Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)
преди 3 часа, milen4ety каза:

Ето колко ми излиза

Махнала съм снимките, на които имаше лични данни.

Не е добре да оставяте данните си в пространството.

Редактирано от Mary
  • Харесвам 4
Публикувано:
8 hours ago, Mary said:

Махнала съм снимките, на които имаше лични данни.

Не е добре да оставяте данните си в пространството.

Изобщо не ми е хрумнало, че и само две имена могат да бъдат използвани с някаква цел 🙂 

Ще изчакам 1-2 дни и ще се надявам на чудо .... 

Публикувано:
преди 7 часа, milen4ety каза:

Изобщо не ми е хрумнало, че и само две имена могат да бъдат използвани с някаква цел 🙂 

Ще изчакам 1-2 дни и ще се надявам на чудо .... 

Могат, могат. Например, да ти кажа къде живеете. Не, че не знаете. :wink:

• Шок 1
преди 21 часа, funny каза:

Wizzair launches two new routes to Eilat, Israel!

Те, с техните гръмки заглавия. Ейлат си е Ейлат, Овда си е Овда... и е на 60 км. В случая полетите са до летище Овда в милитаризирана зона. С Wizz Discount Club видях, че полетите през ноември са по 19.90 лв на посока.

Помня как през 2009 като пуснаха полети до Айндховен и навсякъде в сайта им се водеше Амстердам-Айндховен... сякаш са едно до друго, хаха. Едното в единия край на държавата, другото в другия. Иначе... да, за 1 час със скоростен влак. Какво нещо е рекламата и как заблуждава

Редактирано от montepinar
  • Харесвам 3
4 minutes ago, montepinar said:

Те, с техните гръмки заглавия. Ейлат си е Ейлат, Овда си е Овда... и е на 60 км. В случая полетите са до летище Овда в милитаризирана зона. С Wizz Discount Club видях, че полетите през ноември са по 19.90 лв на посока.

Помня как през 2009 като пуснаха полети до Айндховен и навсякъде в сайта им се водеше Амстердам-Айндховен... сякаш са едно до друго, хаха. Едното в единия край на държавата, другото в другия. Иначе... да, за 1 час със скоростен влак. Какво нещо е рекламата и как заблуждава

Овда в момента е летището на Ейлат, старото летище до морето се ползва само за вътрешни полети. Така че си е много точно заглавието. От март месец всички полети се прехвърлят на новото летище

Рамон в Тимна.

Редактирано от Nikola Simeomov
Публикувано:
На 9.08.2018 г. в 11:16, MARTiNSHO каза:

До Ейлат ще си заслужава само ако наистина много намалят цените и е по-удобни дни. Иначе летището в Йордания (Акаба), до което летят Ryan е в пъти по-удобно.

Накъде повече да ги намаляват? За 4 часов полет - 10 евро. Че дори полетът до Варна е по-скъп...

И да уточним, това е летище Овда, не е Ейлат (който се вижда от Акаба от отсрещния бряг).... Кога допреди години сте мечтали за директни полети до Акаба? Аз летях прези 8 години до там и ми излезе не през носа, а през не знам къде... 

А и често полетите до близкия Изток са в неудобни часове, в Бейрут кацат все през нощта. Тук имате обедно-следобеден полет, за 10 евро и пак кусури.  Ей това българинът е страшна работа, пускат му директен полет на далечно разстояние за такава смешна цена и пак недоволен

image.png.b0788a9ac5df96842ed4c79f8ebaef91.png

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 20 часа, milen4ety каза:

Здравейте. Тази тема намерих за Уиз, та ще питам тук. Предстои ни пътуване от Мадрид до Пунта Кана на 30.10. След хиляди проверки установих, че само Уиз ни устройват с полет на 29.10. и една нощувка в Мадрид, която вече е резервирана. 

О, това съм го играл същото.. преди 5 години, пак в края на октомври до Пунта Кана и пак през Мадрид....  На отиване с Bulgaria Air, на връщане с Wizzair (до Доминикана с Air Europa). Винаги нощувки в Мадрид, защото билетите си ги бяхме купили 6-7 месеца по-рано и България Ер на няколко пъти промениха часовете и треперехме всеки път когато получим имейл. Даже тогава нямахме голям избор до  Мадрид, защото Раянеър не летяха от София, а Ийзи джет вече бяха спрели линията София-Мадрид и опциите бяха само БГ Ер и Уиз. Извиват ръчички и това е. Няма начин. Ако цените са ви много високи, пробвайте с прекачвания... през някое италианско летище или през Шарлероа, но... с багажите, ще ви излезе пак скъпо. Но да е предния ден, преди да пътувате за П.Кана

преди 21 минути , Nikola Simeomov каза:

Щом на 60 км си е "точно" заглавието... ОК, така да бъде. Аз съм на мнение, че Лутън си е Лутън, Шарлероа си е Шарлероа, Бове си е Бове

• Харесвам 1
Публикувано:
3 minutes ago, montepinar said:

Щом на 60 км си е "точно" заглавието... ОК, така да бъде. Аз съм на мнение, че Лутън си е Лутън, Шарлероа си е Шарлероа, Бове си е Бове

За тях съм сългасен за 3-те, но Ейлат няма друго международно летище освен Овда в момента, догодина ще се променят нещата с отварянето на Тимна. Лондон има Хийтроу, Брюксел Завентем, а Париж Шарл Дьо Гол

• Харесвам 1

Уиз имат няколко сериозно закъсняли полета от тази нощ,каква ли е причината?

Много ме зарадваха с новата дестинация.Само да припомня,че миналото лято се кефехме на "офертата" на Раян за 50 - 60 евро двупосочен от Бергамо до Овда.За зимните месеци да отидеш на топличко за 3 дни,с възможността да посетиш две държави и то на тия цени - какво повече да искаме:ok:- е,и едни Канарски острови,също може 🙂

Редактирано от Мари Николова
  • Харесвам 1
Публикувано:
3 hours ago, montepinar said:

О, това съм го играл същото.. преди 5 години, пак в края на октомври до Пунта Кана и пак през Мадрид....  На отиване с Bulgaria Air, на връщане с Wizzair (до Доминикана с Air Europa). Винаги нощувки в Мадрид, защото билетите си ги бяхме купили 6-7 месеца по-рано и България Ер на няколко пъти промениха часовете и треперехме всеки път когато получим имейл. Даже тогава нямахме голям избор до  Мадрид, защото Раянеър не летяха от София, а Ийзи джет вече бяха спрели линията София-Мадрид и опциите бяха само БГ Ер и Уиз. Извиват ръчички и това е. Няма начин. Ако цените са ви много високи, пробвайте с прекачвания... през някое италианско летище или през Шарлероа, но... с багажите, ще ви излезе пак скъпо. Но да е предния ден, преди да пътувате за П.Кана

Да, да. Точно заради полета на Уиз от предния ден, който си бях набелязала, имаме направена резервация за нощувка в Мадрид. Но сега с този изчезнал полет не знам .... Да чакам ли, да купувам ли по-скъпите билети на Раян... 

Публикувано:
преди 3 часа, Мари Николова каза:

Уиз имат няколко сериозно закъсняли полета от тази нощ,каква ли е причината?

и Айндховен-Варна вчера е закъснял, имам приятели, които бяха с него и се жалваха.  Ето затова прекачванията са рисковани с тия нискобюджетни...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 часа, Мари Николова каза:

Барселона и Мадрид също са закъсняли.

За Барселона полета днес в 19:10 за сега е отменен за 20:30

W18 една от машите ще прави SOF-BRI-PRG-BRI-SOF. Чудесно за отскок до Бари за 4-5 часа. :dance2:

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 5
преди 23 минути , Hollywood каза:

W18 една от машите ще прави SOF-BRI-PRG-BRI-SOF. Чудесно за отскок до Бари за 4-5 часа. :dance2:

Благодаря,това е много добра идея,напоследък съм на вълна еднодневни пътувания:smile:Тази опция е от края на октомври,ако не беше обърнал внимание,нямаше да забележа.

Току-що ми хрумна нещо.Ако искам да отида до Прага,има ли някакъв шанс да пътувам с този самолет от София до Прага?Вероятно въпроса ми е идиотски,не съм чувала нискотарифните да правят така.Веднъж пътувах от Малта до София през Истанбул,но с Еър Малта.

Редактирано от Мари Николова
  • Харесвам 2
Публикувано:
22 minutes ago, Мари Николова said:

Благодаря,това е много добра идея,напоследък съм на вълна еднодневни пътувания:smile:Тази опция е от края на октомври,ако не беше обърнал внимание,нямаше да забележа.

Току-що ми хрумна нещо.Ако искам да отида до Прага,има ли някакъв шанс да пътувам с този самолет от София до Прага?Вероятно въпроса ми е идиотски,не съм чувала нискотарифните да правят така.Веднъж пътувах от Малта до София през Истанбул,но с Еър Малта.

Няма начин. Трябва да слезеш от самолета и да си минеш през всички секюрита наново освен, ако на Бари няма трансферен коридор, но ме помня. При всички положения е трудно постижимо , да не кажа невъзможно.

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой сблъсквал ли се е със следния казус.

Взех билети с запазени места, WizzAir от=мениха един от полетите и смених датите, като следствие от това загубих запазените места, сега мога да си запазя през сайта им наново места но явно цената е друга( иначе "моите" места са свободни) и иска да доплатя за тях.

Пробвах през безплатния телефон и фейсбук, но ме препращат към платения телефон. Аз разбира се не искам повече да се набутвам

Публикувано:
Преди 1 час, Мари Николова каза:

Няма да ти продадат свързани билети, но това е един случай, в който ако първия полет закъснее, втория ще те изчака. Трябва обаче да се увериш, че има трансферна зона на летището, за да не се налага да излизаш и пак да минаваш през секюрити.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 часа, Мари Николова каза:

Половин ден.  Взимаш втори билет. Трябва да си малко по-бърз за връзката . Зимата полетите са по-малко на Бари.  Това с  Ер Малта беше през Атина, не през Станбул.

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой да има проблем с връщането на WIZZ точки след преминала резервация в Booking? Изпратих си мейла, отговориха ми че до месец ще ми ги възстановят но вече месец и 10 дни-НИЩО.Пак им писах -Няма отговор.Звънях на кол центъра-не можели да ми помогнат?!?!? Идеи да имате ..... от тук какво следва

Публикувано:
преди 12 минути , Росина каза:

Някой да има проблем с връщането на WIZZ точки след преминала резервация в Booking? Изпратих си мейла, отговориха ми че до месец ще ми ги възстановят но вече месец и 10 дни-НИЩО.Пак им писах -Няма отговор.Звънях на кол центъра-не можели да ми помогнат?!?!? Идеи да имате ..... от тук какво следва

Какъв мейл изпращате и на кой и-мейл?

На мене също не са ми възстановили от миналия месец.

Може ли да ми пишете на кой мейл, какво изпращате.

Благодаря!

Публикувано:

пиша оплакване през сайта им като се попълва WIZZ номера, датите на нощувките , номер на потвърждение и ПИН код от резервацията в боокинг

• Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Wizan
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.