна карта. Как можеше да го знам като никъде не го пишеше?

Жената на летището се обади на служител на Wizz air и от там й казаха, че трябва да си платя ако искам да пътувам.   Благодарение на една от шефките ни принтираха бордните карти и летяхме, но имаше опасност изобщо да не летим.

На връщане се получи същия проблем, но вече знаех защо и само се обадих по телефона на Wizz air и след като свързаха детската резервация с моята, си генерирах нова бордна карта.

Не мога да разбера защо служителката на летището смяташе, че вината е моя и че трябва да си платя 35-те евро за всяко дете, като аз се бях обаждала 2 пъти на Wizz air за тези билети и трябваше всичко да е ок.

• Шок 1
Публикувано:

В сряда ме чакат твоите мъки - с две деца и две обаждания до Уиз с всички уверения....ха да видим. Поне ми даде кураж да се боря и да не се поддавам на изнудване.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Когато се чекираш трябва да ти генерира бордна карта. Ако не се случи им се обади и ги помоли да свържат детските резервации с твоята. И след това я генерирай отново. Ние пътувахме няколко пъти с билети от черния петък и всичко си беше ок, но явно в този случай някой не е знаел за това свързване. Напълно нормално е да не допуснат да пътува само дете.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, samuraika каза:

В сряда ме чакат твоите мъки - с две деца и две обаждания до Уиз с всички уверения....ха да видим. Поне ми даде кураж да се боря и да не се поддавам на изнудване.

Изобщо не оставяй за сряда действията си. Още  след чека във вторник, ако има и минимален пролем, им звъни и пиши на имейла. На място си зависима от настроенията и познанията на екипа.

Всичко ще бъде наред, убедена съм!

• Харесвам 2
преди 10 минути , Stryper каза:

Екипа на летище София не е към Wizz Air и не могат да взимат решения.

Напротив.Екипа т.е служителите на Летище София са наземния оператор за обслужване на Wizz Air и точно те взимат решенията,когато има драма на самото летище,чекин,багаж,деца и т.н.Те са тези,които могат да си затворят очите или не,за  свръх багаж,дете към възрастен и обратното

Редактирано от Branko
  • Харесвам 1
Публикувано:

АХХХХ, на мен ми предстои пътуване в сряда с дете и ме вкарахте в тревога...

Аз когато се обаждах след резервациите ме увериха, че са "вързани" дете с възрастен . И след това, като гледах резервациите в сайта  даже ни бяха определили и места! Моля се да нямаме проблеми!!!

• Харесвам 1
Мирослав Василев
Публикувано:

И аз бях в същата ситуация, при последния ни полет с тях. Бях забравила да закача детето към възрастен, не ми разреши да и вкарам годината на раждане, защото беше под 14 години и просто въведох 2004 като година на раждане. Никой никъде не ни направи проблеми, защото при първата проверка, въобще не излизат данните на пътника, освен имената, а на паспортния контрол, повече гледат номерата на личните карти/паспорти да са правилни. А и винаги можете да кажете, че сте се объркали, все пак е една цифричка. Надявам се всичко да бъде наред.

Публикувано:
преди 8 часа, samuraika каза:

Самурайке, ако са променили билетите и са свързни дете възрастен трябва да са ви дали и места. Следователно можеш да направиш чек ин 30 дни преди полета. Аз сега го направих и всичко излезе точно. С бордна карта на мен и на детето. Направи го да спестиш време 😉

преди 8 часа, samuraika каза:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, Branko каза:

Напротив.Екипа т.е служителите на Летище София са наземния оператор за обслужване на Wizz Air и точно те взимат решенията,когато има драма на самото летище,чекин,багаж,деца и т.н.Те са тези,които могат да си затворят очите или не,за  свръх багаж,дете към възрастен и обратното

Момичето, което държеше да платим каза, че не е от Wizz.

Публикувано:
преди 54 минути , Stryper каза:

Момичето, което държеше да платим каза, че не е от Wizz.

Точно,не е от Уиз.Но то/те са екипа от наземния оператор сключил договор за обслужването на Уиз на територията на летището.Да взимат решения,пари за услуги и т.н.,от тях зависи ще те таксуват ли,ще те пуснат да минеш метър или няма да обърнат внимание. Те взимат решенията за всичко свързано с тези услуги/решения ,когато си на територията на летището

• Харесвам 1
Публикувано:

Te не взимат решения само на база на собствена преценка. Има правила, по които действат. И неустойки, когато не ги следват (ако ги хванат разбира се)

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Assya
    • Magito
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.