Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

До Ейлат ще си заслужава само ако наистина много намалят цените и е по-удобни дни. Иначе летището в Йордания (Акаба), до което летят Ryan е в пъти по-удобно.

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)
преди 28 минути , randi каза:

От ноември стартират София - Ейлат два пъти седмично в дни вторник и събота. 

да, видях сутринта рекламата в инстаграм... Само от София и Будапеща ще има полети, брей , брей... Ейлат съм го виждал само от йорданския бряг отсреща  (Aqaba)...

Да пуснат Порто, Фаро, Тенерифе... не да летим от Букурещ и Будапеща... 

image.png.9f457f65c69bf7f1df0225fbe254e34e.png

Редактирано от montepinar
  • Харесвам 6
преди 1 час, MARTiNSHO каза:

До Ейлат ще си заслужава само ако наистина много намалят цените и е по-удобни дни. Иначе летището в Йордания (Акаба), до което летят Ryan е в пъти по-удобно.

Екстра цени. 🙂 Може да го напривиш и с прекач на Гурион. Скачаш на дългата база 757-300 до Ейлат. Става и от градското и непознато SDV  :dance4:

maxresdefault.jpg

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Публикувано:

Wizzair launches two new routes to Eilat, Israel!

Wizzair today announced it will two new routes to Eilat! Fly from Sofia or Budapest to Israel’s most southern city, a busy port and popular resort at the northern tip of the Red Sea. The city’s beaches, coral reefs, nightlife and desert landscapes make it a popular destination for international tourists – especially during Winter time.

Tickets are available starting as low as €9.98 one way and operations will start on November 2018!

Wizz Air will be introducing service on the following new routes:
✈ Budapest – Eilat (Monday, Friday)
✈ Sofia – Eilat (Tuesday, Saturday)

https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/wizzair-launches-two-new-routes-fromto-eilat-israel/

• Харесвам 2
Публикувано:

Здравейте. Тази тема намерих за Уиз, та ще питам тук. Предстои ни пътуване от Мадрид до Пунта Кана на 30.10. След хиляди проверки установих, че само Уиз ни устройват с полет на 29.10. и една нощувка в Мадрид, която вече е резервирана. Със закупуване на Уиз дискаунт (по-скъпия, че сме 4ма възрастни с 1 дете) и купуване на 20кг куфари, цената беше 850лв за всички ни. Е да де, ама се замотахме и не ги купих и днес като тръгнах да ги купувам, какво да видя - на 29.10. няма полет ..... 🙄 Полетът на предния ден е в пъти по-скъп, да не говорим, че ще трябва още една нощувка в Мадрид - оскъпяване ,пък и по-сложно с отпуските. От Раян тръпки ме побиват с техните отменени или закъснели полети, но все пак тяхната оферта е към 1100лв за датата, която ме устройва и с 1 куфар по-малко. България Еър почти нямат директни полети до Мадрид. Намерих 1, който е на 30.10., но така трябва да местим нощувката в Мадрид да е след като се върнем от Пунта Кана (не знам дали ще е възможно), но другия проблем е, че каца в 13:20 в Мадрид, а нас ни искат 4 часа преди полета до Пунта Кана, който е в 16:00. Агентката твърди, че рискът е прекалено голям и времето е малко. Та сега голямото чудене е - има ли опция Уиз да пуснат пак някакви места или някой полет на 29.10. или няма шанс? Въобще не знам какво да правя. Да чакам ли намаления, да чакам ли чудо от Уиз или да взимам на тъпите Раян билетите преди и те да са станали 2000лв ........ ПОМООООЩЩЩЩ!

преди 5 минути , milen4ety каза:

Здравейте. Тази тема намерих за Уиз, та ще питам тук. Предстои ни пътуване от Мадрид до Пунта Кана на 30.10. След хиляди проверки установих, че само Уиз ни устройват с полет на 29.10. и една нощувка в Мадрид, която вече е резервирана. Със закупуване на Уиз дискаунт (по-скъпия, че сме 4ма възрастни с 1 дете) и купуване на 20кг куфари, цената беше 850лв за всички ни. Е да де, ама се замотахме и не ги купих и днес като тръгнах да ги купувам, какво да видя - на 29.10. няма полет ..... 🙄 Полетът на предния ден е в пъти по-скъп, да не говорим, че ще трябва още една нощувка в Мадрид - оскъпяване ,пък и по-сложно с отпуските. От Раян тръпки ме побиват с техните отменени или закъснели полети, но все пак тяхната оферта е към 1100лв за датата, която ме устройва и с 1 куфар по-малко. България Еър почти нямат директни полети до Мадрид. Намерих 1, който е на 30.10., но така трябва да местим нощувката в Мадрид да е след като се върнем от Пунта Кана (не знам дали ще е възможно), но другия проблем е, че каца в 13:20 в Мадрид, а нас ни искат 4 часа преди полета до Пунта Кана, който е в 16:00. Агентката твърди, че рискът е прекалено голям и времето е малко. Та сега голямото чудене е - има ли опция Уиз да пуснат пак някакви места или някой полет на 29.10. или няма шанс? Въобще не знам какво да правя. Да чакам ли намаления, да чакам ли чудо от Уиз или да взимам на тъпите Раян билетите преди и те да са станали 2000лв ........ ПОМООООЩЩЩЩ!

Ако е имало преди време полет на 29.10, явно е отменен, за това сега няма, не че няма места. И да беше купила преди, щеше да получиш мейл, че ти предлагат други дати или връщане на 120% в профила. Дупка от 2,5 часа е абсурдна, при втори междуконтинентален полет.

Аз не вярвам да станат по-скъпи отколкото са сега, може да изчакаш.

Редактирано от Alexander
  • Харесвам 1
Публикувано:
2 minutes ago, Alexander said:

Ако е имало преди време полет на 29.10, явно е отменен, за това сега няма, не че няма места. И да беше купила преди, щеше да получиш мейл, че ти предлагат други дати или връщане на 120% в профила. Дупка от 2,5 часа е абсурдна, при втори междуконтинентален полет.

Аз не вярвам да станат по-скъпи отколкото са сега, може да изчакаш.

Все пак има някаква разлика между Уиз и Раян. На Раян все още се въртят около 1000лв за всички ни, а на Уиз и то за предния ден са направо двойно .... Та се чудя, да не станат и на Раян към 2000лв. Иначе много повече предпочитам Уиз, все пак и дискаунт клуб ще си имам за 1г напред. А дали има опция да цъфне пак полет на 29.10. или шансовете са нулеви? 🤔

преди 20 минути , milen4ety каза:

На Раян цената ( Плюс с включен приоритет, място, ръчен и чекиран багаж) е 375 евро за 5-мата за 29.10, което е далеч под 1100 лв.

Остава риска "Раян", но...

Screen Shot 2018-08-09 at 15.39.41.png

Редактирано от funny
  • Харесвам 2
Публикувано:
1 minute ago, funny said:

На Раян цената ( Плюс с включен приоритет, място, ръчен и чекиран багаж) е 375 евро за 4-мата за 29.10, което е далеч под 1100 лв.

Остава риска "Раян", но...

Screen Shot 2018-08-09 at 15.39.41.png

Това май са еднопосочни, на нас ни трябват с връщане. Моя грешка, че не съм го упоменала, но с полета за връщане проблем няма и съм го пропуснала. Имам връщане от Пунта Кана на 06.11., но тъй като е късно, полета от Мадрид до София трябва да ни е на 07.11. Иначе цената, която аз гледах беше петстотин и нещо евро за двупосочни на ниската цена и после допълнително добавени само 3 куфара обаче. Аз, мъжа ми и детето с един 20кг и другата двойка са си с 2.

Публикувано:
преди 3 минути , ven62 каза:

Виж за отиването през Милано, Лондон или Франкфурт.

През Лондон избягваш Ryan т.е. Wizz+Easyjet 

разцъкай този сайт: azair.com

С 3 чекирани багажа няма как да излезе сметката с прекачване.

• Харесвам 2

Ето тази цена ми дава като крайна с екстрите, които ми трябват. Сега въпроса е - по-зле ли ще става, чудо може ли да стане ... ?

530,45 евро

преди 3 часа, Alexander каза:

С 3 чекирани багажа няма как да излезе сметката с прекачване.

Да, да. Много пътуване и прекачванки ще ни дойдат с това дете. Не е летял все още и не знам как ще му се отрази. Трябва да се докопаме до Мадрид 🤔

Редактирано от Mary
Лични данни
Публикувано:

Понеже са махнали полета на 29, а следващия е чак на 31, голяма част от хората са взели полета в предния ден, на 28, оттам и този рязък скок на цените за този ден, просто няма много места вече.

Публикувано:

Махнали са полетите в понеделниците до Мадрид през зимата !!! Орязване но пък ще пуснат до Ейлат 

преди 31 минути , milen4ety каза:

Имаш добра оферта oт Ryanair

Screenshot_2018-08-09-15-56-09.png

Публикувано:

Аз не бих се колебал - взимам wizz na 28.

Мадрид е чудесен. А още един ден (ако сте били в Мадрид) може да уплътните в Ел Ескориал, Толедо, ...

• Харесвам 2
Публикувано:
1 minute ago, ven62 said:

Аз не бих се колебал - взимам wizz na 28.

Мадрид е чудесен. А още един ден (ако сте били в Мадрид) може да уплътните в Ел Ескориал, Толедо, ...

За съжаление, освен че са още 100Е за нощувка, билетите са към 500лв на човек с багажа .....

Публикувано:

Аз ли нещо не разбрах, но без дискаунт членство за 5 възрастни ми излиза 1430 лв. т.е. под 300 лв. на човек. (София - Мадрид)

Проиграй варианти и да взимаш билетите един по един или по 2-3. Възможно е цената за 5 с намаление да е по-висока от 3 с намаление + 2 на общо основание, например.

преди 47 минути , ven62 каза:

Аз ли нещо не разбрах, но без дискаунт членство за 5 възрастни ми излиза 1430 лв. т.е. под 300 лв. на човек. (София - Мадрид)

Проиграй варианти и да взимаш билетите един по един или по 2-3. Възможно е цената за 5 с намаление да е по-висока от 3 с намаление + 2 на общо основание, например.

Ето колко ми излиза. Купувам големия дискаунт, защото сме 5 човека. Имам 3 куфара по 20кг в двете посоки. и крайна цена почти 2000лв. И като сложим още 100Е хотел ....

Редактирано от Mary
Лични данни
Публикувано:
преди 5 минути , milen4ety каза:

Ето колко ми излиза. Купувам големия дискаунт, защото сме 5 човека. Имам 3 куфара по 20кг в двете посоки. и крайна цена почти 2000лв. И като сложим още 100Е хотел ....

wizz.jpg

По лесно ще е да се съсредоточиш само за отиването. Ясна ти е цената за връщане с всички екстри, така че по-скоро се търси определена цена за проблемното отиване до Мадрид.

Ако дадеш по този начин цените и бюджета ще е по-лесно за ориентиране и търсене

• Харесвам 3

@funny е много права. Направо си купи връщането - да ти се махне от главата. И не забравяй да разцъкаш комбинации, а не да се хакнеш с 5 билета наведнъж.

После си сглоби и отиването.

И си редактирай снимката, разбира се, ако не ти е все едно Интернета да знае кой точно пътува и кога. :wink:

Редактирано от ven62
  • Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.