Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)
преди 16 минути , adreno каза:

Te не взимат решения само на база на собствена преценка. Има правила, по които действат. И неустойки, когато не ги следват (ако ги хванат разбира се)

Да,за това има сключен договор.Там са упоменати правилата по които взимат решения и как да действат .

Редактирано от Branko
Публикувано:

След колко време горе-долу получихте отговор от Customerrelations1@wizzair.com след въпрос за неполучен кешбек от букинг? Преди 2 седмици им писах за юнския ми бонус /тъй като мина месец и половина от резервацията/ и нищо. Има ли друг мейл, на който отговарят по-бързо?

Публикувано:

Някой има ли проблем с избора на места? Искам да избера място за полет утре от Варна, но ми дава Seat selection is currently unavailable. Имам друга резервация до Рим за след 10 дни и без проблем ми даде да избирам места? 

Screen Shot 2018-07-30 at 14.43.11.png

Публикувано:

Откога Wizz имат такса - системна допълнителна такса - за плащане? Излиза ми при всички варианти за плащане - 20 лв. До момента никога не ми се е случвало начисляване на такова нещо.

Публикувано:

Мхм, бях чела някъде същото. Ей сега симулирах закупуване на билет и цената от 19,19 лв не мръдна до края. Къде ги тез' 20 лв?

преди 14 минути , pepi:) каза:

Откога Wizz имат такса - системна допълнителна такса - за плащане? Излиза ми при всички варианти за плащане - 20 лв. До момента никога не ми се е случвало начисляване на такова нещо.

Симулирах 2 резервации, стигнах до последната стъпка за плащане, но никъде не видях да начислява допълнителна такса.

В тарифата пише следното за тази такса, каквото и точно да значи:

Допълнителна системна такса - Приложима за резервации, направени от автоматизирани системи. 
ЧРЕЗ WIZZAIR.COM
На полет, на пътник ‎10,00 € 
Редактирано от yordanov
Публикувано:

Като стигна до последна стъпка - за плащане- ми ги начислява. Сега пробвах през друг компютър - няма ги. Обаче друг проблем - като натисна бутона за плащане и резервиране сега, нищо не се случва.

Публикувано:

Защо не опитате през приложението?

Аз така не можех да чекирам през компютър, а през приложението стана от раз. Явно понякога се сбъгва през десктоп версията.

• Харесвам 1
Публикувано:
19 hours ago, aleksandrina said:

Защо не опитате през приложението?

Аз така не можех да чекирам през компютър, а през приложението стана от раз. Явно понякога се сбъгва през десктоп версията.

Благодаря за отговорите!
Нямам инсталирано приложение.
Свързах се с неимпулсния телефон за съдействие, не можаха да ми помогнат - предложиха да затворя прозореца и да го отворя наново и да си рестартирам покупката на билети. Споделих опасението си, че цената вероятно вече няма да е същата - нищо не можели да направят. Така и стана - цената скочи от 190 на 210 лв 🙄.
Отделно цял ден не се отваряше промоцията за 20% намаление. А пробвах през различни устройства, за да се уверя че проблемът не е в нета или компютъра. Та общо взето - вчера ми беше денят на голямото разочарование от Wizz ☹️.

Публикувано:
Преди 1 час, pepi:) каза:

Отделно цял ден не се отваряше промоцията за 20% намаление. 

Вчерашните 20% бяха за избрани полети само не за всички.

преди 57 минути , EliDion каза:

СПЕШНО - от кой терминал на летище Атина тръгват сометите на wizz за София

От главния терминал и после с автобус извозват до самолета.Края на май последно бях,и кацнахме на един далечен отделен терминал.Там ни провериха документи и под земята по подвижна пътека около 1 километър пеш се придвижих до главното летище.На снимката 1 е главния,а 2 далечния.

ж.png

Редактирано от dimitrov6
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 31 минути , EliDion каза:

СПЕШНО - от кой терминал на летище Атина тръгват сометите на wizz за София

Мисля , че е само един и там е последната спирка на метрото.

• Благодаря 1

Мерси много, че мойто чаве ме вкарва тука във филми.

п.п. всички е наред, ако някой се е притеснил :blush:

Редактирано от EliDion
  • Харесвам 1

Здравейте, преди малко чекирах 2 билета. На избора за вид документ избрах и на двата национален документ за самоличност , а на бордните карти на едната излиза “друг документ” а на другата си излиза национален документ. Дали ще стане проблем на летището? Случвало ли ви се е ? 

Редактирано от Dinica

Няма никакъв проблем! Всичко ще бъде наред.

Само не мога да разбера защо си озаглавила темата по този начин?

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 1
Публикувано:
6 minutes ago, krasen_denev said:

Няма никакъв проблем! Всичко ще бъде наред.

Само не мога да разбера защо си озаглавила темата по този начин?

Така по - добре ли е ? 😂

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Dinica каза:

Здравейте, преди малко чекирах 2 билета. 

Както каза и Красен - няма да имате проблем.

Питането е преместено в подходящата тема.

Публикувано:

Wizzair today announced it will open 11 new routes to several destinations around Europe. Tickets on the newest routes are available starting as low as €9.98 one way and operations will start on October 2018!

Wizz Air will be introducing service on the following new routes:
✈ Vienna – Warsaw
✈ Kharkiv – Gdansk
✈ Kharkiv – Wroclaw
✈ Lviv – Vilnius
✈ Lviv – Bratislava
✈ Pristina – Dortmund
✈ Pristina – Munich / Memmingen
✈ Pristina – Basel
✈ Dortmund – Tirana
✈ Budapest – Doncaster / Sheffield
✈ Craiova – Brussels Charleroi

• Харесвам 5
Публикувано:

Знам за простотиите на Ryan, но нещо съм изтървала от кога Wizz започнаха също да разделят пътниците от една резервация. Току-що чекирах полети до и от Меминген - на отиване моята половинка е на място А, а аз на С на един ред (което всъщност може и да си е  бонус). На връщане сме на средни места през три реда.

Публикувано:

Имате ли представа кога излиза разписанието за април?

За септемврийското (2019) ми е ясно, че е рано да питам още, но поне април да нагодя :D

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• angel tomov
    • Hakkâri Spor
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.