Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 45 минути , kali каза:

И аз писах на уизз за неплатен кредит от юни, имах 3 резервации, за 2 от тях си получих парите, за третата не, отговориха ми това:

Please be kindly advised that this promotion is applicable only for customers, who booked a flight with Wizz Air and made a hotel reservation for the same period via Booking.com.

Therefore, we regret to inform you that we cannot transfer credits to your Wizz Account.

Should you have any further questions or concerns, we are looking forward to helping you with them.

We wish you a lovely day.

Е не,тези хитреят повече и от индийците😕

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, kali каза:

И аз писах на уизз за неплатен кредит от юни, имах 3 резервации, за 2 от тях си получих парите, за третата не, отговориха ми това:

Please be kindly advised that this promotion is applicable only for customers, who booked a flight with Wizz Air and made a hotel reservation for the same period via Booking.com.

Therefore, we regret to inform you that we cannot transfer credits to your Wizz Account.

Should you have any further questions or concerns, we are looking forward to helping you with them.

Това са глупости. И на мен ми липсват кредити и то все за големите суми. Още от месец май. Все пишат отговори, че проверявали случая. Никаде в условията им няма такова изискване... Давайте съвети как да действаме....

Публикувано: (редактирано)
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Днес Wizz ми отмениха полет София-Рим за 3 ноември и забелязах, че като цяло са махнали съботните полети до Рим от ноември нататък.

Ако някой има съботен полет до Рим да си провери резервацията.

Паднаха и полетите до Мадрид след октомври в ден понеделник. 

Редактирано от stanimir
  • Харесвам 3
Публикувано:
преди 20 минути , stanimir каза:

Паднаха и полетите до Мадрид след октомври в ден понеделник. 

Въх, аз имам за 1 октомври, тогава ще летят ли?

Публикувано:
преди 4 часа, kali каза:

Цитирай им техните условия :

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/partner-services/hotels/terms-of-booking-com#/

И не се отказвай.

Ако пък имат промяна в условията,да те информират,да ги прочетем и ние.

Публикувано:

Няма да се откажа, точно заради глупавото им обяснение. Иначе става въпрос за 5 евро, и се чудех въобще да се занимавам ли да им пиша първоначално, но сега определено ме амбицираха. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 часа, Георги Матеев каза:

Днес Wizz ми отмениха полет София-Рим за 3 ноември и забелязах, че като цяло са махнали съботните полети до Рим от ноември нататък.

Ако някой има съботен полет до Рим да си провери резервацията.

Нормално все пак наближава зимния сезон и ги разреждат.Кофти е, че продават билети назад във времето и на късмет ако си улучил отпадащ ден. 

Публикувано:

Вчера ми отговориха  относно кредита от букинг от юли така:

"Благодарим Ви, че се свързахте с отдел Обслужване на клиенти на Wizz Air.

Във връзка с Вашето запитване, бихме искали да Ви информираме, че точките за резервации през booking.com биват прехвърляни между средата и края на последващия резервацията месец.

Следвайки това, тъй като вашия престой е бил през месец юли, то можете да очаквате полагащите Ви се точки между средата и края на месец август.

В случай, че не получите своите точки в горепосочения срок, не се колебайте да се свържете отново с нас като отговор на този имейл."

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Mamas каза:

Във връзка с Вашето запитване, бихме искали да Ви информираме, че точките за резервации през booking.com биват прехвърляни между средата и края на последващия резервацията месец.

Тия само глупости пишат и изобщо не са запознати със собствените си условия!

Цитат

2.4. We will use reasonable endeavours to issue the Credit in the first 7 days of the month following your stay in the hotel.

• Харесвам 2
Публикувано:

При уиз може ли да се присъедини резервация, направена през друг сайт, към акаунт.

Това го има в райън, ама при уиз възможно ли е? Ако да - как? 

Публикувано:
преди 9 минути , antony2001 каза:

При уиз може ли да се присъедини резервация, направена през друг сайт, към акаунт.

Това го има в райън, ама при уиз възможно ли е? Ако да - как? 

Не може.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 46 минути , bad kid каза:

Може обаче да се чекираш и да ти излезнат бордните карти в твоя профил.

Това съм го правил.

Ама ми писна да ровя кодове от резервации. 

Днес порових - не открих нищо на сайта на уиз- та рекох да попитам дали някой не е открил пък възможност.

Благодаря за отговора и идеята!

Публикувано:

Писах тази сутрин на уизз, че много внимателно съм прочела условията и там не пише нищо за полет, като помолих да посочат къде точно в условията го пише. Отново прикачих скрийншот от мейла на букинг, в който пише, че ще получа уизз кредит. И те взеха, че се предадоха:

Thank you for your reply.

Please be kindly informed that after re-investigating your case, we found the relevant Confirmation code of your flight in our records.

Regarding your inquiry please be kindly informed we have proceeded with transferring the missing credits to your WIZZ Account.

Please, bear in mind that you will receive the credits by the middle of September. 

Аз между другото наистина имам полет, но той беше в сряда до Мадрид, а нощувката беше в неделя в Толедо. Даже се чудех преди това, като им изпращам мейла, дали да не добавя, че нощувката е в Толедо и там летище няма 🙂

• Браво 1
Публикувано:

Прекаляват с измислиците за наличие на полет. 

При полети с Райън и букване на хотел през Уиз си получих точките за юни още в началото на месец юли. 

Понеже ми се бавят юлските надникнах тук да видя само аз ли съм, но явно отпуските и тях са ги ударили. Ще се чака явно... 

Публикувано:
преди 44 минути , Ylith каза:

Прекаляват с измислиците за наличие на полет. 

При полети с Райън и букване на хотел през Уиз си получих точките за юни още в началото на месец юли. 

Понеже ми се бавят юлските надникнах тук да видя само аз ли съм, но явно отпуските и тях са ги ударили. Ще се чака явно... 

Чакат да мине отпускарския период, за да не се купуват билети с точки, а с пари.

Публикувано:

Е, то, според мен са единици тези, които планират летни отпуски след средата на август...

Евентуално за  септемврийските празници... 

Публикувано: (редактирано)

Тая драма с кредитите се повтаря тук почти всеки месец и пак,  и пак. 

Ако приемете,  че почти гарантирано идват до края на месеца следващ този с миналите резервации ще ви е много по-леко. 

Другата голяма драма е с разделените места. Не вярвам никога и никъде да не се разделяте за 2-3  понякога дори за цели 4 часа,  та ... 

Редактирано от stanimir
  • Харесвам 10
  • Браво 3
  • Смея се 1
Публикувано:

Проблемът е следния.

Билетите са купени през LastMinute

Уиз смениха часа на полета и аз потвърдих.

ИЗлизат бордните карти от мобилното приложение, обаче в сайта им липсват - няма ги за на хартия.

Няма го ПДФ файла?!

Някакви идеи как да ги изкарам и намеря?!

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.