Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 11 минути , Salvuccio каза:

Моля, за неимпулсния телефон, тъй като не мога да го открия. Предварително благодаря! 🙂

02/4928367

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 21 минути , Mamas каза:

Преди 2-3 месеца писах на customerrelation1@wizzair.com

Сега, обаче ми даде, че няма такъв и-мейл.

Мейлът е: Customerrelations1@wizzair.com със 's' накрая. 

Иначе през сайта им може да се използва тази форма: https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/compliments-and-complaints/#/

Не е нещо необичайно иначе да забавят кредитите от Booking за предходния месец. Щом и други хора не са ги получили, значи не са започнали още да ги добавят.

• Харесвам 3
Публикувано:

И аз бях писала по-назад в темата, че не съм получила кредита си от хотела от 02-08 юни. Благодарение на горния телефон, който дадохте се свързах с WIZZ, където едно много любезно момиче ми каза, че няма нищо на моя акаунт и да пиша във формата 🙂 Но за да се изпрати формата, трябва да се пише и номера на полета. Когато я попитах, а  ако няма полет, може ли да се резервира и да се получи обратно кредита, ми отговори че може, но после отново се оплете в това, че трябва номера на полета да се пише ? Пуснах оплакването с номера на полета, но сега се чудя дали задължително трябва да има полет /защото иначе не те пуска да пратиш формата/ за връщане на този кредит?

Публикувано:
преди 1 минута , yordanov каза:

Не е нещо необичайно иначе да забавят кредитите от Booking за предходния месец. Щом и други хора не са ги получили, значи не са започнали още да ги добавят.

Може да не е необичайно, но не е коректно....особено ако ти изтича абонамента и искаш да си използваш точките, все пак те самите са написали 1 месец за връщане

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , Росина каза:

Може да не е необичайно, но не е коректно....особено ако ти изтича абонамента и искаш да си използваш точките, все пак те самите са написали 1 месец за връщане

Това ми бяха писали в един мейл, в който ги запитах кога обичайно могат да се чакат кредитите.

"please be kindly reminded that in accordance with our Wizz credit refund policy credit requests are processed after the middle of the month following the one during which the booking was made."

Скоро би трябвало да преведат юлските.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, yordanov каза:

Мейлът е: Customerrelations1@wizzair.com със 's' накрая. 

Възможно е да е s накрая. Без него ми върна грешен мейл. Интересното е, че не ми се запаметява мейла в адресната книга автоматично, нито пита дали искам да се запамети, както при другите. Сега ще опитам специално да го впиша.

Публикувано:

Здравейте, имам следния казус. Купих билети преди няколко месеца София-Атина през Оподо 18.09.2018г.(вторник).  Малко след това Wizz прекратиха полетите във вторниците и автоматично ми промениха резервацията за 19.09.2018(сряда). Понеже това не ме устройва, искам да променя за 21.09.2018г.  Опитах през сайта на wizz, но понеже е през Оподо не става. Моля за съвет. Благадаря

Публикувано:
преди 6 минути , garvanat каза:

Здравейте, имам следния казус. Купих билети преди няколко месеца София-Атина през Оподо 18.09.2018г.(вторник).  Малко след това Wizz прекратиха полетите във вторниците и автоматично ми промениха резервацията за 19.09.2018(сряда). Понеже това не ме устройва, искам да променя за 21.09.2018г.  Опитах през сайта на wizz, но понеже е през Оподо не става. Моля за съвет. Благадаря

Говори с Opodo

Публикувано: (редактирано)
преди 5 часа, epetkov каза:

Здравейте! Може ли да се минава с мобилна бордна карта на Wizz Air през летище Бургас.

Мен ме накараха,да отида на чекин гишето и да си получа билета.

Редактирано от dimitrov6
преди 11 часа, garvanat каза:

Имах същия казус. Обадих се на неимпулсния телефон на Wizz и ми промениха датата, която ме устройваше.

Редактирано от Цвете
Публикувано:

Може и евентуално през формата за контакт, но е бавничко, за около 10 дни става.

Юлския кредит за резервации на хотел предполагам трябваше вече да е преведен?

преди 6 часа, dimitrov6 каза:

и да си получа билета. 

Преди колко месеца си пътувал?  За летище Варна знам от вътрешен човек,  че вече  са оборудвани с  четци  и приемат мобилни бордни катри.  По презумпция приемам, че и в Бургас са оборудвани. Ама знае ли човек? Във Варна  Wizz Air  все пак имат база.  Важното е, че  няма финансови санкции за неразпечатана бордна карта.

Редактирано от epetkov
преди 39 минути , epetkov каза:

Преди колко месеца си пътувал?  За летище Варна знам от вътрешен човек,  че вече  са оборудвани с  четци  и приемат мобилни бордни катри.  По презумпция приемам, че и в Бургас са оборудвани. Ама знае ли човек? Във Варна  Wizz Air  все пак имат база.  Важното е, че  няма финансови санкции за неразпечатана бордна карта.

Пътувах на 24 април до Лутън.Имах разпечатан билет,но пак ме пратиха до гишето за техен правоъгълен картонен,като от машините по летищата.Всички получиха такива.Ако приемат мобилни бордни карти,през телефона ще ти се генерира такава при чекиране.Ако не приемат, си пише,че това летище не приема.Сега погледнах старите си мобилни карти в приложението и видях,че имам такава от Бургас.

Редактирано от dimitrov6
  • Харесвам 1
На 10.08.2018 г. в 11:15, Nikola Simeomov каза:

Овда в момента е летището на Ейлат, старото летище до морето се ползва само за вътрешни полети. Така че си е много точно заглавието. От март месец всички полети се прехвърлят на новото летище

Рамон в Тимна.

Eilat’s new Ramon Airport will open just north of the city Eilat in early 2019, set to replace the two existing airports in Eilat, Eilat City Airport and Ovda Airport

Да но гледайки полетите на Уиз до колко може занапред си пише все още старото летище.Или по система си излиза още до там,че летят или не се знае от кога ще ги пренасочат към новото!?

То това Овда се намира на има няма 60км 🤔

Редактирано от Ivko
Публикувано:

Този бърз отговор получих от WIZZ за дължим кредит от хотел от 2 - 8 юни 2018:

"Уважаема госпожо .....,

Благодарим Ви, че се свързахте с отдел “ Обслужване на клиенти ” на Wizz Air.

Във връзка с Вашето запитване, бихме искали да ви уведомим, че сме се свързали с доставчика на услугата и ако Ви се полага определена сума по резервация с номер .........  , то тя ще бъде трансферирана.

Тъй като процедурата отнема технологично време, за съжаление ние не можем да Ви дадем определен срок за завършване.

Оставаме на Ваше разположение за допълнителни въпроси.

Екипът на Wizz Air Ви пожелава прекрасен ден.

С Уважение,

ERIK KOSTADINOV"

Публикувано:

Днес Wizz ми отмениха полет София-Рим за 3 ноември и забелязах, че като цяло са махнали съботните полети до Рим от ноември нататък.

Ако някой има съботен полет до Рим да си провери резервацията.

• Харесвам 3
Публикувано:

И аз писах на уизз за неплатен кредит от юни, имах 3 резервации, за 2 от тях си получих парите, за третата не, отговориха ми това:

Please be kindly advised that this promotion is applicable only for customers, who booked a flight with Wizz Air and made a hotel reservation for the same period via Booking.com.

Therefore, we regret to inform you that we cannot transfer credits to your Wizz Account.

Should you have any further questions or concerns, we are looking forward to helping you with them.

We wish you a lovely day.

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Замислям се 1

Свързах се с opodo, през чата в facebook, казаха ми че трябва да се свържа директно с wizz. Звъннах на wizz и те искат 15 Е и ми казаха че ако искам безплатно трябва през агенцията ..... Някакъв съвет

Редактирано от garvanat

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Olia
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.